Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סט קומפוננט JBL GTO6507 ובשבוע האחרון גיליתי שהוופרים שלי נקרעו עקב התקנה לקויה (ששילמתי עליה 600 שקל, אבל זה סיפור אחר)

אני די אוהב את הטוויטרים של JBL, אני אוהב צליל חד.

השאלה שלי היא:

איך יישמע סט שמורכב מהטוויטרים הנ"ל בשידוך לוופרים של מורל פולס/טמפו/מילניום ?

אני עושה זאת מחוסר תקציב נטו. משהו זמני עד שאחסוך לסט רציני יותר (K2P, Ultimate)

אם מישהו מכיר מקום שמוכר וופרים בלבד, אשמח לשמוע עליו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סט של טמפו עולה 550-600 ש"ח.

בכמה כבר ימכרו לך וופרים בלבד? 400 ש"ח.

עדיף לך לקחת סט קומפלט, הוא גם יהיה טוב יותר מהJBL שיש לך.

אם אתה לא אוהב את הטוויטרים של מורל (למרות שאני חושב שהם מצויינים בכל פרמטר) תבדוק גם על הסטים של הרץ'.

אולי תחפש משהו מיד שניה.

סה"כ ראיתי פה גם סטים של דוטק או היי-אנרג'י בסכומים מגוכחים.

שדרוג עתידי הוא תמיד טוב, הכל פונקציה של כסף.

אני דווקא חושב שהסטים הבינוניים פשוט לא מוערכים ולא בצדק, עם דוטק אוביישן ניתן להגיע לתוצאות מעולות שגם מתעלות על סטים יקרים יותר.

התקנה נכונה, הגברה ראויה וגם סטים של 1000-1200 ש"ח יניבו תוצאות מצויינות.

בטח שיותר טובות מK2P או DLS כזה או אחר על הגברה בינונית והתקנה אומללה.

under construction..

פורסם

ראיתי מורל מילניום יד שנייה ב- 200 שקלים (טוויטר אחד שרוף) וחשבתי להשתמש רק בוופרים והרי לי סט ב- 200 שקלים.

אם אני אלך על סט קומפלט זה כנראה יהיה JBL כמו שיש לי, אני פשוט לא אוהב את הטוויטר של מורל, שמעתי MT22 בכמה ווריאציות ולא אהבתי אף אחת מהן (את האילייט די אהבתי, ויכול להיות כי כל המערכת היתה בכמה רמות מעל).

מה שכן, אני שוקל מפעם לפעם את ההיי אנרג'י, למרות ששוב, אני חושב שבסופו של דבר אני ארצה להגיע למה שהכי אהבתי שזה האולטימייט.

האם הוופרים של המילניום בשילוב עם הטוויטרים של מורל לא ייתנו תוצאה סבירה למשך כמה חודשים?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ההבדל בין MT-22 לבין הMT-23(שמגיע באילייט) הוא לא מאוד משמעותי.

מה שבד"כ כן משפיע היא העובדה שאנשים מזלזלים בסטים "בינוניים" כמו ההייבריד או אפילו הדוטק ושאר רכיבי המערכת פשוט בינוניים ומן הראוי שמי שמתקין סט כמו אילייט יעבוד עם הגברה טובה יותר ,HU טוב יותר,התקנה טובה יותר ואז זה די ברור שהתוצאה תהיה בהתאם.

אבל אני מבטיח לך, שכאשר תשמע הייבריד אוביישן מותקן כמו שצריך עם HU נורמלי והגברה ראויה אתה תבין שמדובר על סט מעולה.

ראיה לכך, תשמע את המערכת של צביקה(שורלק) שעובד על הייבריד אוביישן (בתוספת מיד L4 של HAT) עם 9887+H701 על מגבר של אודיסון VRX4.300.

תתחיל להבין מה אפשר להוציא מהייבריד אוביישן, אני גם אומר שמדוטק אפשר להוציא תוצאה מעולה, ואני אומר זאת מנסיון לא מועט, בלשון המעטה.

under construction..

פורסם

תודה תודה.. :-D

אין ספק בכלל שהמורל הייבריד הוא סט משובח. באמת יש נטיה לאנשים "להקטין" אותו מעט, אולי כי הוא עולה פחות מ4-5K...:wink:

בהגברה איכותית - ושלא נדבר על כוונים טובים, הוא סט מצוין.

אגב, בחו"ל הוא עולה 700$...אולי מישהו נסחף שם קצת, אבל בכל זאת..

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=4756

• תוכן חדש...