Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שותפות, לא מה שחשבתם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מילת אזהרה לסיכום (שלי):

הרבה יותר קל לך לאמלל להן את החיים בצורה קונבנציונאלית אבל לעולם אל תשכח שקפיצה אחת קטנה של שתיהן ביחד למשטרת באר שבע עם איזה תלונה מפוברקת על הטרדה מינית/איומים ואתה מסובך לכל החיים.

כמו שאתה מתאר אותן, לא נראה לי שהמצפון שלהן יעיק עליהן.

נהפוך הוא - הדיון הנ"ל ישמש כגיבוי , שמור על השרת ..:lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש שלב בחיים שאתה לא יכול להסתמך על זה שההורים יוציאו אותך מכל דבר ולו מתוך כבוד אליהם.

לא מסכים.

ברובם המוחלט של המקרים הקיצוניים, כאשר אין אף אחד אחר שיעזור - בד"כ ההורים הם אלה שאפילו יוותרו על אוכל מפיהם - כדי להציל את הילדים.

לא מומלץ להגיע למצב הזה, אבל חכמים ממני כבר טבעו את הפתגם : "הורה אחד יכול לגדל עשרה ילדים, אבל עשרה ילדים לא יוכלו להחזיק הורה אחד בחיים".

איתמר - תתקשר לאמא שלהן :-)

פורסם

טוב, איתמר, אני מזדהה איתך לגמרי ויודע בדיוק מה עובר עליך...

עד היום גרתי בדירת מעונות בירושלים.

שנה שעברה היו איתי בדירה 2 בחורות שלא היה אכפת להן ממש מנקיון.

לאחת מהן הייתה בדיוק את אותה הבעיה של דיבור בקול רם בטלפון, כך שאת כל השיחות (הלא כל כך מעניינות) שלה נגזר עלי לשמוע.

אותה אחת, גם כשהיא הייתה עושה את הכלים שלה (ורק שלה כמובן, חס וחלילה היא תעביר סקוטש על כפית שאני השתמשתי בה), הייתי צריך לעבור עליהם שוב כי הם היו נשארים מלאים בשמן או בשאריות של אוכל.

השנה לצערי לא היה לי יותר מזל - נתקעתי עם 2 אמריקאיות שחיות בסרט של קולג' אמריקאי, וממש שמות ז*ן על הכל. הדירה פשוט במצב מזוויע.

בשני המקרים לא עזרו דיבורים ולא שום דבר. זה פשוט חינוך שמקבלים מהבית.

ממש לאחרונה החלטתי שנמאס ואני עוזב את הדירה ומשכיר דירה אחרת עם שותפים שאני מקווה שיהיו נורמאליים.

לדעתי גם עבורך אין פתרון אחר...

אגב, לדעתי בשנים האחרונות קרה משהו בחברה שלנו והיוצרות התהפכו - גברים הרבה יותר מקפידים על נקיון מאשר נשים. :mm_surpri

פורסם
בקש מחובב DEATH METAL שימליץ לך על כמה להקות חביבות ואתה מוזמן לבדוק עד כמה חזק אתה יכול לשמוע מוזיקה בבית :)

TRIVIUM

SLIPKNOT.

אני מקווה שזה היה בצחוק:roll:
פורסם
נכון, נכון...

תסמוך עלי שגם להם יש כמה שירים שיוציאו את השכנים/שותפים מדעתם.

סבתא שכנעה אותך יותר מדי שאתה יפה.

ליפה הן היו מגהצות את התחתונים.

למכוער אסור להיות שותף עם בנות.

פורסם

אם הבנתי אותו, הוא טוען שבחור חתיך מקבל מהשותפות פינוקים וטובות הנאה כגון גיהוץ תחתונים וכו', ואחד שלא חתיך מקבל כלים מלוכלכים וחרצפים בשירותים.

נראה לי שהקרינה מהממל"ז לא עושה לו טוב.

פורסם

וואו :shock:. עכשיו קראתי, ואתה בהחלט מסכן.

רק דבר אחד לא מובן לי - אם היא "צפונבונית" ואחת כזאת "יפיופה, רמת אביב בלה בלה בלה" איך היא כזאת מגעילה ומסריחה שלא שומרת על טיפה סדר (מינימום לפחות) ועל היגיינה בבית?! :roll: רמת אביב עאלק. מצאת לך עם מי להיות :|

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתפלא כמה נקיות יכולות להיות בחורות מסוימות כשיש מי שינקה להן, וכמה מגעילות אותן בחורות יכולות להיות כשאין להן מי שינקה אחריהן.

הפעם הראשונה בחיים ששטפתי כלים הייתה אחרי שחזרתי לבד לארץ בגיל 19, אבל לומדים את זה.

פורסם
וואו :shock:. עכשיו קראתי, ואתה בהחלט מסכן.

רק דבר אחד לא מובן לי - אם היא "צפונבונית" ואחת כזאת "יפיופה, רמת אביב בלה בלה בלה" איך היא כזאת מגעילה ומסריחה שלא שומרת על טיפה סדר (מינימום לפחות) ועל היגיינה בבית?! :roll: רמת אביב עאלק. מצאת לך עם מי להיות :|

פשוט מאוד , אתה עדיין שבוי בסטריאוטיפים גזענים ,

יענו צפונבונית לבנה אשכנזייה ונאה= נקייה טהורה עם הליכות שלא מסוגלת לתקוע נודים מעיפי קיני ציפורים

(בפועל, היא כן)

ואם היא היתה מזרחית ,לא היית מבין איך היא לא יודעת לשיר לרקוד, כי "הם כאלו טובים בתחום הזה"

(וכאלו מוגבלים בתחומים החשובים באמת ,בסאבקונטקסט)

יש לי רושם שיש הרבה יותר מדבר אחד שאינך מבין.

• תוכן חדש...