Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

עד השבוע, היינו בטוחים שאנחנו רוכשים רכב בתקציב לא גבוה, מעט מעל 20,000 ש"ח.

אבל בסופ"ש נתקלנו בפרסומת של לובניסקי, הם מוכרים רכב מסוג שברולט אוויו משנת 2006 ב36 תשלומים של 1000 ש"ח, כלומר , 36,000 ש"ח כולל אחריות לשנה.

הגעתי היום למרכב המכירות ומדובר ברכבים שנסעו בין 150,000- 140,000 ק"מ.

נכון, זה לא מעט, אבל אני בספק אם בתקציב שלי אגיע לרכב בסטנדרטים קרובים לזה שהם מציעים, מה עוד ששיטת התשלומים נוחה מאוד.

האםם מדובר בעיסקה סבירה, או שזה חתול בשק שיכניס אותנו לצרות גדולות בעתיד.

תודה מראש

שחר

פורסם

עסקה סבירה למי?

ראשית, אתה בטוח שמדובר ב36 תשלומים של 1000 ש"ח ללא תשלום נוסף בתחילת או בסוף המסלול? 36K ש"ח זה מעט מאוד כסף, גם בשביל רכב כמו אבאו עם 150K קילומטרים.

ולגבי האבאו - הרכב עצמו לא מזהיר, בהחלט לא גולת הכותרת של עולם הרכב בשנים האחרונות. אבל אם מה שאתה מחפש זה תחבורה מינימלית מנקודה לנקודה בלי שום יומרות כל שהן, תנאי העסקה שציינת אכן נכונים והרכבים במצב מכני סביר - מדובר בעסקה מעניינת מאוד וקשה לי להאמין שתצליח למצוא משומשת אחרת בשוק שתציע לך יחס שנתון לשקל טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רכבי שברולט הקוריאניים (שהאוויאו היא הדגם הזול שבהם) לא נהנים ממוניטין מזהיר בשוק המשומשות וק"מ של כ-150000 ק"מ מעיד עליהן שהן עבדו קשה מאד (כנראה בצה"ל?) אישית נראה לי שיהיה קשה מאד לממש את הרכב ביום פקודה, וכן האמינות והוצאות התחזוקה מאד תלויות במזל - אגב לא מדובר בעסקה יוצאת דופן - כמעט כל חברת השכרה/ליסינג תשמח למכור לך רכב בתשלומים של 1000 ש"ח לחודש בלי ריבית ובלי הצמדה.

אני יודע שלאופרייט-ליס ולדורנט יש מבצע באיזור חיפה בו נמכרים כלי רכב ראויים יותר במחירים ובתנאים דומים.

אישית לא הייתי מתפתה וחורג מהתקציב - אלא הולך וקונה פונטו ידנית משנת 2001/2002 במה שיש, ולא קונה רכב מפוקפק באשראי מפתה.

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זו אכן העיסקה, לפי הפרסום דובר ב"החל מ..."

הנציג שהם אמר לי שהמכוניות במחיר הנקוב עשו בין 150 ל140 K קמ"ש ואלו שפחתו עולות יותר.

לובינסקי נחשבים אמינים?

פורסם

לי אישית לא יצא לרכוש רכב מלובינסקי, אבל עפ"י קריאה בפורום (אתה מוזמן להריץ חיפוש בעצמך) הם מקבלים לא אחת ביקורות חיובות מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז מה דעתכם? האם זה אכן משתלם?

גם אני שמעתי על פריסת התשלומים הזאת..

האם שווה לקחת אוואו כזאת עם קילומטרז 70 אלף דגם 2006 (נמצא על הכביש ממאי 2005) ב - 40 אלף ש"ח?

פורסם

תחשוב גם על למכור את הרכב הזה אחר כך, גם אבאו גם ליסינג וגם כזה קילומטראז', לא יהיה קל

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

שברולט 2006 שעברה 140 ק'מ. זאת אומרת ממוצע של 47 ק'מ בשנה , זה מלא.

מבחינת מכירה אין לי ספק שיהיה לך קשה למכור גם אם תהיה יד 2 ותעשה באוטו רק עוד קילומטר אחד.

בקש לראות את הבדיקה , שנתון כזה לא תקבל בתקציב הנ'ל. וכנראה שהמכוניות במצב מכני וקוסמטי סביר+.

פורסם

במחיר של 20000 אולי תקנה איזה אקזמפלר שנסע כ 200000 ק"מ ויותר , מי יודע מה עבר עליו ,בסה"כ מכונית של איזה 15 שנים על הכביש ,לא נראה לי עסקה יותר טובה משברולט 2006 בנוסף למס' הקילומטרים ישנו בלאי של החומר במשך השנים וכמובן שעדיף לקחת מכונית של 4 שנים .

בתקציב שלך אין הרבה אלטרנטיבות .

פורסם

עוד נתון שכדאי לקחת בחשבון:

מכיוון שמדובר בקניית רכב באשראי - אתה תחוייב לבטח את הרכב בביטוח מקיף (שלדגם הספציפי הוא לא ממש זול)

לעומת זאת אם תקנה רכב ב-20000 ש"ח ההוצאה הזאת תחסך ממך (אך כמובן שבהעדר ביטוח מקיף יש סיכון מסויים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ביטוח מקיף נעשה בכל מקרה.

לפחות ע"פ התגובות עד כאן נשמע לי כמו עיסקה לא רעה ביחס לתקציב.

תודה לכל העוזרים, אשתדל לעדכן.

• תוכן חדש...