Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תמיד כיף לגלות דברים חדשים ושימושיים ברכב שלך! :-)

אני עדיין מחפש את הכפתור שמפעיל את המגב האחורי :-P (אני די סגור על עצמי שהוא פשוט לא עובד).

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המגאן אצלנו פרטית (2005). לא הייתי מודע לאופציה הזו, אני אבדוק אותה.

תודה.

יש גם אופציה לנעילה אוטו' של הדלתות כשאתה עובר מהירות של 10 קמ"ש, אפשרות להשאיר אורות ראשיים לעוד 30 שניות אחרי הנעילה כדי להאיר את הדרך הביתה, אם הוצאת את הכרטיס בלי לכבות מנוע 2 לחצות מהירות יכבו אותו (אחת לא תעשה כלום כי קיימים גם כרטיסים שלא צריך להכניס לחריץ ואז אם הכרטיס אצל בן/בת הזוג שירדו מהאוטו שלא תיתקע בלי אפשרות להניע שוב) ואם תרצה לדומם כשהרכב בתנועה אז 5 לחיצות מהירות יעשו את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני 5 שנים אמי רכשה לעצמה פוקוס 2002 מחברת ליסינג.

הדגם הפשוט והלא מאובזר .

במוסך שאלו אותה האם ברצונה במנגנון הרמת חלונות בתוספת של 600 ש''ח.

אני במקרה התעסקתי עם רכבה ועם השלט וראיתי כי בעת לחיצה ארוכה על כפתור הנעילה החלונות פשוט עולים,לגבי פתיחתם מהשלט לא הצלחתי.

במונדיאו שהייתה לי הייתי פותח וסוגר בעת לחיצה ארוכה על כפתור הפתיחה\נעילה.

בקיצור ניסו לעקוץ אותה.

פורסם

אצלי באיביזה החלונות/סאנרוף נפתחים/נסגרים רק ע"י סיבוב המפתח ימינה/שמאלה. שום לחיצה/2 לחיצות/לחיצה ארוכה לא גורמות להם להיפתח/להיסגר מעצמם :roll:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בVAG תקתוק מהיר על לחצן הנעילה יעלה רק את החלונות וישאיר את הסאן רוף פתוח.

עובד ב GTI, לא עובד ב1.6 (היו לי שני רכבים עם אותו שלט) כנראה קיים ברמות האבזור הגבוהות בלבד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

RTFM, מכירים?

בפוקוס ניתן גם כן להשאיר אורות ראשיים דולקים למשך כ-30 שניות, לאחר כיבוי המנוע.

פשוט נותנים הבהוב בידית כאשר המנוע כבוי והנורות יישארו דולקות.

עוד פיצ'ר נחמד (נמצא ברוב הגרמניות) - נגיעה קלה בידית האיתות נותנת 3 תקתוקים באיתות בלבד - מצויין למעבר נתיבים בכביש מהיר.

פורסם

זה שמעליי מה הכוונה ?

אתה לא לוחץ אותו עד הסוף אלה טיפה והוא נותן 3 היבהובים?

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

לזה שמעליך קוראים שמר.

תן נגיעה בידית, בלי ללחוץ עד הקליק, ותראה איזה יופי הוא מאותת 3 פעמים.

מומלץ לנסות קודם בחנייה, כדי לא להיבהל מהאפקט הפתאומי :-).

פורסם

עוד משהו שלפחות לי הוא חדש (אולי כי הנוכחית שלי היא ה-VAGית הראשונה שלי):

כיבוי המנוע כאשר אורות הדרך דלוקים מכבה אותם אוטומטית ומשאירה רק את אורות החניה דולקים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

שמר

ניסיתי זאת יש לי פאסט 2002 קומפורטיישן ואין שום איתות. אני חייב להכניסו עד הסוף בשביל שיאותת

ועוד דבר קטן מה יש למדינה גם לי עשו טעות בגימור של הרכב ברישיון

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

נגיע קטנה בידית של האיתות לא עשתה לי 3 איתותים או אחד ועזבתי זה נגמר או לחיצה חזקה וזה כבר איתות רגיל אין באמצע .. פוקוס 03

פורסם
שמר

ניסיתי זאת יש לי פאסט 2002 קומפורטיישן ואין שום איתות. אני חייב להכניסו עד הסוף בשביל שיאותת

ועוד דבר קטן מה יש למדינה גם לי עשו טעות בגימור של הרכב ברישיון

נגיע קטנה בידית של האיתות לא עשתה לי 3 איתותים או אחד ועזבתי זה נגמר או לחיצה חזקה וזה כבר איתות רגיל אין באמצע .. פוקוס 03

הייתה לי חיפושית מודל 64, גם בה זה לא עבד. :roll:

ב.מ.וו היו הראשונים להכניס את הפיצ'ר הזה, ואחריהם רוב היצרנים הגרמניים, אאל"ט זה רק משנת 2005 או 2006 וצפונה.

• תוכן חדש...