Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שותפות, לא מה שחשבתם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי גר עם שני שותפות לפני שעזב את הארץ, שניהם על פניו נראו חמודות ונחמדות אך כשזה הגיע לניקיון, בושה!

ממש גועל, לא ניקו, השאירו בלאגן, לא עמדו בסידור ניקיון בינהם, ולא שחבר שלי הוא כל כך סטרילי, אך עדיין היה צריך לריב איתם כל פעם שיאספו את ה#@$ שלהם מהמטבח והסלון ושינקו מדי פעם.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מבטיח לך שהשותפות יברחו מהדירה במהירות כזו שתוכל לראות ממש את אפקט דופלר, מנסיון!

אז מה עשית בזה? איך שיצאו, הם מיד יחזרו.. :lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לכל מי שמציע להשאיר את הזוהמה, צריך לזכור שזה מזמין אורחים מהסוג החום והשטוח עם מחושים לדירה. אלו פחות מתרשמים מדלת סגורה, ועשויים להביא את השמחה היישר אל איתמר יקירנו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אח, איתמר שלנו...

מה שקרה לך הוא הסיוט הכי גדול שיכול לקרות להמון אנשים.

במקרה שלך אולי אין אופציה לעזוב, אבל במונחים כלליי, אין מנוס לאנשים באופן כללי חוץ מלחיות לבד.

אחרי שחיים לבד אי אפשר כמעט לחזור לחיות עם מישהו אחר, ובמקרה שלי זה קשה אחרי 4 שנים בחוץ, שחזרתי לשנה לגור עם ההורים.

תחשוב שכל מה שנראה לך בלתי נסבל עכשיו, בעוד כמה חודשים יהיה הרבה יותר גרוע.

אחותי גם למדה את הלקח הזה לבדה בצורה לא נעימה. הייתה לה שותפה ברמת גן שהייתה משאירה שערות (לא מעט, אלא משהו שנראה כמו פיאה נוכרית) בתוך המקלחת ופעם נכנסתי אצלהן לשירותים וראיתי דברים שלא הייתי צריך לראות (בואו רק נגיד שפעם בחודש זורקים את זה לפח. היא פשוט לא הייתה מקפלת את זה וזה גם היה נופל ליד הפח ולא לתוכו).

בקיצור, הייתי ממליץ לך להתחיל לחפש דירה באזור בצורה לא היסטרית ולא לחוצ, עד שתמצא. אם באמת אין דירות ויש מצוקה, נסה למצוא דירה ולא תהיה לך בעיה להביא לשם פראייר אחר כדי להקריב לאלוהי הג'יפה.

עוד כמה הערות:

לגבי הכלים החד פעמיים, לא ממליץ בכלל, זה עושה רע מאוד לסביבה. אצלנו יש הסכם, שלפיו לי יש 3 צלחות, 2 צלחות מרק ו4 כוסות מסט שהיה לי קודם. הם שלי ואני מנקה אותם. לאמא שלי יש את הסט שלה ושל הבית באופן כללי והיא מנקה אותם.

בנוסף, עוזרת כל שבועיים עולה לנו 200 ש"ח לחצי יום, כי מעסיקים אותה בצורה חוקית לחלוטין. בצורות פחות חוקיות (סטודנטית או משהו כזה) אפשר גם בחצי מהמחיר.

הדבר האחרון שאתה רוצה לעשות הוא להסתכסך איתן למוות. הן לא מסוגלות להבין את הבעיה שלך כי הן מוגבלות חברתית ופסיכולוגית (ואני לא מגזים ולא אומר את זה בטון ציני), ככה שזה לא יעזור.

מצד שני, אי אפשר גם לחנך אותן כי הן זוג פרחות שרגילות שיעשו להן הכל.

מה שיש לנו בבית זה חוזה כתוב וחתום בינינו שתלוי על הקיר, ובו מפורטות כל המטלות של הבית ומה האחריות של כל אחד. זה חשוב מאוד לדעתי כי בלי זה כל הזמן רבים (וכן, ברור לי שלעשות חוזה עם ההורים זה טיפה מוזר אבל אני אדם שקשה לחיות איתו לפעמים)

פורסם

יוסי, אתה רק שוכח שאתה גר עם אמא.

אני גרתי לבד ועכשיו חזרתי להורים עד שאני אמצא דירה שוב.

אכן מדובר בסיוט שאין לתאר (אצלי יש להוסיף על אמא טורדנית 2 אחיות קטנות).

באותה נשימה אני רוצה להודות לאיתמר שפתח את הטופיק וגרם לי לחשוב שוב על חיפוש דירה עם שותפ/ה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

איתמר,לא נעים לשמוע מה שאתה עובר. לחיות עם זוג נקבות שעושות מה שבראש שלהן זה לא נעים,מניסיון.

המסקנה שאני הגעתי אליה כשהייתי במצב דומה - תהיה רע = :twisted:

זה די ברור שצמד הנקבות הללו חיפשו בעצם שרת לבית שלהן. כי זה הרי מה שהן רגילות אליו מהבית.

אני דווקא נגד להתעלם מהלכלוך שלהן. זה יפגע בך. גם אני אוהב ניקיון וסדר... ברגע שאין ניקיון אני משתגע.

אז עצתי היא להראות להן שאתה לא פראייר של אף אחד- או במילים אחרות, להיות רע אליהן.

הן יתחילו לפחד ממך,ואולי ישנו את הרגליהן.

לדוגמא (כמו שנאמר פה כבר)- תקשור את שקית הזבל המלאה,ושים בכניסה לבית. היוצא מוריד.

מי שיצאה ולא הורידה,קח את השקית ושים לה בחדר. היא תבוא ותצעק.. צעק עליה בחזרה. תראה להן שיש בך משהו רע.

או עוד דוגמה- תביא חברים ללמוד בבית. אם הן מפריעות תטיף להן מול החברים. תראה להן שאתה לא דופק חשבון.

עכשיו,אני לא יודע מה מעמדך מבחינת חוזה בבית,ומה יחסי הכוחות בקטע הזה שהן יכולות "לגרש" אותך מהבית או לא,

אבל ההצעה שלי יכולה להביא רק לדברים טובים מבחינתך. או שהן ילמדו,יפנימו וישנו הרגליהן- או שהן ירצו לעזוב,או שהן ירצו שאתה תעזוב עד כדי כך שיחפשו בשבילך דירה:lol:

172

פורסם

איתמר, אני מבין את מה שאתה עובר, ותדע לך שיכול להיות הרבה יותר גרוע.

קרה לי כל זה במשך 3.5 מתוך 4 שנות התואר.

עם השנים צברתי מספיק נסיון ובשנה הרביעית היוצרות התהפכו ואני נהפכתי להיות הבלאגניסט ביחס לשותפות הייקיות שגרתי איתן.

כמובן שביצעתי החלפת שותפה ב"אמצע עונה" מכיוון שהיא היתה צפונבונית מפונקת (אבל כוסית על) שהחבר שלה התחיל להתגורר אצלנו על בסיס קבוע מה שהרגיז אותי לאורך זמן עד שבסופו של דבר הגיע הפיצוץ והשותפה השניה (שהיתה החברה הכי טובה שלה עד אותו רגע) הסכימה איתי סוף סוף במה שרציתי במשך חצי שנה , והעפנו אותה מהדירה צ'יק צ'ק.

במהלך התואר יצא לי לגור עם כמה פריקים/יות:

* שותף שמנגן בגיטרה באס רק בשעות הקטנות של הלילה

* שותף שמגדל נחש מחמד ומאחסן עכברים במקפיא כדי להאכיל אותו

* שותפה רקובה שעשתה את כל האנשים באתר קופידון (כל ערב מישהו אחר, לפעמים שניים) ומעולם לא ניקתה את החדר שלה

* שותפה עם חבר שהשתקע אצלנו במיוחד בתקופת בחינות שהשתלבו מצויין עם הפלייאוף של ה NBA (רואה משחקים בפול ווליום ב4 לפנות בוקר בלילות לפני מבחנים שלי!)

* שותף שהולך לישון כל יום בשעה 19:00 ואי אפשר לדבר בדירה בלי שהוא יצא ויתחיל לצעוק.

ובשלב הראיונות הם נראו נורמלים לחלוטין.

הנפילה הגדולה ביותר היתה בשנה ב' ,וזאת למרות הנסיון שצברתי בשנה א'

באתי לראות את הדירה, הדירה פיקס, בדיוק הוציאו עוגה ריחנית מהתנור, שותף ושותפה מקסימים, חניה פרטית (ולהם לא היה אוטו) הכל דבש....

לאחר שנכנסתי לדירה הכל השתנה :D

היום אני צוחק על זה, אבל פעם זה מאוד הרגיז אותי.

במהלך התואר אתה צריך שקט נפשי ושקט בכלל כי יש מספיק לחץ מהלימודים, לכן צריך לנטרל את בעיית השותפים כמה שיותר מהר.

למזלך הן כאלה דוחות שלא יהיה להן חבר בקרוב, כי חבר שעובר לגור בדירה כמה לילות בשבוע - זה הדבר שבא הכי רע !

בשורה התחתונה : זה עולה פי כמה וכמה אבל אין מחיר לחופש - המגורים לבד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איתמר

הכל בגלל שלא סיפקת להם סקס

הם נתנו לך את כל הרמיזות אבל אתה פירשת את זה כ "צריך לנקות"

עוד בהתחלה זה היה "בא תיקח אותי על אדן החלון"

הם הביאו זרים לסלון כי אתה לא היית שם

אתה מבין, איך זה שהן הסתדרו ביניהן ואתה לא איתם :twisted:

כשבחורות לא מקבלות את מה שהן צריכות כדי לספק את רצונן הטבעי אז כלים בכיור ושחקני חיזוק בשירותים לא מענינים אותם

בחייך אחת בלונדינית עם עיניים כחולות מרמת אביב ג והשניה מושבניקית עם גרון עמוק, מה צריך יותר מזה ?!?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפי איך שהן מתחזקות את הדירה אני מניח שבאותה צורה הן מתחזקות את עצמן.... נראה לי שעדיף לוותר על זה, ולא רק מהסיבה הזאת :)

פרנקוס, לחיות עם אמא שלך בנוהל שותפים זה משהו שעוד לא שמעתי עליו... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איתמר

הכל בגלל שלא סיפקת להם סקס

הם נתנו לך את כל הרמיזות אבל אתה פירשת את זה כ "צריך לנקות"

עוד בהתחלה זה היה "בא תיקח אותי על אדן החלון"

הם הביאו זרים לסלון כי אתה לא היית שם

אתה מבין, איך זה שהן הסתדרו ביניהן ואתה לא איתם :twisted:

כשבחורות לא מקבלות את מה שהן צריכות כדי לספק את רצונן הטבעי אז כלים בכיור ושחקני חיזוק בשירותים לא מענינים אותם

בחייך אחת בלונדינית עם עיניים כחולות מרמת אביב ג והשניה מושבניקית עם גרון עמוק, מה צריך יותר מזה ?!?

לזה כבר הגענו אתמול

הן מנסות לגרור אותך ל-FFM.

כנראה שאיתמר שלנו נזיר :idea:

פורסם

חרבן להן בחדר.

אתה חייב להילחם, מדף פרטי במקרר, חדר שלך נקי פיקס, אטום את הכניסות לחדר שלא יכנסו ג'וקים ותתחיל למלא את הדירה בזבל, שיהיו הרי זבל !! אתה חייב לשבור אותן, איזה מטומטמות !!

אתה צריך להשתגע, להיות מופרע, תתחיל לצרוח ולהשתולל.. שים פורנו בטלוויזיה וזרוק קונדומים בדירה... כשהן יתחילו להשתגע אל תדבר איתן, דממה מוחלטת.

או לסבול בשקט עד שיעופו או להיות קיצוני מהצד השני. איזה אנשים מגעילים יש בעולם... בעע.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תגובות טיפשיות ואופייניות לישראלי המצוי :-) עושים לך רע תחזיר ברע.

לא ! זה לא יעבוד רק כולם יסבלו יותר.

עזוב את הדירה עכשיו (ניתן להפר חוזה בכל שלב)

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...