Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה כזאת,

אם לדוגמא יש לי HU בעל קרוס אקטיבי מלא ל3WAY (כגון ה9855 או הPRS880).

יא אפשרות של הוספה נגיד של קרוס חיצוני של אודיו קונטרול למשל 2XS, ובכך להרוויח שליטה על 5WAY?.

תודה,סטס.

פורסם

אני לא מכיר טוב את ה 9855 ולא יודע כיצד החלוקה לתדרים שלו מתבצעת, אבל לדעתי תוכל לקבל 4WAY, מכיוון והיציאה הראשית (נניח FRONT) תלך לקרוס החיצוני במצב ללא חיתוכים, והחיתוך מהקרוס יתבצע ל2 ערוצי סטריאו נוספים, מה שנותן לך 2WAY מהקרוס החיצוני + 2WAY מה HU.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

תודה על התשובה,

זאת אומרת ככל שאני שם קרוס חיצוני כלשהו יוצא 2WAY + הקרוס הנוסף.

מה שכן, האם אני מאבד במצב זה את הTC (time aligment)?.

פורסם

הטיים קורקשין שלך סטס פשוט ישפיע על מה שמחובר גם על האודיוקונטרול

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הוא לא.

סטס, הדרך הכי זולה ל3WAY זה או 4XS או שתיים 2XS. זה גם רשום במנואל שלו (אם קראתה).

דרך נוספת זה HU שתומך בזה.

רוצה עיבוד טוב יותר ולמספר ערוצים רב יותר, תקנה פרוססור או קרוס מתקדם יותר.

רוצה לחסוך, תכין את עצמך לכאב ראש ופתיחה תרדים חדשים כל יום שני.

T.A לא יתן לך כלום בלי מיקום נכון של אלמנטים וכיוונם.

בלאד!

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

האלפיין לא מצטיין ב3WAY הוא אומנם תומך, ואומנם ניתן לעבוד איתו

אבל הוא מאוד מוגבל בגמישות החיתוכים במיוחד בבאנד פס

פורסם

במידה ויש לך יציאה שהיא FULL-RANGE אז תוכל לחבר אותה לקרוס-אקטיבי חיצוני כדוגמאת ה2XS.

אבל למה לשבור את הראש ולא פשוט לקנות 4XS וזהו:).

under construction..

פורסם

אתה יכול להגיע גם ל8WAY אם תבנה קרוס פסיבי לכל אלמנט בעצמך, השאלה היא מה הידע שלך ועד כמה אתה מוכן להשקיע בין אם מדובר בזמן או בכסף.

לדעתי, הדרך הכי זולה ל3WAY או 4WAY אמיתי וטוב תהיה היום אחת מהשניים -

1. CARPC - פרוייקט רציני אבל העלות שלו היא בדיחה לעומת התמורה.

2. לקנות מוצר מתקדם כמו הביט 1 של אודיסון שאני קניתי שהעלות הכללית שלו עומדת ראש בראש עם פרוייקט CARPC כאשר מדובר בחומרה טובה יחסית.

לביט 1 אתה עדיין זקוק לHU אבל כאן אתה יכול לקנות HU פשוט יחסית - בלי כל מיני פיצ'רים - העיקר שתהיה לו איכות סאונד טובה.

4XS גמיש עד רמה מסויימת כי סה"כ כל החיתוכים הם במתלול חד מאוד של 18 או 24 דיבי - ולפעמים בשביל להשיג את התוצאה הכי נכונה דווקא משתמשים בחיתוכים פחות תלולים. הוא לא מאפשר לך גמישות של ניהול המוצר משום שבכדי לשנות נקודת חיתוך אתה צריך לפתוח את המכשיר, לנתק אותו ממקור המתח ולהחליף ג'וקים... לא נוח!

תשים לב שהשיטה שאני משתמש בה היא זו שכוללת בתוכה 4XS - שלא תבין אותי, מוצר מעולה ואני מאושר עד הגג, אבל אולי כדאי שגם תשקול אופציות חליפיות היות ויש היום מוצרים באמת נהדרים במחירים שהם כבר מוגדרים בתחום השפוי למי שמחפש בנרות מערכות ברמה הזאת.

כמובן, יש עוד קרוסים אקטיביים ויש כל מיני שילובים שאפשר לעשות אבל אני באמת לא רואה אופציות טובות יותר מאשר שתי האופציות למעלה וכמובן האופציה השלישית -

3. HU + פרוססור ייעודי אתה יכול להשיג היום 9853 או 9855 במצב מעולה במחיר מגוחך ולנסות למצוא לו גם את הH701 (נדמה לי שזה הדגם...)

חרשתי במשך חצי שנה לפחות כל אופציה אפשרית כולל HU DVD של סוני (שפתחתי עליו ת'רד שלם) ומה לא...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קח בחשבון שבשימוש בKX פרוג'קט אתה מוגבל לסלופ 12 או 24 (נכון לעכשיו - בעתיד זה עשוי להשתנות), ו701 הרבה יותר גמיש לדוגמא,

פורסם

שכחתי לציין עוד משהו.

4XS לא מיוצר יותר אבל הוא המוצר היחידי של אודיו קונטרול ששולט 4WAY מלא.

אם כי אני משתמש בו לשליטה על 3WAY בלבד - מהאלפיין שלי (שעובד במצב 2WAY) מהיציאה הקדמית אני יוצא לאקולייזר שלי וממנו ל4XS שיוצא לשלושת המגברים שמרימים את האילייט\אומגה מקדימה - על ערוץ זה מופעל TC בHU.

האקולייזר פעם הוסיף קצת באס היום הוא רק משמש כליין דרייבר אבל המטרה היתה שתהיה לי אפשרות לעשות איקולציה על הסט הקדמי מבלי שהסאב יושפע.

הסאב מחובר למונובלוק שמחובר ישירות לHU ליציאה של הסאב אשר שולטת על העוצמה והפאזה שלו דרך הHU ולא מופעל עליו TC כי הוא נפרד לחלוטין מהערוץ הקדמי שהולך ל4XS.

אבל ישנה אופציה טובה יותר - כמו שאמרתי 4XS לא מיוצר יותר ולכן האפשרות השניה שלך היא לקנות יד שניה שזה לא תמיד כדאי משתלם כי ה4XS הוא מכשיר עדין יחסית ולכן הסבירות שתקנה מוצר פגום היא גדולה יחסית. המחיר של יד2 יכול לנוע בין 400 ש"ח ל1000 ש"ח אישית אם שילמת יותר מ500 ש"ח אתה פראייר ועכשיו אני אומר לך למה.

יש היום לאודיו קונטרול מוצר חדש שנקרא 6XS - אפשר לרכוש אותו ב220 דולר וביחד עם מיסים ומשלוח אתה אמור להיות מסוגל לרכוש אותו ב1100 ש"ח.

גם על מכשיר זה עשיתי בירור קפדני ביותר ישירות מול היצרן - הוא לא שולט 4WAY, אבל הוא שולט 3WAY מלא כולל HPF למידבאסים (זה נקרא PFM אצלם)

אתה יכול לחבר אותו בדיוק כמוני לערוץ הקדמי ואת הסאב לערוץ של הסאב ועוד יש לך ערוץ פנוי בHU לאחוריים אם חשקה נפשך בכך.

בקיצור - אם אתה לא מצליח למצוא 4XS באזור ה500 שקל, לך ישר על ה6XS - אתה גם יכול לבחור את הצבע, אפור או לבן.

בהצלחה.

עריכה - שכחתי גם לציין שה4XS איננו גמיש במדרג החיתוך כיוון שכל החיתוכים בו למעט הPFM מתבצעים ב18 דציבל בלבד.

ה6XS מאפשר לך לבחור בין 18 ל24

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שלום,

שאלה כזאת,

אם לדוגמא יש לי HU בעל קרוס אקטיבי מלא ל3WAY (כגון ה9855 או הPRS880).

יא אפשרות של הוספה נגיד של קרוס חיצוני של אודיו קונטרול למשל 2XS, ובכך להרוויח שליטה על 5WAY?.

תודה,סטס.

אם היית מסביר מה אתה רוצה בדיוק להשיג, לחילופין, איזה בעייה או טרדה יש לך, היה קל ליתן לך תשובה שמתאימה למצב הספציפי שלך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אופצייה נוספת לביצוע 4WAY אקטיבי הוא שימוש במונובלוק עם band pass.

החסרון היחיד הוא שלא ניתן לבצע TC על הוופרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על העזרה דבר ראשון,

עיניין אותי פשוט, אני רוצה לרכוש לעצמי את הפיונר 880PRS וכרגע אני עובד 2WAY וסאב.

(אם אפשר על הדרך חוות דעת על הקרוס של המכשיר לעבודה אקטיבית האם הוא 3WAY מלא?.)

והפרוייקט שלי היה אמור לכלול את ה2XS שכרגע יש לי אותו.

בעתיד אני ישדרג כנראה ל3WAY מקדימה ורציתי לשאול אם בעצם אני יוכל לעשות זאת בהוספה של ה2XS סה"כ לקבלת 4WAY בלי הרבה הסתבכויות ובלי השקעה לקרוס או פרוססור נוסף.

תודה,סטס.

פורסם

תקנה פרוססור וסגור את הפינה למשך מספר שנים קרובות.

כי אם הקומבינות אתה רק תסתבך.

תקנה עוד 2XS וסגור סיפור עם 3WAY קדמי.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...