Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני צריך קצת עזרה בדבר הבא איך אני מעביר את המגבר שיהיה מחובר לסטריאו ?! הוא כרגע מחובר על מונו ולא שומעים טוב בכלל שומעים מגעיל מאוד הרמקולים דופקים והכל דופק ושומעים ממש חרא אז אם מישו יכול לעזור לי כאן באיך אני צריך לשנות את החיבורים שיהו מחוברים על סטריאו ולא על מונו יעזור לי מאוד,המגבר הוא מגבר שלv15 הדגם החדש בצבע שחור כזה תודה..

פורסם

בבקשה חברה אני צריך עזרה אני מבקש בקשה תנסו לעזור, אני רק צריך לדעת איך לשנות את החיבורים במגבר כדי שיהיה מחובר על סטראיו ולא על מונו כי עכשיו הוא מחובר על מונו ובתוך הרכב בכלל לא שומעים את הסאב והשמיעה מאוד מגעילה..

פורסם

למה אתם כאלה מה ביקשתי עזרה קטנה לכולם עונים כאן על השאלות רק לי לא זה לא יפה ומכובד בכלל תודה בכל מקרה..

פורסם

הכל השתנה כחודש בערך אחרי ההתקנה הרכיבים המותקנים הם מאחורה זוג פיוניר 420 וואט מקדימה זוג פיוניר 150 וואט ,סאב של פיוניר 800 וואט ומגבר של קרדינל איקס v15 הדגם החדש בצבע שחור כזה מגבר שאני אישית מאוד לא מרוצה ממנו ומערכת של פיוניר דגם deh5950ib שאני מגביר בוא נגיד ל24 וווליום במערכת פלוס מינוס הרמקולים האחוריים דופקים כמו לא יודע מה ויש צליל לא נקי ולא יפה מקווה שאתה יודע למה אני מתכוון את הסאב בקושי שומעים בתוך האוטו מי שהתקין את זה היה איזה מישו שחושב שהוא מבין משהו במערכות ובכלל בהתקנת מערכות והוא חיבר בכלל את המגבר למונו ולא לסטריאו

פורסם

בעיה להתבטא ככה מבלי לראות ולשמוע

עצה שלי? קפוץ לאיזה סדנא באיזור שלך, זרוק לו 150 שקל שיכוון את המערכת מהמגבר ושישב איתך כדי שתהייה מרוצה ונפתרה הבעיה

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

תוכל לפרט קצת יותר מה מחובר למה?

help us help you

מה מחובר למגבר? ובאיזו צורה?

יש לך קדמיים + אחוריים + סאב ומגבר בודד , כנראה ארבעה ערוצים לפי מה שהבנתיף כשהאחוריים + הסאב מחוברים למגבר

והקדמיים מחוברים לרדיו?

צריך לחווט את החיבורים בצורה קצת יותר הגיונית.

רמקולים 6 על 9 הם מאוד נצילים, ולחבר אותם למגבר כלשהו פשוט לא נדרש, כי הם אוהבים לעבוד מול רדיודיסקים.

תחבר את הקדמיים [במידה והם יכולים לעמוד בכך] למגבר יחד עם הסאב.

ואת ה 6על9 לרדיודיסק שלך.

תתחיל מגיינים סגורים במגבר, ותתחיל לכוון משם.

תגיע לאיזון שמרצה אותך, ותהיה מבסוט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...