Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי סופר לנסר ידנית 97 110 אלף יד ראשונה.

1.אין לה שעון טורים-ראיתי למכירה שעון+שיפט לייט=ב350.כדאי?מה תפקידו של השיפט לייט?

2.בעיות בחיישון לפילטר פתוח ביררתי-מתאם+פילטר Aַ&K ב330 אבל אמרו לי שזה ישפיע על הטורים לא יהיה לי פתיחה כמו עכשיו.זה נכון?מה אפשר לעשות?

3.פילטר INBOX לא יעשה בעיות אלו וויתן רעש חמוש כמו פילטר פתוח?

האם כדאי לקנות קיט יניקה?כמה עולה כל הסיפור וממה זה מורכב?

3.האוטו ב110 מתחיל לרעוד ולא עולה יותר מה עושים

4. איזה מידה הג'אנטים שלי?

אשמח אם תענו לי על שאלות אלו.:wink:

פורסם

1.אין לה שעון טורים-ראיתי למכירה שעון+שיפט לייט=ב350.כדאי?מה תפקידו של השיפט לייט? אני התקמתי שעון טורים של AUTO GAUGE על הקורה אחלה פיתרון, בקשר לשיפט לייט לא יודע

2.בעיות בחיישון לפילטר פתוח ביררתי-מתאם+פילטר Aַ&K ב330 אבל אמרו לי שזה ישפיע על הטורים לא יהיה לי פתיחה כמו עכשיו.זה נכון?מה אפשר לעשות? זה לא ישפיע על הטורים לפחות אצלי זה לא אבל אני התקנתי פילטר של SIMMOTA.

3.פילטר INBOX לא יעשה בעיות אלו וויתן רעש חמוש כמו פילטר פתוח? בעיות לא יעשה אבל גם רעש לא.

האם כדאי לקנות קיט יניקה?כמה עולה כל הסיפור וממה זה מורכב? כדאי כן עולה בסביבות 500 ש"ח רק הקיט, מורכב מצינורות נירוסטה.

3.האוטו ב110 מתחיל לרעוד ולא עולה יותר מה עושים. מוסך דחוף.

4. איזה מידה הג'אנטים שלי? זה אתה צריך לדעת.

תשובות באדום.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

שיפט לייט מזכיר לך להעביר הילוך עם אני ל תוהה זה מתחיל להבהב ואז אתה מעביר הילוך אתה יכול ליקבוע מתי הוא יהבהב,הפילטר הפתוח יש מתאם שזה בעצם החיישן למבדה ואז הוא קורא אותו נכון ולא יעשה בעיות,קיט יניקה כדאי מאוד יעלה לך ב5-10 כ''ס,עם הוא ניתקע ב110 ולא עולה ליותר יכול להיות יש איזה הגבלה אלקטרונית,הצמיגים במקור הם 175\70\13

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

פילטר פתוח יתן בקושי 1-2 כ"ס לכל היותר ובתנאי שלא יהיה קרוב לחום המנוע, אבל יוסיף רעש חמוד ברכב.

פילטר אינבוקס יעשה את העבודה בלי שום בעיות אבל גם לא יתן רעש יניקה,

מידה סטנדרטית של הג'אנט בסופר לנסר "13.

אלעד.

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם
קיט יניקה כדאי מאוד יעלה לך ב5-10 כ''ס

עם הוא ניתקע ב110 ולא עולה ליותר יכול להיות יש איזה הגבלה אלקטרונית,

לא יעלה בשום 5 סוסים- התוספת תהיה כמעט אפסית, וכמו שרשמו מעליי- 2 סוסים

לא ידוע לי על הגבלה אלקטרונית במהירות כזאת, ובטח שלא בסופר לאנס- שיכולה להגיע גם ל- 200

כנראה יש לך איזו בעיה במנוע, בגיר או במחשב- אבל זה סתם ניחושים, גש לבעל מקצוע ופתור את הבעיה

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

^^אתה ממש חושב שסופר לנסר לא מגיע ל200 אז תן לי לחדש לך הסופר לנסר הידנית מגיע ל 205-210

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

בפעם הבאה שמישהו רושם את המספר 200 אני נותן לו התראה .

פורום "גנון שרק הוציאו רישיון" נמצא ממש ליד פורום "שופוני" . דלת שניה משמאל .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...