Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה בומים חזקים? אין בעיה.

מה זה בומים חזקים?!? בום חזק ויבש או בום חזק ארוך ונמרח?

שוב - אתה לא מסביר את עצמך.

בשביל לקבל ירידה של סאב בתת תדר לאורך זמן בלחץ אוויר שמספק נתון דציבלי גבוה אתה צריך כוח, הרבה כוח.

לקנות סאב חזק ולהושיב אותו על מערכת חשמל סטנדרטית עם מגבר סטנדרטי - אתה תקבל כלום מכלום - גורנישט.

יהיה לך בום, אולי חזק אבל לא יציב, מעוות ברוב המקרים עם נזק אפשרי לצרכני חשמל ברכב שלך ומצבר שיגמר לך לעיתים תקופות.

אתה רוצה בום? במחיר זול ופשוט - תעשה לעצמך טובה ותקנה פיוניר 306C בתיבה 50 ליטר עם פורט בקוטר 11 ס"מ באורך 35 ס"מ - תושיב אותו על מונובלוק של לנזר שנותן הספק יפה מאוד וסביר ביותר במחיר שפוי לכל הדיעות ותפגיז - יחסית, יהיה לך בום חזק דיו ולא תשחט את מערכת החשמל של הרכב שלך.

ולגבי נזק לאזניים - באסים גם עושים נזק לעור הטוף אבל בניגוד לטוויטרים שהם מחוררים אותו - באסים יוצרים לחץ תוך גולגולתי והם גורמים לכאבי ראש ולסכנה של התפוצצות כלי דם - בגלל זה לנשים בהריון זה מאוד מסוכן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי יש לי אוטו דייהו נובירה 2001 ואני רוצה להתקין מערכת לאוטו שזה סט קומפוננתות סאב מגבר וכמובן מגבר לסאב ורדיו דיסק אני בעיקר שומע מוזיקת טראנס והאוס והמליצו לי בהתחלה ללכת על חברת rainbow אבל אמרו לי שהיא יותר מידי יקרה בשביל התמורה שאני מקבל ואז בדקתי מול אחד החברים שלי הוא אמר לי ללכת על focal שהם ממש ברמה גם וסאב של hertz ובקשר לרדיו דיסק גם יש התלבתות ללכת על alpine או pioneer תעזרו לי בבקשה

• תוכן חדש...