Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כך, מגבר של פולס אודיו BA4400 יהיה האופטימלי למערכת שלך, חדש עולה בסביבות ה- 500-600

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מצטער לאכזב אותך אבל ה- V12 V15 הינם זבל סיני מוצהר, אני לא הייתי מכניס דבר כזה לרכב שלי ולא משנה מה התקציב שלי

הלוח של הפולס אודיו (שגם הוא חברת מדבקה סינית) תואם 1:1 ללוח של Z4200 של מאק אודיו והוא גם קיבל ביקורות מצויינות מנסיון של אנשים איתו

אפשר לקנות אותו ב- 500 ש"ח בתחנה מרכזית, ואני מכיר עוד חנות אחת לפחות שמוכרת אותו ב- 600

פורסם

בקשר לפולס אודיו לא הייתי מתקרב עליו,הלוח שלו רק דומה ללוח של מאק-אודיו ודובר על כך רבות במשך הזמן כאן בפורום ואפילו יש ת'רד אחד שמראה שהם "רק" נראים זהים והבעצם יש שם רכיבים הרבה יותר נחותים וזולים ועקב כך גם המחיר הזול וגם האיכות הזולה.

עם תריץ חיפוש לגבי הפולס אודיו כאן בפורום תגלה כמה דברים מעניינים.

הנה דוגמא אחת עם תמונות להמחשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=188017

מקווה שעזרתי.

פורסם

גם אני נמנע מלהמליץ עליו, אבל הוא עדיף על הפלטינום אודיו V12 או הקרדינל V15 המזוויעים.

בתקציב שלו, מגבר חדש, זה הכי טוב שאפשר להשיג.

פורסם

לפי דעתי כבר עדיף לקנות משהו יד שניה אבל שיהיה איכותי יותר או לנסות לחסוך עוד 100-200 ש"ח ולקנות משהו פשוט יחסית כמו jbl,mac-audio,blaupunkt,lanzar,lightning audio,orion.

אבל עם אין אופציה ליד שניה או לחיסכון של עוד כמה שקלים אז אולי זו באמת האופציה הכי סבירה,מי יודע אולי הוא יעבוד בלי בעיות והבעלים שלו יהיה מרוצה.

פורסם

זה לא קשור לכמה מגברים אתה יכול להביא, זה קשור לאיכות שלהם

המאק אודיו הספציפי שדיברתי עליו יותר אמין מרוב המגברים הסיניים, ויש לו המון"לקוחות מרוצים", בנידוג ל- V12/15 שכמעט כל שבוע נפתח תר'ד על אחד כזה שנכנס לפרוטקשן או מתנתק או אלוהים יודע מה.

בתקציב של 500 שקל או פחות, אני ממליץ על ה- BA4400 או יד שניה.

פורסם

אוקיי תודה.

אני ישקול את זה אחרי שאני ידע מה המחיר שאני יכול להביא אותו.

אני מביא אותו מיבואן של ציוד ויכול ליהיות שאם זה יהיה מחיר טוב אני ילך עליו.

תודה בכל מקרה.

• תוכן חדש...