Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה בסדר להגיד שהרבה חלקים משפיעים על הצליל אבל אני מבטיח לך שהמגן אבק שצריך להסיר כדי לבצע את ההלחמה מחדש לסליל לא משנה כלום בצליל והרמקול\סאב ידע לנגן טוב מאוד גם בלעדיהם, הם נועדו בדיוק למה שהשם שלהם רומז - להגן מאבק.

וואלה.

אני בטוח שניר יראה את הת'רד הזה וירביץ בך תורה, אבל עד אז לדאסט-קאפ יש עוד תפקיד או שניים מלבד להגן מפני אבק. ובלי קשר לתפקיד שלו, הוא משפיע על המשקל והקשיחות של הממברנה, אחד הפקטורים הכי משמעותיים ברמקול. חשבת פעם מה הסיבה שהדאסט קאפ של ההרץ היי אנרג'י או של הפוקאל אוטופיה הם בצורת קונוס?

ואלמוג שרון, גם אני מסוג האנשים שאוהבים לעשות הכל לבד, אבל דבר שאני לא מבין בו או פוחד להתעסק איתו - אני ניגש לבעל מקצוע והוא עושה את העבודה. אני מעדיף לשלם הרבה לבעל מקצוע טוב מאשר לעשות נזק שיעלה פי כמה וכמה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואללה לא יודע איך הגעתי למחיר הזה

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=80

8 אינץ עולה 800 שקל או שתומר מגזים במחיר או שעבדו על חבר שלי

לא נורא עם התיקון יגיע למשהו כמו 300 שקל אז אני כבר יביא לו את הסאב שלי יש לי את הP1 החדש 12 אינצ' שאני חושב שהוא יותר חזק כי הוא מזיז כמות יותר גדולה של אוויר

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

איתמר זה כבר להיכנס לפילפולים :)

בוא נניח לנושא בנתיים

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אם הסאב שלך חשוב לך, אל תלך לדואק!

רועי, את הרמקולים שלך תתן לדואק [לא משנה איזה מהדואקים]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כל פעם שאומרים את השם "דואק" אני נזכר בתמונות הזוועה ש audiofeel העלה בזמנו של הוופרים של דיינאודיו :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שניהם :wink:

רוב הסיכויים שחבר שלך יהיה יותר מבסוט מהP1 שיש לך בחדר

אני יודע שהוא יאוהב יותר את הסאב שלי אבל את האמת הסאב שלו נימצא בתיבה פתוחה והוא עושה המון רעש אבל לא ממש מרעיד והסאב שלי (היפוניקס) הוא 600 RMS והוא לא עושה הרבה רעש אבל הוא ממש מרעיד..

בקיצור עדין לא הבנתי מה לעשות עם הסאב הזה.. אני לא רוצה לבאס אותו עלה לו הרבה כסף הסאב הקטן הזה..

אולי מישהו רוצה לעשות ניסוי? חח:-D***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים***אני כבר נכשלתי בניסוי שלי

או שיש מישהו מיקצועי שמתעסק בזה כי אני הבנתי שלא כדי ללכת אליו ומי זה דואק בכלל?

פורסם

אליקו מה רע בדואק?

את האמת חבר שלי תיקן אצלו מברנה עם חור הוא הייה ממש מבסוט ממנו אבל אני אשמח לדעת איפה מתקנים ברמה גבוהה.

(חס וחלילה שאני לא הצטרך אבל תמיד טוב לדעת)

פורסם

טוב אז מה כדי לעשות עם הסאב הזה? רק בגלל שהוא עלה הרבה לא כדי לזרוק אותו אבל להשקיע עליו יותר מ150 שקל זה בכלל לא שווה

למישהו יש רעיון? או מישהו לתקן אצלו ?

פורסם

לא מבין על מה המלחמה.

אני מקווה שזה בסדר שאני שם פה את המספר, אבל שיהיה לכולם

050-5763269

דואק בחולון הוא יסביר לך איך להגיע.

הוא מתקן רמקולים ואני לא מוצא סיבה להגיד עליו משהו רע, הבחור עשה לי אחלה עבודות[לי ולאנשים ששלחתי אליו].

ועדיף לתקן ולא משנה איזה רמקול מספיק שהוא ברמה בינונית, עדיף לתקן דברים כאלה אצל מישהו מנוסה, זה מהניסיון שלי.

כל אחד שיעשה מה שטוב לו

פורסם

באמת P1 ב-800 שקל :x שוד לאור יום

ניר {POZ} לפן הזה קוראים בלאוור {אני מקווה שרשמתי אותו נכון}

אלמוג אם אתה מחפש מתקן רמקולים ברמה מניסיון שהוא עשה לי תיקון לסאב של קיקר אז לך לאומגה אודיו בחולון ממליץ בחום {בוא נשווה את התיקון שהוא עשה לי לסאב להשתלת לב וזה סאב בעייתי לתיקון הקיקר} ועלה לי בסך הכל 150 שקלים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מתעלק על השרשור

עשיתי חיפוש על תיקון רמקולים ולא מצאתי הרבה מידע

מישהו יכול לפרט מתקני רמקולים מומלצים באזור המרכז

בעבר המליצו על מעבדות שהיום קוטלים אותם

מישהו יכול לעשות סדר בכל הבלאגן?

אלי

• תוכן חדש...