Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום באמצע נסיעה, לפתע נדלקה נורת כרית האוויר בדשבורד.

כיביתי את המנוע והתנעתי-לא עזר.

הוצאתי כבל מינוס לכמה דקות,וחיברתי חזרה-לא עזר.

מה יכולה להיות הבעיה ומה עלותה לערך?

כנראה יום ראשון, אני אגש למוסך שילובים מוטורס, ואחבר את האוטו לסורק.

האם כך עלי לפעול ,או שיש עוד דברים שניתן לבדוק,כי יכול להיות אולי יש בעיה בכבל כלשהו, או שאיזשהו כבל רופף קצת,יש משהו שאני יכול לבדוק עצמאית לפני שאני ניגש למוסך?

הרכב אצלי כבר שנה ו-4 חודשים וזאת הפעם הראשונה שהנורית נדלקת.

פורסם

שלום לך . לי זה היה אותו דבר לפני חצי שנה מזדה 3 2005 היתי במוסך מורשה מזדה .התחברו למחשב ואמרו שזה חיישן של כרית אויר . שלמתי 600 שקל על חיישן חדש +עבודה

פורסם

שיחקתי קצת בכבלים של הכרית אוויר, מתחת למושב הנהג והנוסע,חשבתי אולי זה משהו פשוט, ואולי החיבור קצת רופף.

אחרי זה, סיבבתי את הסוויץ', והנורית של הכרית אוויר, נדלקה כמו תמי לכמה שניות ואחרי זה כבתה, ולא נדלקה יותר גם אחרי שהנעתי וכיביתי ,וסיבבתי את הסוויץ' לדרגה אחת לפני ההנעה.

האם בכל זאת ,לגשת למוסך או לגשת, רק אם היא תידלק שוב?

• תוכן חדש...