Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנלי 654

asaf572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצאתי כתבה בגיליון מוטו (ממאי 88) שבה נכתב (אני מצטט מילה במילה) :

"כל בני שיחנו היו שותפים לדעה כי לא בצדק הוצמדה ל-654 תדמיתו הבילתי מחמיאה.

לדבריהם, הקפדה על מילוי הנחיות הטיפול של היצרן מבטיחה אמינות גבוהה לטווח ארוך".

הדוברים הם בעלי מוסכים שטיפלו בכלים האלה.

ואני מצטט את סיכום הכתבה:

"מוצע לך כאן אופנוע זול ואמין מאוד אשר ישרת אותך בנאמנות כל עוד לא תדרוש ממנו להתחיל לדבר יפנית"

גם כן עיתון, לך תסמוך על מה שנכתב שם...:type:

אני מניח שנושא האמינות דאז לא ממש רלבנטי אחרי כל כך הרבה שנים. אמין זה לא יהיה כך או כך. בלי קשר, זה בערך האופנוע האחרון שהייתי רואה בו ערך אספנות כלשהו. אבל אני מניח שזה ענין אישי, אז שיהיה בהצלחה!

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם מישהוא מחר יחליט לשפץ דאציה דלתא אני מאמין שהוא יקבל תגובות דומות.

זה בערך האופנוע האחרון שהייתי רואה בו ערך אספנות כלשהו.

וזאת בדיוק הסיבה שהבאתי את הדאציה כדוגמא, היא מבחינתי המקבילה של הבנלי.

כלי זול ועלוב שעם ישראל רץ בהמוניו לקנות בזול את הסחי המוטורי הזה.

אולי אני מקצין יותר מידי כי התמונה שהעלתה הביאה לי פלשבקים מק"מ על גבי ק"מ שהייתי דוחף את הנבלה הזאת בדרך הבייתה.

ולחשוב שכשקניתי אותה נפרדתי מפנטה 500.

אבל את ה 654 כבר החלפתי ב 900SS :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גם כן עיתון, לך תסמוך על מה שנכתב שם...:type:

אני מניח שנושא האמינות דאז לא ממש רלבנטי אחרי כל כך הרבה שנים. אמין זה לא יהיה כך או כך. בלי קשר, זה בערך האופנוע האחרון שהייתי רואה בו ערך אספנות כלשהו. אבל אני מניח שזה ענין אישי, אז שיהיה בהצלחה!

טל

טל שביט? כבוד!!

לדעתי רכב שהוא לא אמין או לא מוצלח לא שורד הרבה זמן והופך נדיר

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

עם ותק של 6 שנים ו 1253 הודעות ב CF של טל הייתי מצפה שתגלה אותו קצת לפני :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ולחשוב שכשקניתי אותה נפרדתי מפנטה 500.

ב 900SS :twisted:

ואני מפנה להודעה שלי בדף הראשון לשרשור זה... האם יתכן שאני רכשתי ממך את הפנטה 500 במקום לרכוש בנלי חדש (מודל 1983,תכלת מיטלי,יד ראשונה עם כ 20,000 ק"מ ותיק מיכל.... נדמה לי שמחולון או מגבעתיים או רמת גן...אינני זוכר כי חלפו 22 שנה..)?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ואני יכולתי ליקנות פאנטה 600 לפני כשנתיים ב-1000 ש"ח, כמה שנים בלי טסט, מצב מושלם (חוץ מסוויץ שבור), וללא חלודה- ולא עשיתי את זה, כי חשבתי, שזה לא שווה... בעצם, עד היום אני לא בטוח, אם היה שווה או לא...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הפנטה היה אחד האופנועים המדהימים לתקופתו,נסע מעולה,התנהג מעולה (ברכיבה ספורטיבית) ואם תוחזק נכון גם הראה אמינות טובה מאד.

כלי מיוחד מאד שגרם לבעליו גאווה רבה..

אלא ש: הרכיבה בעיר לא היתה נוחה,כושר התמרון וזוית הצידוד של הכידון אילצו את הרוכב לפתח כשרון מיוחד (לביצוע רוורסים..), האופנוע לא היה נוח למורכב ותנוחת הרכיבה ספורטיבית היתה לבעלי גב בריא וגנים איטלקיים.

חסרון נוסף,רק מעטים ידעו לטפל,רק 2 הביאו חלקים והשחיטה (גם השחורה..) חגגה (במחיר.. במחיר..),לא אזכיר שמות אבל כל מי שהיה בעלים של דוקאטי באותם ימים ידע על מה ועל מי מדובר..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

פשוט במקום לאסוף הרבה אופנועים שלא נוסעים ולהתחיל לבנות מחסן חלפים לכול אופנוע ולקטלג את המחסן (ע"מ שלא יתבלבלו החלפים) - קונים אופנוע אספנות אמין ,שווה, יפה, תקין, נוסע, עם מעט נזילות - טריומף טייגר 100 500 סמ"ק שנת 1964 - ותהנה מכול נסיעה !!!

טיול אופנועי אספנות נוב 08 021.jpg

מצא משה

פורסם

מה שבטוח- הטייגר הזה נשמע סבבה!:twisted: וגם נוסע לא רע...:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

השיפוץ של הסוזוקי TSW כבר מסתיים והבנלי מחכה בסבלנות לתורו שכבר מגיע.

אני מתלבט איך לצבוע אותו, חשובה לי המקוריות.

צרפתי כמה תמונות של צביעות מקוריות.

תעזרו לי להחליט

ד"א הבנלי שלי היה במקור בצבע אדום-כתום

_wsb_429x321_Wolfgang654.jpg

19630_0_1_4_654_Soeren%2520Jensen.jpg

Benelli%20654%20Sport%2082.jpg

80-654-T.jpg

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

הראשון נראה לי הכי מעניין! יאללה, תגרום למנוע הזה להסתובב כבר!:twisted::wink::-D

פורסם
השיפוץ של הסוזוקי TSW כבר מסתיים והבנלי מחכה בסבלנות לתורו שכבר מגיע.

אני מתלבט איך לצבוע אותו, חשובה לי המקוריות.

צרפתי כמה תמונות של צביעות מקוריות.

תעזרו לי להחליט

ד"א הבנלי שלי היה במקור בצבע אדום-כתום

ב"יד 2" במדור אופנועים,קטגוריה -אחר,יש בנאלי למכירה שנת 79 ב-850 ש"ח.

אולי טוב עבורך לחלקים.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

סבלנות חברים :-)

• תוכן חדש...