Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זול יש לך את ה MIO 350/360, אבל לפי מה שהבנתי - נפילה אחת ודיי..

אמין זה יותר לכיוון ASUS 696 . יש לי אחד כזה ואני מרוצה ממנו (משתמש רק לניווט) , ניתן להשתמש בו גם כדיבורית בלותות אם כי באיכות ירודה.

בכל מקרה מה שתעשה, אל תקנה PNA - מכשיר ייעודי לניווט בלבד עם מערכת הפעלה סגורה

פורסם

היה לי MIO והוא ידע איך לעצבן אותי כל הזמן ,נתקע, נכבה לבד ,אולי היה לי יותר מ- 20 ביקורים באורנג'

כיום אני משתמש עם IMATE והתקנתי תוכנת ניווט IGO6.

חוץ מהניווט כמובן זה מחשב כף יד מהמתקדמים. גלישת HTTP, פקסים איימלים, והרבה תוכנות חיוניות.

פורסם

המיו הישנים (350) היו מצויינים , והחדשים - MOOV מצוינים גם כן (אפילו הרבה יותר)

מה שבאמצע - לא ממש.

הMOOV הבינוני הוא אחלה של מכשיר.

ואני מחזק את ההמלצה לא לקנות טלפון משולב או מחשב כף יד למכשיר שהוא רק ניווט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני עובד עם איתוראן, אחלה מכשיר, אין איבודי אות מהלווין, מתחבר בשניות, יותר מ50 אלף נקודות עניין.

ניתן גם לראות בו סרטים ושטויות אם תיקח מישהי לחוף הים... ככה אמרו לי...

בשיפוצים

פורסם

המכשיר של איתורן יקר בהרבה (החדש לא רע ד"א , עם IGO08 מובנה ומודרני בהרבה מהקודם, אבל עדיין חלש למדי מבחינת כח עיבוד).

בתקציב הזה אין הרבה אופציות בכלל , הכי מוצלח שאני חושב עליו (ויש לי אחד כזה):

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6549&perur=2&t=5&c=360

אם מותחים קצת את התקציב מגיעים ל:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6551&perur=2&t=5&c=360

שהוא בעל מסך גדול משמעותית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קניתי את המכשיר של פוגיקום דגם-3520. מכשיר נחמד,קל, ובינתיים בלי בעיות. היה עליו מבצע בהום סנטר ב-600 ש"ח כולל IGO 2006 PLUS. כרגיל ניתן לשמוע מוזיקה,לצפות בתמונות ולראות סרטים. מגיע עם כרטיס 512 ועליו תוכנת הניווט.

פורסם

מהניסיון שלי עם ASUS 696 אני חושב שחבל לבזבז הרבה כסף על מחשב כף יד והאפשרות העדיפה היא מכשיר ייעודי לGPS או מעבר לסלולרי חכם כמו שלבסוף עשיתי שממלא את כל הפונקציות. בכלל,כל המכשירים המבוססים על WINDOWS MOBILE לא מומלצים במיוחד כי זו מערכת הפעלה איטית ומסורבלת .תחפש מכשיר GPS ייעודי של אסוס ראיתי שהוא נמכר בסביבות ה1000.

• תוכן חדש...