Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות סט קומפוננט חדש (6.5 אם זה רלוונטי) שיותקן בסיאט איביזה 2008 ויהיה על מגבר אינפיניטי 4 ערוצים 7541a ועל HU פיוניר 6850.

הגבלת התקציב שלי היא 2000 ש"ח.

תודה לכל העוזרים! :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי ממליץ לך להתאמץ קצת יותר ולהביא קלארוס - שווה כל שקל ובמחיר הזה אין לו הרבה מתחרים, לדעתי.

אבל אם אתה רוצה סט מעולה ושישאר לך עודף - דוטק אוביישן.

עכשיו השאלה היא איזה אופי צליל אתה אוהב?

כמובן - אל תיישם עף עיצה עד שלא שמעת בעצמך את הסט שאתה רוצה לרכוש.

עריכה - עצור סוסים - טעות שלי, יש מבצע לחברי פורום על הסט הזה - אתה נשאר עם 50 שקל ביד ללאפה שתיה וחבילת מטליות לחות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=228752

המלצה חמה, מאוד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מבין את ההמלצות של רב חברי הפורום לקנות יד שנייה אך אני מצטער אני לא מסוגל לקנות מוצרי אלקטרוניקה מיד שנייה אני מעדיף תמיד חדש גם אם זה אומר לקנות סט פחות טוב מהיד השנייה...

בגל מקרה דוטק אוביישן?

מה עם לדוגמא פוקל k2p kr2 שראיתי שהוא בכמה מאות יקר מהתקציב שנתיי אך בשביל שם כזה אני מוכן להתפשר...

יש דעות על הסט הזה?

עריכה : מצטער עכשיו ראיתי שזה לא יד שנייה אך אני לא מכיר את החברה ומעולם לא שמעתי עלייה.

פורסם

הK2P הוא סט מעולה.

אם זה צוויון הסאונד שאתה אוהב אז זו באמת בחירה מאוד מוצלחת.

תיקח בחשבון טוויטר מאוד אגרסיבי שצריך לדעת איך להגביר אותו, למקם אותו ולכוון אותו.

ההייבריד אודיו זה אמצע הדרך בדיוק בין שני הסטים שציינתי, למען האמת ההייבריד אודיו לא נופל ברמה שלו מסט איליית 2 חלקים של מורל אז ככה שהוא איפשהו בין הK2P לאיליית שני חלקים.

כמובן ישנם עוד המון סטים בתקציב זה שניתן להמליץ עליהם - אני ממליץ על מה שאני אוהב ומכיר היטב.

מה לגבי רכישה מחו"ל? אם זה לא מרתיע אותך - פתחת לעצמך תיבת פנדורה רצינית :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות עדיף קודם תגיע למפגש ותישמע סטים ותחליט מה אתה אוהב..

ב2000שקלים אתה יכול לקנות גם מורל היבריד שעדיף על דוטק אובישן..

פורסם

לי יש קלארוס ואני יכול להגיד לך ששומעים מעולה, לא יצא לי לשמוע משהו יותר טוב במחיר הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ב 2000 שקל הסט הטוב ביותר לדעתי הוא הקלאורוס .

תנסה לשמוע אותו ותבין על מה כולם מדברים.

כמו כן תשמע סטים מקבלילים ברמות מחיר של הרץ , מורל פוקל . תנסה להבין מה האוזן שלך אוהבת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מצטרף להמלצה על הקלארוס

בתור אחד שהיה לו היי אנרג'י אני יכול להגיד שלקלארוס יש מידבאס טוב יותר והטוויטר הרבה יותר טוב מפורט ונעים לאוזן

ממליץ בחום לשמוע כמה דקות אצל מישהו עם קלארוס :-)

פורסם

כולם פה מדברים על ה-הקלארוס עוד לא שמעתי אותו אבל אתם גם מזכירים שזה הסט הכי טוב\משתלם לתקציב שיש לבנאדם.

רציתי לשמוע חוות דעת על K2P נגד ה-הקלארוס (במידה ושניהם באותו תקציב) תודה.

ממליץ מאוד על הK2P (ואם כן אתה הולך על החברה פוקל לא מציא לך להיתעסק עם שטויות ללכת רק ליבואן...)(זה מה שנימצא אצלי באוטו)

HERTZ מאוד אהבתי בזמנו ניראה לי זה היה הדגם HIGE ENRGY.

דוטק ממש ממש לא. (דעה שלי, בלי דקירות) לדעתי הסט הזה מאוד חלש. וגם בתקציב כזה עדיף באמת להביא משהו טוב ולא לרדת רמה.

ההיברד ממליץ גם.

אבל עוד פעם תגיע לאחד המפגשים תשמע כמה סוגי מערכות ותדע איזה חברה יותר מתאימה לך. המפגש הקרוב בנתניה תבדוק את זה.

מזכיר לחברי הפורם K2P נגד ה-הקלארוס

תודה\בהצלחה מקס.

פורסם

K2P - יתרונות

סט אגרסיבי - אחד האגרסיביים הקיימים בשוק באותה הקטגוריה.

מידבאס פאנצ'י, דומיננטי, מהיר חזק שובר חותך וכל תיאור אפשרי לצליל שלו.

טוויטר מפורט להפליא ובהיר וצלול.

חסרונות -

הסט דורש מגבר שמן למרות שהוא מוצהר כסט שמסוגל לספוג עד ה100 RMS נראה שהוא זקוק להגברה מאסיבית. - מדובר על המידבאס בלבד.

הטוויטר מאוד זועק ומאוד צורם לאוזן - כיוון לא נכון בקלות יגרום לחווית שמיעה מאוד לא נעימה, לרוב הטוויטר נשמע נעים יותר לאוזן כאשר הוא מכוון לשמשה.

הסט לא נאמן למקור היות והסאונד שלו הוא מדוייק מידי, בהיר מידי.

קלארוס -

יתרונות -

בניה שכוללת בתוכה הנדסת אנוש פנטסטית, התחשבות בהתקנת סראונד הפוך בכדי לחסוך נפח התקנה.

מידבאס שמספק באס ייחודי, עמוק להפליא ובו זמנית מדוייק להפליא - מלטף ובועט בו זמנית - ייחודי.

טוויטר אוורירי מאוד, פתוח מאוד מפורט להדהים - נותן תוצאה מדהימה כאשר מתקינים אותו באוף אקסיס.

מספק שילוב של שני עולמות סאונד מנוגדים בצורה שלא ניתן לתאר במילים.

הסט מגיע מיצרן שלאחרונה זוכה במספר רב של תחרויות, אתר החברה ומייסד החברה מספקים ידע רב ומרשים לכלל ציבור הלקוחות.

נאמן למקור - בתנאי שעובדים עם הטוויטרים נכון.

תג מחיר שפוי ביותר ביחס לרמתו הכוללת של הסט.

חסרונות - גם כאן, צריך לעבוד בזהירות עם הטוויטר.

Pioneer TS-X150

פורסם

צריך להוסיף ש"נאמן למקור" זה משהו שאתה מגדיר בסופו של דבר כי כל אחד שומע את העולם שלו בדרכו שלו.

צליל וסאונד ואקוסטיקה זה שלושה מושגים שיש להם דבר אחד משותף - אינדיבידואלי.

צליל זה דבר אישי - אף אחד לא יכול להחליט או לאמר לך בנחרצות מה אתה תאהב יותר.

זה כמו אוכל - רוב האנשים אוהבים אבטיח - אולי אתה לא? למרות שהוא טעים...

Pioneer TS-X150

פורסם

אני חושב שאולי אפילו אפשר לדחוף ב2000 וקצת הרץ היי אנרג'י 3 חלקים, אני חושב שזאת יכולה להיות אלטנטיבה טובה וקפיצת מדרגה.

המיד טוב, והמידבאס בהתקנה נכונה טוב מאוד. שמעתי את הסט ביונדאי אקסנט שזכתה מקום ראשון בתחרות SQ והוא נשמע מעולה.

בנוסף גם שמעתי אותו אצל אבנר בזמנו והוא נשמע טוב מאוד.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

"נאמן למקור" זה ערך אבסולוטי. או שזה נאמן למקור, או שלא.

הפרשנות של ערך זה, בדרכים שונות, מושפעת ממשתנים אחרים שהם כבר באמת סובייקטיבים, איש איש וטעמו.

המלצתי לסט במחיר זה תהיה, או ההייבריד של מורל, או הקלארוס של HAT.

תלוי מה האוזן שלך תעדיף.

• תוכן חדש...