Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

מחר אני נוסע לבדוק רכב בהרצלייה ואני מחיפה

לכן אין לי מושג איזה מכונים יש באזור

אשמח אם תמליצו לי על מכון אמין ומקצועי

תודה מראש

פורסם

באזור ה"תעשייה" של הרצליה פיתוח יש את מכון הבדיקה של מבדק.

לדעתי מדובר במכון בדיקה טוב, יסודי וקפדן במקומות שצריך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מצד שני, זהו המכון היחידי בהרצליה.

דוקא היום ראיתי שנפתח "דינמומטר" באבא אבן פינת גלגלי הפלדה. 300 מטר ממבדק.

:turn-l:
פורסם

אני דווקא מרוצה ממכון מבדק, בדקתי שם 2 רכבים בהפרש של שבועיים בין בדיקה לבדיקה והייתי מבסוט.

יש גם סניף דואר להעברת בעלות זריזה במידה וכולם מרוצים.

אגב - גם אני מאיזור חיפה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא יודע אם הוא אמין או טוב,כל מה שאני זוכר מה4-5 טסטים שהעברתי שם את המכוניות זה שהיה תור ענק כבר מהבוקר ומחכים הרבה מאוד זמן(המכון בדיקה גם לטסטים נכון?שלא חס וחלילה אני מלכלך לא על אותו מקום,המכון באיזור של מקס ברנר ושל סטופ מרקט,לא?)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

גם אני מחיפה ולאחרונה בדקנו שם רכב לחבר.

הבדיקה עברהבצורה מקצועית ומהירה והעובדה שיש שם סניף דואר רק הוסיפה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
דעתי על מבדק שלילית (בהרבה). מצד שני, זהו המכון היחידי בהרצליה.

אני סקרן לדעת במה מדובר ועל סמך מה קיבלת את חוות הדעת השלילית שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני סקרן לדעת במה מדובר ועל סמך מה קיבלת את חוות הדעת השלילית שלך.

על סמך בדיקת קנייה שביצעתי שם לרכב שקניתי לבסוף, על סמך נסיון של חבר שבדק שם רכב, ועל סמך טסטים רבים שעשיתי שם בעשור האחרון.

:turn-l:
פורסם

נכון להיום מצטרף לחוות הדעת השלילית על מבדק בהרצליה.

למה?

אז ככה, בדקתי שם שני רכבים סה"כ עד היום(שניהם רכבים לא זולים!) בהפרש של כמה שנים

את הרכב הראשון בדקו (לפני 4 שנים) בצורה דקדקנית ומשביעת רצון ולכן חזרתי לשם שוב אבל

את הרכב השני בדקו (לפני שנה) בצורה מאוד חובבנית והייעוץ שקיבלנו מהבוחן(שהוא בעל המקום אם אני לא טועה)בסוף הבדיקה

היה מאוד מזלזל וללא תשובות חד משמעיות לגביי חלקים מאוד יקרים (גיר, טורבו וכ"ו) חשוב לציין שהבדיקה עלתה קרוב ל1000 ש"ח.

דבר נוסף שמאוד הכעיס אותי הוא שכשבדקו את הרכב על גלילים(מריצים את הרכב במקום)הבוחן העלה רק את הגלגלים הקדמיים

על הגלילים (הרכב היה עם הנעה לארבעת הגלגלים-volvo AWD) והתחיל לנסועלאחר כמה דקות ניגשתי אליו ושאלתי למה הגלגלים האחוריים לא נמצאים על גלילים גם(הרי הרכב הוא AWD) ואז הוא שאל אותי בתדהמה האם יש הנעה לארבעת הגלגלים ברכב הזה?! (אמרתי כבר חוסר מקצועיות?)

דרך אגב בבדיקה נאמר "שאוליי" יש נזילה מהטורבו, לאחר הבדיקה הלכנו למוסך וולוו (המרכזי) וביקשנו לבדוק את הטורבו כדי לדעת מה העלויות והבוחן שם אמר שאין שום נזילה מהטורבו ולא הבין איך בבדיקה שייכו את הנזילה שהיתה שם מאחד החלקים לטורבו.

לסיום, אני לא ממליץ על מכון הבדיקה הזה לאור הנסיון שהיה לי איתו.

בהצלחה

• תוכן חדש...