Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל אפשרי , אמנם הרכב לא חדש, אבל גם אני נוסע על אותו שנתון כמעט וזה מעצבן שאנשים עונים "האוטו לא שווה, אז לא שווה להשקיע משהו שעובר את ה 100 שקל"

הגה כוח זה דבר מאוד מאוד מאוד נוח! אחלה של דבר! אם יש לך כסף ולא איכפת לך להוציא על זה, אז יאאלה!

American style: Chevy corsica

Engine: V6' 3135, 160+HP

פורסם

אממ כן זה מעצבן לפעמים ,אבל גם אני אשקיע מלא באוטו(אוטו ראשון) יהיה לי ממש קשה להפרד ממנו.

ובכמה כסף מדובר פה?

וואה זה נשמע לי ממש יקר למצוא מקום פנוי למשאווה הידרואלית אם אני לא טועה,מוט של ההגה להחליף?

פורסם

זה יעלה לך כמה אלפים נכבדים! ואמנם הרכב עצמו יהיה שווה ערך להוצאה, אבל! אני רואה שאין זה העניין שמפריע לך

אלא הקטע הרגשי! אם ככה לך על זה.

גם לי יש רכב ראשון (שברולט קורסיקה), ותאמין לי זה לא ממש משנה אם הוא ראשון או אחרון, כל עוד יש לך אוטו ואתה אוהב אותו תשקיע בו, כי הכל הדדי! ברגע שתטפל באוטו הוא ישאר לך להרבה זמן, וההוצאות יהיו מינימליות!

ברגע שתקנה אוטו ותשים עליו ז*ן, זה גם מה שתקבל ממנו חזרה, יום אחד תסע למקום ובום אכלת אותה, הלך האוטו,

קח בחשבון גרירה, מוסך , חלפים וכו' וכו', והתשלומים יהיו כואבים.

בכל אופן! למרות שמדובר סה"כ בהגה כוח, דבר שאפשר להסתדר גם בלעדיו, ההחלטה כאן היא שלך! :)

אני אישית! לא הייתי הולך על זה, הרכב לא בא ככה מהחברה, וזה יכול לגרום לבעיות עתידיות! לכן במקרה הזה עדיף להשאיר את העניין ככה.

באלפים שאתה תשקיע, הייתי משקיע על בולמים, צמיגים, ג'אנטים, פנים הרכב. אתה יכול לעשות הרבה עם האוטו!

American style: Chevy corsica

Engine: V6' 3135, 160+HP

פורסם

לא נראה לי אפשרי בכלל, כי לא קיימת איביזה מהדור הזה עם הגה כוח, ומהדגמים החדשים שום דבר לא מתאים, הם שנים לגמרי.

• תוכן חדש...