Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שותפות, לא מה שחשבתם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תארגן לעצמך ארוחה: פסטרמה חריפה, טבסקו , סרדינים חריפים ועוד חומרים עם הרכב גזים מענין ביציאה,

אח"כ שכח להוריד את ה מים, והשאר את החלון והדלת בשירותים סגורים היטב (בעצם את הדלת אתה יכול להשאיר פתוחה ולתת לריח להתפשט בחלל הדירה,הסגורה!) רצוי לעשות זאת כשהן מארחות חברות או דייט ראשון .

חזור על כך פעמיים ביום.

אם כל זה לא עזר , תזמין חברים מגולני להתארח בדירה לשבוע ,

מבטיח לך שהשותפות יברחו מהדירה במהירות כזו שתוכל לראות ממש את אפקט דופלר, מנסיון!

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איתמר שלום רב,

כאחד שגר בעבר במשך 10 שנים עם שותפות למדתי מספר דברים.

1. הנשים הצעירות של ימינו ניקיון זה לא התחום החזק שלהם

2. בהרבה מקרים לימודים אצל נשים זה כיסוי תחת (בשביל לא לעבוד או להציג את עצמם שהם לומדים לתואר ראשון ולעשות חיים רחוק מההורים)

3. רוב הנשים שגרתי איתם לא ממש מעניין אותם איך לעשות דברים בבית (מכיוון שההורים דאגו שהם לא יעשו דבר בבית כמו להוריד זבל)

4. חפש בחורה ממוצא מזרחי מבית פשוט שהאמא הייתה מבשלת כול היום ומנקה את הריצפה עם אקונומיקה (זה עובר ביירושה) ותזכה בבית נקי+בישולים

5. אל תנסה להיות חבר טוב מידיי של השותפים כי זה ממש לא רצוי ורק יזיק לך בעתיד. שמור על יחסיים עניינים בכול הקשור להוצאות הבית והתחזוקה של הבית

במצבך הנוכחי אין הרבה מה לעשות ושום שינוי לא יגיע ! פשוט עלייך לחפש דירה אחרת עם שותפה אחת בלבד.

רשמתי פה מספר הכללות אבל לצערי זה רק מניסיון מר שלי.

אז אתה מציע לו לקחת את עינב בובליל כשותפה ? מזרחית מבית טוב. :-o

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

עינב מגיע עם אבא. (עם את לא יודע)

ואיתמר.

תתעלם. כמו שאמרו הן הבינו שלך זה מפריע. ואתה מנקה. מסדר. קונה. וכו.

עכשיו הן. אתה לא תקנה / תסדר / תקנה. עכשיו הן.

תן לבית להגיע למצב ביזיון. שהליכלוך יעלה על גדותיך. שלא יהיו כלים נקיים. והן כבר יצטרכו לנקות.

הן יראו שהחדר שלך נקי. ואתה מסתדר יפה כך. ולהן זה כבר יפריע בשלב מסויים.

פח זבל. מי צריך? כשהוא מתמלא. תקשור את השקית. תניח אותה ליד הדלת וזהוא.

ותכניס חדשה. כאשר לא יהיה מקום לשקיות בכניסה כבר. תעבור לחדרים שלהן.

והן יבינו לבד מה צריך לעשות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני ממליץ לך לרשת את הבית במצלמות ולמכור את הזכויות לערוץ 22.

"האחות המלוכלכת" או משהו כזה. גס, פרובוקטיבי עם אורגיות על ערמות של כלים ושאריות חביתה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

צביקה, כשאתה גר עם זוג בהמות שכאלה שמתחשבנות איתך על האגורה בחשבון החשמל וכ"ו, כן אתה תאלץ להתחשבן גם על האוכל, אחרת תמצא את עצמך כמו איתמר, קונה אוכל לכולם על חשבונך. אז אם לא תתחיל לעשות להם מכולת סביר להניח שתגיע למצב של איתמר. כמובן שאם מדובר באנשים שהם סבבה והם יודעים להחזיר והם נותנים את חלקם בבית, אני לא רואה סיבה שלא להתחלק בהכל.

מרק אתה לא צריך לחנך, העניין הוא מי ישבר ראשון, במקרה שלנו איתמר נשבר ראשון ולכן הוא זה שרץ ומנקה.

מה שהבחורות האלה עושות בעצם זה מה שאני הצעתי, להשאיר הכל ג'יפה ולחכות שהצד השני ישבר, לכן אם משחקים את המשחק הזה ונותנים לכלים לעמוד ככה זה עדיף מאשר לעמוד כמו כלב ולנקות אחרי הבהמות. מילא היה מקבל על זה שכר או טובות הנאה, אבל לא רק שהוא מנקה, הוא עוד קונה את האוכל לבהמות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מזדהה אתך לחלוטין.

אני גרתי בשנתיים הראשונות במעונות ואח"כ שיפרתי דיור לדירה עם שני שותפים. קיבוצניקים. בקיצור זה הגיע למצב שאתה מתאר ואז בא הפיצוץ. לזכותם יאמר שהם הצליחו לראות גם את הצד שלי וחל שיפור ניכר במצב אבל נותרו משקעים. ובסוף השנה עזבתי לדירה עם שותפה אחת שלמדה איתי. אצלה הבעיה היתה החבר שלה (היא היתה שותפה זהב, שוטפת רק בהצפה) שהיה בעל סידורי הגיינה ירודים במיוחד ונטיה מרגיזה לגמור את החלב. למרות שהיתה שיחה עיניינית על המצב בינינו וחל שיפור (אח"כ הסתבר לי שהיא קיטרה עלי לחברה משותפת וזו ירדה עליה:lol:).

ואז באה לי ההארה.

מה שאני לא אעשה, איך שלא אשתדל, זה פשוט לא ילך. ובשביל שלוות הנפש שלי אני צריך לגור לבד. ובשנתיים האחרונות שלי באמת גרתי לבד. היה 10.

לחיות עם שותפים זה לא קל. לדעתי א"א לחיות עם שותפים שלכל אחד מדף במקרר ושלושה קנקני חלב (והיו כאלה אצל חברים.). ותמיד שטיפת כלים (אם לא הוגדרו מראש תורנויות) תהיה בעייתית.

במקרה הנוכחי אני מציע לך לדאוג לך לסט כלים שלך שרק אתה משתמש בו (בשביל הפרנציפ:silly:) ותתחיל לחפש את הדירה הבאה שלך עם שותפ\ה אחד או לבד. בכל מקרה בנות, הן ממש לא ערובה לניקיון.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אין ברירה ,חפש דירה.

בסופו של דבר זה מה שתעשה במילא, כאן לא יעזרו מלחמות ולא יעזרו דיבורים. לא ויכוחים וגם לא מעשים, גם אם תגיעו להבנה ,היא תחזיק בדיוק שבועיים במקרה הטוב. אז כמו שאמר מרק או שאם אין לך ברירה ובמחינה כלכלית אתה חייב לגור עם שותפ/ה ולא עם שותפים ! כשזה אחד על אחת או אחד הרבה יותר קל להגיע לעמק השווה, תמצא לך שותפה מזרחית שאמא שלה הייתה מסריחה את הבית מאקונומיקה 3 פעמים בשבוע(ולא כל המזרחיות כאלה! שים לב) או שתתאמץ ותגור לבד, מה שאני עשיתי בסופו של דבר בזמנו כי שותפים זה פשוט רע. ולגבי העניין המקומי שלך פשוט תתאמץ לעבור מהר.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
צביקה, כשאתה גר עם זוג בהמות שכאלה שמתחשבנות איתך על האגורה בחשבון החשמל וכ"ו, כן אתה תאלץ להתחשבן גם על האוכל, אחרת תמצא את עצמך כמו איתמר, קונה אוכל לכולם על חשבונך. אז אם לא תתחיל לעשות להם מכולת סביר להניח שתגיע למצב של איתמר. כמובן שאם מדובר באנשים שהם סבבה והם יודעים להחזיר והם נותנים את חלקם בבית, אני לא רואה סיבה שלא להתחלק בהכל.

לא אמרתי שצריך להתחלק בהכל, וגם אני לא מתחלק עם השותף שלי באוסף השמפואים וסבוני הרחצה המפואר שלו או בכלים החד-פעמיים שהוא צורך כמו מטורף.

אבל כשגרים ביחד חייב להיות מינימום משותף, ולדעתי המינימום הזה צריך להיות רחב ככל האפשר אם רוצים לחיות בסבבה בשותפות. כמובן כשמגיעים למצבים קיצוניים כמו במקרה של איתמר צריך להגיב בקיצוניות ולהתחיל להתקמצן אבל עדיין מינימום מסוים חייב להישמר. אי אפשר אחרת, אלא אם אתם בקטע של להציב מדחן על המתקן של הנייר טואלט בשירותים ושעון חשמל נפרד לכל חדר.

אגב, איתמר, שמתי לב עכשיו לעוד נקודה בעייתית. כתבת שאתה עברת את האודישן שעשתה לך אחת השותפות אבל בשום מקום לא כתבת שהם עברו את האודישן שלך. הכרות ראשונית ותיאום ציפיות הם דבר חשוב מאוד אצל שותפים לעתיד, ואני מקווה שאת השותפים הבאים שלך תשכיל לשאול את השאלות הנכונות לפני שאתם חותמים על חוזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני אומר תבוא אחרי יום מיגע הביתה, במקום ללכת למקלחת, תתפשט, תשאר רק עם תחתונים, שב בסלון בינהן, שים יד אחת על כל אחת ושאל בחביבות "מה יש לאכול?" תוך כדי צפיה בטלויזיה, חכה לתגובה מהן ואז שפוך את חמתך.

פורסם

תודה לכל המפרגנים, המזדהים ונותני העצות.

עברתי על כל ההודעות ו:

1. אין מצב שאני עוזב את הדירה הזאת, גם כי ממש חבל עליה לשנה הבאה וגם כי אין יותר מדי עד אין בכלל דירות נורמליות בבאר שבע בחלק זה של השנה. חוץ מזה, למי יש זמן בכלל להעביר דירה באמצע השנה?

2. נגזר מסעיף א', הן יעשו לי את המוות ולא יתנו לי להכניס מישהו חדש, מה שאומר שאני אצטרך לשלם שכר דירה כפול - בלתי ראלי בעליל.

3. אני מאמץ בחום את רעיון הנחת שקית הזבל ליד דלת הכניסה לבית.

4. ביעצתי הפרדת כוחות בכל הנושא של אוכל משותף. שיזיזו את התחת שלהן ויתחילו לדאוג לעצמן.

5. אני מוכן לסבול חודש-חודשיים של דירה מטונפת, עד שהן יבינו שאין לי שום כוונה לנקות אותה, בטח לא לבד.

6. גמרתי להיות מר נחמד חייכן פוצי מוצי.

7. חשבתי על להדפיס את הת'רד הזה ולתלות אותו על הלוח מודעות בדירה שלנו. שיזדעזעו :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מציע לך לישון עם דלת סגורה ונעולה, שלא תבוא לך נקמה כואבת בלילה אם אתה מבין למה אני מתכוון :twisted:

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בקשר לכיור תעברו לכלים חד פעמיים. זה לא יקר ומונע את הזוהמה.

מעבר לזה נקה את החדר שלך ותשאיר את השאר מטונף וכמובן הפרדת כוחות מלאה.

יש לי חבר שכל הלימודים תמיד היה נופל עם שותפים מוזרים שהתלאות שלך הם גן עדן. זה מתחיל בשותף ששם את האוכל שלו במקרר בקופסאות פח עם מנעול ונגמר בשותף שבשבע בבוקר מכין קבאב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בקשר לכיור תעברו לכלים חד פעמיים. זה לא יקר ומונע את הזוהמה.

מעבר לזה נקה את החדר שלך ותשאיר את השאר מטונף וכמובן הפרדת כוחות מלאה.

יש לי חבר שכל הלימודים תמיד היה נופל עם שותפים מוזרים שהתלאות שלך הם גן עדן. זה מתחיל בשותף ששם את האוכל שלו במקרר בקופסאות פח עם מנעול ונגמר בשותף שבשבע בבוקר מכין קבאב.

נראה שהשותף עם המנעולים הוא זה שסבל.

• תוכן חדש...