Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לדוח חניה בת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי קיבלה דוח חניה בת"א על אדום לבןץ

היא חנתה בכחול לבן, הרברט סמואל מתחת למגדל האופרה. לפי הדו"ח: רציף ליד בניין האופרה.

החניה שם למי שמכיר כחול לבן בלי שילוט של תווי חניה וכדומה.

היא חנתה אחרי 19:00 בערב. הדו"ח מיום ו' 00:37.

החניה לפי מה שידוע לי כשעבדתי באיזור חוקית לגמרי.

חברתי הגישה ערעור על הדוח ובעיריה טענו שזה היה אדום לבן, אך בקבלת הדו"ח חברתי צילמה בנייד וגם שוב למחרת במצלמה דיגיטלית את אותו מקום וללא ספק החניה בכחול לבן וחוקית.

בעיריה מפנים למשפט בטענה שהם עשו בדיקה והשפת המדרכה צבועה באדום לבן.

השאלה היא איך הפרוצדורה במשפט כזה? האם יש אלטרנטיבות? האם התמונות יחזיקו במשפט?

תודה.

פורסם

גש למחלקת תנועה בעיריה (יתכן והאחזקה היא דרך מחלקה אחרת) - בקש לבדוק ברישומים שלהם האם היה שינוי במהלך התקופה. יכול להיות שהיה כחול לבן בעבר, והיום זה אדום לבן, ויכול להיות להיפך.

יש מקרים שאזרחים צובעים את המדרכה לבד - אם היה מקרה שכזה, הרי שגם אזרחים תמימים נופלים בפח.

מצב שכזה יכול לתת הסבר מדוע היא צילמה כחול לבן.

.

אני מכיר מקומות בת"א שסוחרים צובעים באפור מקומות שצבועים בכחול לבן ואחרי שהעיריה מתקנת, הסוחרים שוב מוחקים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם העיריה הפנתה אותך למשפט - תגיש בקשה להישפט (אתה, או החברה שלך, או מי שקיבל את הדו"ח).

המשפט:

קודם כל יתקיים דיון "הקראה" שבו הנאשם צריך סך הכל להגיד: "מודה" או "לא מודה". מעשית, השופט והתובע שואלים למה לא מודה, ואז אפשר להציג את התמונות של המדרכה, ולטעון שהדו"ח שגוי.

התובע יראה את המסמכים וישקול אם לבטל את המשפט.

אם המשפט ימשך - תוזמן לדיון "הוכחות" שבו יזמינו את הפקח להעיד, ותוכל להעיד עדים מטעמך.

שים לב - מדרכה "כחול לבן" בתל אביב לא תמיד חוקית לחניה - תסתכל בתחילת הרחוב אם אין תמרור המגביל את החניה או מייחד אותה לתושבי הרחוב.

בכל מקרה - אם הדו"ח הוא על התמרור של "אדום לבן" (שאני לא זוכר את מספרו...) - יש לך טענה טובה נגד הדוח

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

במקרה זאת חניה מפורסמת יחסית(ובת"א חניות כאלה ממש סלב:wink:). מפרץ חניה לכ 10 מכוניות ליד מגדל האופרה עשר מטר צפונית לבניין.

החניה הזאת כמו שתמיד היתה זכורה לי בצבע כחול לבן וללא שילוט כלומר אחרי 7 בערב ובסופי שבוע מותר לחנות שם.

כניראה טעות של העיריה שלא מודים בה. עכשיו נישארה הרבה ביוקרטיה וסחבת.

• תוכן חדש...