Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שותפות, לא מה שחשבתם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, איתמר, שמתי לב עכשיו לעוד נקודה בעייתית. כתבת שאתה עברת את האודישן שעשתה לך אחת השותפות אבל בשום מקום לא כתבת שהם עברו את האודישן שלך. הכרות ראשונית ותיאום ציפיות הם דבר חשוב מאוד אצל שותפים לעתיד, ואני מקווה שאת השותפים הבאים שלך תשכיל לשאול את השאלות הנכונות לפני שאתם חותמים על חוזה.

כמו שאמרו חבל שהראיון היה חד צדדי ולא בדקת עם מי אתה נכנס, היית צריך להבהיר ציפיות שלך מהן כמו שלהן יש ממך.

אז זהו, שהייתה שיחה כזאת למעלה מ 40 דקות, וחוץ מזה שהתרשמתי ממנה שהיא טיפל'ה סנובית - לא מצאתי משהו אחר שעלול להפריע. גם לגבי הנקיון התרשמתי שיהיה בסדר, וגם שמחתי שהיא לא מעשנת (רק מה שהיא לא סיפרה לי שאחמניג'אד כן, וזה מאוד מפריע לי).

אני אומר תבוא אחרי יום מיגע הביתה, במקום ללכת למקלחת, תתפשט, תשאר רק עם תחתונים, שב בסלון בינהן, שים יד אחת על כל אחת ושאל בחביבות "מה יש לאכול?" תוך כדי צפיה בטלויזיה, חכה לתגובה מהן ואז שפוך את חמתך.

אני ממש לא מעוניין בתיק פלילי במשטרת באר שבע.

בקשר לכיור תעברו לכלים חד פעמיים. זה לא יקר ומונע את הזוהמה.

מעבר לזה נקה את החדר שלך ותשאיר את השאר מטונף וכמובן הפרדת כוחות מלאה.

יש לי חבר שכל הלימודים תמיד היה נופל עם שותפים מוזרים שהתלאות שלך הם גן עדן. זה מתחיל בשותף ששם את האוכל שלו במקרר בקופסאות פח עם מנעול ונגמר בשותף שבשבע בבוקר מכין קבאב.

נראה לך שהקמצניות האלה יסכימו לעבור לשימוש בחד-פעמי? כבר רשמתי שהן מתחשבנות איתי על עשירית האגורה (ואני לא ציני). כשהצעתי להן לרכוש שואב אבק יד שנייה (כי הרבה יותר נוח לנקות ככה את הרצפה, הספות והשטיחים שהן תקעו בכל פינה) הן אמרו "אנחנו לא מתכוונות להוציא שקל על הדבר הזה". כמה כבר שואב משומש עולה? 100? 150? הוצאה חד פעמית שממש מקלה על הנקיון, בטח בבאר שבע.

אם בסוף השנה הם עפות ואתה מוכן לסבול עוד חודשיים, אין שום בעייה.

אני מוכן להביא לך חינם וללא כל תמורה: (ואני יודע שאתה לא נזקק)

מקרר לחדר שלך שבו תשמור את הדברים שלך. שלבהמות יהיה פניציליום במקרר. (ישן, אבל תקין)

שולחן וכסא לחדר, לא במצב מדהים אבל אם יש בחדר טיפה מקום זה יהיה מצויין.

כלי אוכל. (כשרים, אם זה מעניין אותך) צלחות כוסות וסכו"ם. כולל סט לקפה :)

אני גר בק.גת, ההובלה עליך, אם כי אני אנסה למצוא קומבינה.

מערכת סטריאו שנשמעת כמו הצרות שלך. במקום 2 בהמות תקבל 2 בוקסות צרודות. ככה תענה אותם.

(בעצם, כמנהל בפורום אודיו נראה לי שאתה תהייה הסובל העיקרי.)

לסיום, תזמין אותי אלייך לכוס קפה ונרגילה. הגחל יפול על הרצפה בטעות.

אני אבוא עם הבוקסר שלי. הוא ירייר על כל הבית, יפליץ בטירוף וישיל שערות לרוב.

החדר שלך יהיה סגור ואתה כמובן, לא תנקה כלום.

אני יכול לבוא עם חשמלית ומגבר וללמד אותך תיפוף. על סירים.

אני רציני ב 100%, אם מתאים לך משהו מהדברים הנ"ל פנה בהודעה פרטית.

תודה, כיף לקרוא תגובות כאלה! :-P

הכל בגלל שלא סיפקת להם סקס

אני אוותר, תודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרנקוס, לחיות עם אמא שלך בנוהל שותפים זה משהו שעוד לא שמעתי עליו... :)

כן, ועכשיו יש לי שלושה שבועות של שקט (היא טסה היום בלילה לאנגולה לבקר את אבא שלי). נו טוב, אולי יש אלוהים...

פורסם
איתמר

הכל בגלל שלא סיפקת להם סקס

מדבריך משתמע שיש לך בעיות איות.

איתמר הוא אודיופיל, לא זואופיל.

לגבי אחמדיניג'אד, אני לא יודע איך קוראים לזה.

למזלך הן כאלה דוחות שלא יהיה להן חבר בקרוב, כי חבר שעובר לגור בדירה כמה לילות בשבוע - זה הדבר שבא הכי רע !

אתה בטוח במה שאתה אומר?

אם היא התחתנה, כולן יכולות.

אמיתי. לא פוטושופ. !

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

החתן הכי אומלל שראיתי אי פעם.

אני במקומו הייתי מתנדב לשרת בעירק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לאיתמר:

אתה מכיר את השיר "אמר חברו- לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר"?

עכשיו נראה אותך מתלונן.

שותפוּת. לא מה שחשבת.

:)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...