Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי להפנות אותכם לסרטון (קצת ארוך ומייגע - הרבה דיבורים - אין ממש הדגמות) של בחור במיקרוסופט שלוקח את עניין ה-Carpc עוד צעד אחד קדימה בעזרת שירותי ה- live mesh החדשים של מיקרוסופט ותוכנת centrafuse

בין היתר:

- סנכרון בין ספריית המוסיקה והסרטים במחשב בבית, בעבודה, ברכב ובטלפון בצורה שקופה (live mesh folder).

- המחשב מחובר ליומן באוטלוק ושולח SMS אוטומטית כשאתה מאחר לפגישה בהתאם למיקום ה-GPS הנוכחי שלך ומיקום היעד.

- מעקב אחרי הרכב מכל מחשב (בהתאם להרשאה)

ועוד...

בנוסף, מיקרוסופט מפתחת פלטפורמה מיוחדת לרכבים (מי הראשון שיתן את בדיחת הריסטרט?) בעזרתה רכבים יוכלו להציע שירותי מדיה שירותים נוספים הישר מובנים בתוך הרכב. אפשר לראות שני סרטוני הדגמה באתר:

http://www.microsoft.com/auto/default.mspx

לא רחוק היום מ-windows 8 car edition :)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

זה פיצרים מיותרים לחלוטין.

יש מלא תוכנות באינטרנט של סנכרון תקיות שהם הרבה יותר טובות.

לגבי הפגישות, נשמע קצת מיותר, היום יש פאלפונים ומחשבי כף יד שמסתנכרנים אוטומטי.

מיקום ה GPS ולפי יקבל המשתמש SMS, ניראה לי פתח להמון בעיות, ה GPS חייב להיות דולק, משמע להיות ברכב בנסיעה, וחייב חיבור לאינטרנט כדי לשלוח SMS.

ניראה לי שהם מנסים להקדים את זמנם, אני מאמין שבעתיד זה יהיה נחוץ והרבה יותר ידידותי למשתמש.

פורסם
(מי הראשון שיתן את בדיחת הריסטרט?

על הנייר זה נשמע נהדר הכל, אבל כן עודד, אני הראשון לתת את הבדיחה הזו, כי המוצרים הללו כל כך לא יציבים שפחד אלוהים לבנות עליהם דברים.. שלא נדבר על הזה שלא יתאים, וההוא שלא יזוהה, ועדכוני תוכנה [או קושחה במקרה של microsoft auto?] וגרסאות ובלה בלה..

אולי על הFIAT מהסרטון זה יעבוד טוב..:wink:

[בעל לאנצ'יה קאפה - חברת בת של פיאט, אז מותר לי..]

:-D

פורסם

עד שהם יחטפו את התביעה הראשונה בארה"ב על תאונה שנגרמה כתוצאה מהסחת דעת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוי ואוי תכלס באוטו הייתי נמנע בכיף מ WINDOWS בכלל אם היו ממשקים נוחים וטובים

אני מקווה שיתקדמו לכיוון של לינוקס באוטו כי זה באמת העתיד

מערכת קלה ומהירה שלא צריכה מחשב 9.2 גיגה הרץ כפול ליבה כדי לרוץ חלק.

אבל כיום זה לא אפשרי אי אפשר להריץ IGO (כמעט בטוח ש WINE לא תומך בזה),

אני לא יודע אם KX PROJECT תומך אבל אולי,

צריך לדאוג לכל הקידודי אודיו ווידאו, למצוא תוכנות טובות לניגון שלהם,

ואז למצוא FRONT END שתומך בלינוקס

ROAD RUNNER,סנטרפיוז - סיכוי די קטן שיעבדו :)

הכל תלוי בהתקדמות ה wine

http://www.winehq.org

בקיצור אין ברירה בנתיים :D נדפקנו עם וינדאוס

אבל אני לא חושב שחלומות מיקרוסופט על "יכולת לדעת בעזרת כל מחשב מיקום של הרכב" יתקבל בשמחה על ידי רוב האנשים,

סוג של האח הגדול?

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אני חושב שקוראים לזה היום איתוראן...

ומה רע בשיפרה? יש במה לתפוס :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא חושב שעם איתוראן אתה יכול "מכל מחשב לדעת איפה הרכב נמצא"

ומה שיפרה? נהיית לי אוחז קסדות :}?

Mitsubishi king

פורסם

קסדה מבית טוב :lol: (יותר נכון קסדה בראש טוב)

בקשר לWINE - חוץ מקבצי EXE עדיין לא הצלחתי להפעיל על זה שום דבר, אני אבדוק את הנושא מתישהו הרבה יותר לעומק.

נראה לי שזה יקח עוד קצת זמן אבל בסוף הם ידביקו את הפער ואכן יהיה שווה וקל יותר לעבוד על לינוקס.

Pioneer TS-X150

פורסם

לפני כמה שנים טובות הרצתי עם WINE תחת FREEBSD בסביבת עבודה KDE

תוכנות כמו MIRC,WINAMP וכאלה

אז אני מאמין שעם הזמן הם התקדמו משמעותית, אבל עדיין הם צריכים לכל תוכנה להקדיש זמן

ולהתאים כדי שתעבוד פרפקט זה לא תמיד מתאים ב 100% לכל תוכנה מההתחלה

אבל הגישה הזאת היא קצת לא נכונה - לצאת מוינדאוס ל-לינוקס\יוניקס ואז להפעיל בקומבינה תוכנה שנועדה ל WINDOWS

זה לא נראה לי הדרך הנכונה בסופו של דבר

צריך ליצור תוכנות מיוחדות ללינוקס ככה יהיה אפשר באמת להנות מהכוח של המערכת

Mitsubishi king

פורסם

אבל הגישה הזאת היא קצת לא נכונה - לצאת מוינדאוס ל-לינוקס\יוניקס ואז להפעיל בקומבינה תוכנה שנועדה ל WINDOWS

זה לא נראה לי הדרך הנכונה בסופו של דבר

צריך ליצור תוכנות מיוחדות ללינוקס ככה יהיה אפשר באמת להנות מהכוח של המערכת

+1,

אין דבר יותר טיפשי מלעבור לסביבת לינוקס ולהריץ שם את אותם תוכנות באמולציה, אין טעם באמולציה אם אתה יכול להתקין את המקור (XP), מי שרוצה לעבוד עם לינוקס חייב למצוא פתרונות מבוססי לינוקס

• תוכן חדש...