Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי שאלה בפורום אחר באנגלית (פשוט בפורום הזה לא נתנו תשובה מספיק ממצה), היכן נמצא מסנן הדלק באופל אסטרה 1400 סמ"ק שנת 1992 קרבורטור. חוץ מקמה אנשים שנדהמו וחשבו שאני הוזה מהעובדה שאופל ייצרה את דגם האסטרה עם מנוע 1.4 ועוד קרבורטור :lol: קיבלתי תשובה אחת שלא ממש הבנתי. זה הלך ככה:

According to the Haynes manual for Opel Astra, the fuel filter is located in the carburettor fuel inlet pipe.

-Remove the fuel hose from the carburettor

-Carefully screw an M3 bolt approximately 5mm into the end of the filter and then withdraw the filter from the end of the pipe.

באנגלית אני ממש טוב, אבל מושגים של מכונאים לא לומדים בשיעורי אנגלית ולא בשירים של בריטני ספירס :lol:

ניראה לי שהתשובה היתה לפרק את הקרבורטור ומאיזה צינור שם להוצא את מסנן הדלק בהברגה. נשמע לא הגיוני, אבל אני אנסה אחרי שהגשם ייגמר :mrgreen:

האם יש פה מישהו שיכול לתרגם לי? :shock:

פורסם

משהו כזה.

הם טוענים שצריך לנתק את צינור הדלק מהקרבורטור ובאמצעות מברג לשלוף את הפילטר מתוך פתח היניקה של הקרבורטור (אותו מקום שאליו מתחבר צינור הדלק).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שאלתי שאלה בפורום אחר באנגלית (פשוט בפורום הזה לא נתנו תשובה מספיק ממצה), היכן נמצא מסנן הדלק באופל אסטרה 1400 סמ"ק שנת 1992 קרבורטור. חוץ מקמה אנשים שנדהמו וחשבו שאני הוזה מהעובדה שאופל ייצרה את דגם האסטרה עם מנוע 1.4 ועוד קרבורטור :lol: קיבלתי תשובה אחת שלא ממש הבנתי. זה הלך ככה:

According to the Haynes manual for Opel Astra, the fuel filter is located in the carburettor fuel inlet pipe.

-Carefully screw an M3 bolt approximately 5mm into the end of the filter and then withdraw the filter from the end of the pipe.

באנגלית אני ממש טוב, אבל מושגים של מכונאים לא לומדים בשיעורי אנגלית ולא בשירים של בריטני ספירס :lol:

ניראה לי שהתשובה היתה לפרק את הקרבורטור ומאיזה צינור שם להוצא את מסנן הדלק בהברגה. נשמע לא הגיוני, אבל אני אנסה אחרי שהגשם ייגמר :mrgreen:

אני מבין קצת אחרת (לא הבדל גדול-אבל אולי יעזור לך להבין)...

הפילטר אמור לשבת בתוך צינור היניקה שבקרבורטור (בטח הכוונה לפיה עליה מתלבש צינור הדלק). אתה אמור להבריג לקצה הפילטר שם משהו שנקרא M3 bolt (כנראה כל בורג שתוכל להבקריג בכדי שיתפוס את הפילטר יהיה טוב) - רק 5 מ"מ לא יותר.

אח"כ לשלוף את הבורג/כלי/M3 עם הפילטר ולדחוף חדש....

באמת פעם ראשונה שאני שומע על זה...

אלון

פורסם
וזה נכון שב106 GTI המסנן נמצא בצד של הנהג מאחורה קרוב לגלגל האחורי?

לפי היינס זהו המיקום ! במידה וזה לא שונה ב GTI.

Veni Vidi Vici

פורסם

רק רציתי לוודא שאכן ראיתי את המסנן דלק, הוא מחובר מוזר כאילו עם הברגות לצינורות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
רק רציתי לוודא שאכן ראיתי את המסנן דלק, הוא מחובר מוזר כאילו עם הברגות לצינורות.

זה נקרא אזיקון מתכת. הוא נסגר בהברגה על הצינור.

פורסם

אני מבין קצת אחרת (לא הבדל גדול-אבל אולי יעזור לך להבין)...

הפילטר אמור לשבת בתוך צינור היניקה שבקרבורטור (בטח הכוונה לפיה עליה מתלבש צינור הדלק). אתה אמור להבריג לקצה הפילטר שם משהו שנקרא M3 bolt (כנראה כל בורג שתוכל להבקריג בכדי שיתפוס את הפילטר יהיה טוב) - רק 5 מ"מ לא יותר.

אח"כ לשלוף את הבורג/כלי/M3 עם הפילטר ולדחוף חדש....

באמת פעם ראשונה שאני שומע על זה...

אלון

צודק :mm_yeah: (ככה זה כשלא קוראים עד הסוף :mm_tongu:)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...