Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר - שמן בנוזל קירור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי ייעוץ. יש לי רובר 214. בדקתי את נוזל הקירור שלי וגיליתי ג'יפה, מעיין טחינה, שמן אני חושב, צף שם. ממה שהבנתי ייתכן שיש בעייה באטם ראש מנוע. לא חסר לי שמן, אבל אני מודאג. האם כדאי לתקן את זה בדחיפות, ומה עלות של תיקון כזה צריכה להיות? אני גר בירושלים, האם מישהו מכיר מוסך טוב ואמין שניתן לפנות אליו עם בעייה כזו?

תודה

פורסם

הייתי מנסה לבדוק במוסך /מכון לרדיאטורים את מערכת הקירור בלחץ ע"מ לבדוק האם יש מעבר יש קומפרסיה מ/אל מערכת הקירור /נפילות לחץ של המנוע.

אם אכן קיימת אחת /יותר מהתופעות הנ"ל ככל הנראה ואההיה זהיר אבל הבעיה היא פריצת אטם הראש.

אם אכן כך,יש להרים ראש מנוע,לשלוח למילוי,יישור שטח,השחזה והחלפת אטם הראש.

על הדרך להחליף טיימינג כולל רצועה,מותחנים ומחזירי שמן (זה כבר על העבודה רק צריך להוסיף את עלות החלפים),לבדוק מצב משאבת מיים- (להחליף אם נוזלת /רועשת/לא בוחלפה מעולם) ואולי גם לשלוח רדיאטור לניקוי,לבדוק צינורות מיים ולהחליף במידת הצורך.

עבודה יסודית,שלא תגרום לתקלה לחזור על עצמה עלולה להיות בהחלט לא זולה אבל זכור, שבשיפוץ ראש מנוע אין קיצורי דרך כיוון שמי שמקצר סובל לאחר שנגמרת האחריות ובגדול -לאו דווקא ברובר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחזק כל מילה שנאמרה מעליי רק תחליף לאטם ראש מחוזק ולא רגיל

אצלי ברובר 214 עשיתי ראש מנוע בעלות של 4K.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

תודה. חשבתי שזו הבעייה. אתם יודעים אולי להמליץ לי על מוסך שיעשה את העבודה כמו שצריך בירושלים? דברתי עם המוסך מורשה של רובר בירושלים והוא דיבר איתי על בערך 7000 על החלפת אטם, צינורות, טיימינג ואחריות לשנה. נשמע לי מאד יקר.

• תוכן חדש...