Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר בעודי נוסע לתומי במשאית באזור תעשיה "הר חוצבים" שבירושלים, עובד מולי אוטוביאנקי אבאראט כתומה משנות ה 70 לא רשומה כאספנות , נראית במצב מצויין,

מחזה נדיר מאד בימינו

אני מניח שבעל הרכב עובד באזור, כי הוא נסע לכיוון חניון של בנין מסויים

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 495
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום ראיתי בקרית אונו מכונית שלא פגשתי כבר המון זמן, זאת היית פג'ו 604 במצב מצוין בצבע זהב. לפי המספר הרכב הוא מודל 82 עם מנוע 6 צילינדר.

פורסם

בזמן שנסעתי בגבעתיים קפצה לי לעיין הפיאט, עצרתי לצילום וכאשר הגעתי לקדמת הרכב היה מחזה די משעשע!

06032009186.jpg

06032009185.jpg

בברכה,

רודי

פורסם
בזמן שנסעתי בגבעתיים קפצה לי לעיין הפיאט, עצרתי לצילום וכאשר הגעתי לקדמת הרכב היה מחזה די משעשע!

"משעשע" לא הייתי קורה לזה!:shock: יותר בכיוון של "מזעזע"! מה, לעזאזל, חשב לעצמו בן אדם, כשעשה את הביזיון הזה?!?:roll: גם לא לכל טנדר גדול זה מתאים- אבל ל"צעצוע" הזה?:x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בחניון ביג באילת מיני חמודה

ובאס עושה פרסום לפנצריה לא הספקתי לצלם אותו

DSC00017.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

באזור המסעדות באור יהודה נטושה לה פיגו 104, הרכב החל לסבול מהתעללות ושבירת חלקי פלסטיק שונים.

הרכב בהחלט נראה כבר הצלה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
פורד מוסטנג בשיפוץ

ביודעי מי עובד עליה ?(-,-)? לא נראה שיש לה עתיד

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...