Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קודם כל מי שזוכר אותי משירשורים קודמים אז יש לי כמה וכמה מכוניות מכל מיני סוגים קשה להסביר למה ואיך

אז אם אתמול שאלתי על רכב כזה ומחר אשאל על רכב אחר אל תיבהלו.

ועכשיו לשאלה שלי, ברשותי גולף ג'נריישן שנת 2001 וכמעט לא תמיד! כמעט כל פעם שאני מניע אותה

(לדעתי, יכול להיות שזה קורה רק כשהאוטו קר. לא בדקתי.) בקיצור כשאני מתניע את הרכב איך שהוא מניע פתאום שומעים

מן שריקה חזקה כזאת של רצועה שמחליקה או משהו כזה הערש הוא ממש לשניה שתיים לא יותר אבל זה רעש חזק

כאילו איזה רצועה מחליקה או משהו כזה ואז זה נעלם ולא חוזר באמצע נסיעה או משהו אלא רק בעת ההתנעה.

מישהו כבר ניתקל בזה בעבר ויול לומר לי מה הבעיה? האם זה משהו שדורש יחס?

ולמנהלים: מכיוון שאני חדש פה ולא רוצה לעשות לכם בלאגן רציתי לשאול, כרגע יש לי עוד שאלה בנוגע לרכב אחר

שקיים אצלי האם לשאול פה באותו המקום או לפתוח עוד שאלה חדשה?

פורסם

פעם הייתה אצלי אותה בעיה והסתבר שזאת משאבת המים, יכול להיות שאצלך זה משהו אחר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם זו שריקה כמו של רצועה רוב הסיכויים שאחד המותחנים או אחד הפולים במנוע מתחיל "לזייף" ברצועת האביזרים (ולא הרצועה עצמה - הרצועה עושה את הרעש - לא את הבעיה).

זה דורש החלפה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

(מתעלק)

כשאני מתניע יש לי גם רעש של רצועה, הרעש אינו חזק כלל וגם עובר אחרי כמה שניות.

יש לי הרגשה אולי שהרצועה לא משומנת מספיק?(הגיוני?) צריך לבדוק את זה.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

שלום.

כול הבעיה היא או רצועה של האלטרנטור רפויה ואז צריך למתוח אותה בלבד.

או היא הרוסה ויש להחליפה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
(מתעלק)

כשאני מתניע יש לי גם רעש של רצועה, הרעש אינו חזק כלל וגם עובר אחרי כמה שניות.

יש לי הרגשה אולי שהרצועה לא משומנת מספיק?(הגיוני?) צריך לבדוק את זה.

לחבר שלום,

רצועה לא משמנים בשום תרסיס גם אלה המיועדים לכך.

יש לבדוק את מצב הרצועה והאם היא מתוחה לפי הוראות הייצרן (במידה ולא קיים מותחן אוטומטי).

איזה כייף לי :)

פורסם
אז ככה קודם כל מי שזוכר אותי משירשורים קודמים אז יש לי כמה וכמה מכוניות מכל מיני סוגים קשה להסביר למה ואיך

אז אם אתמול שאלתי על רכב כזה ומחר אשאל על רכב אחר אל תיבהלו.

ועכשיו לשאלה שלי, ברשותי גולף ג'נריישן שנת 2001 וכמעט לא תמיד! כמעט כל פעם שאני מניע אותה

(לדעתי, יכול להיות שזה קורה רק כשהאוטו קר. לא בדקתי.) בקיצור כשאני מתניע את הרכב איך שהוא מניע פתאום שומעים

מן שריקה חזקה כזאת של רצועה שמחליקה או משהו כזה הערש הוא ממש לשניה שתיים לא יותר אבל זה רעש חזק

כאילו איזה רצועה מחליקה או משהו כזה ואז זה נעלם ולא חוזר באמצע נסיעה או משהו אלא רק בעת ההתנעה.

מישהו כבר ניתקל בזה בעבר ויול לומר לי מה הבעיה? האם זה משהו שדורש יחס?

ולמנהלים: מכיוון שאני חדש פה ולא רוצה לעשות לכם בלאגן רציתי לשאול, כרגע יש לי עוד שאלה בנוגע לרכב אחר

שקיים אצלי האם לשאול פה באותו המקום או לפתוח עוד שאלה חדשה?

לחבר שלום רב,

הרכב מצוייד במותחן רצועה אוטומטי השומר על מתיחות קבועה של הרצועה, במידה והמותחן 'נחלש' אזי הרצועה עלולה להחליק.

קל מאוד לבדוק את מצב הרצועה והמותחן (למי שיש ניסיון), במידה ותרצה פרטים נוספים כיצד לפרק את הרצועה אשמח לעזור לך.

ייתכן מאוד שרעש השריקה או יללה נובע כתוצאה מסטרטר שחוק (תופעה מוכרת בגולפים) הזנחה של עניין הסטרטר (מתנע) עלולה לגרום להרס הסטרטר והשיניים של גלגל התנופה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...