Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה יש כבל RG6 QUAD-SHILDED 75OHM?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצוי כבל רץ.

באיזור המרכז, מאיכות טובה , לא נעול על מונסטר (הרבה אויר חם של שיווק דורסני ) אבל שיהיה מותג מכובד ולא ב- 100 ש"ח ל2 מטר (ואין לי כסף לקימבר ).

צריך גם מחברים מוזהבים איכותיים לכניסות קומפוננט (המטרה :חיבור וידאו - טלויזיה קומפוננט2קומפוננט)

איזה חברות ואיפה ?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, מדובר בחיבור קומפוננט .

ואם מדובר בכבל רץ והלחמות או מחבר מהיר , ההשקעה קטנה יחסית, פי כמה יותר זול מהמוכנים ובאותה איכות.

פורסם

אאל"ט QUAD SHIELDED הוא כבל קשיח, ומיועד יותר להתקנות בתדרי RF.

אתה צריך את זה לטובת חיבורי מע' סטריאו, או אנטנה?

כבלים של בלדן תוכל למצוא אצל היבואן (ARROW, היו פעם רפק).

פורסם
רצוי כבל רץ.

באיזור המרכז, מאיכות טובה , לא נעול על מונסטר (הרבה אויר חם של שיווק דורסני ) אבל שיהיה מותג מכובד ולא ב- 100 ש"ח ל2 מטר (ואין לי כסף לקימבר ).

צריך גם מחברים מוזהבים איכותיים לכניסות קומפוננט (המטרה :חיבור וידאו - טלויזיה קומפוננט2קומפוננט)

איזה חברות ואיפה ?

וגם DVD

RG6 Coaxial Cable

RG6 is the recommended coaxial cable for distributing signals from cable TV, satellite dish or from a roof-top antenna. The RG6 cable construction provides better sheilding than the older RG59 coax cable. RG6 cables that we carry are triple or Quad Shielded. Available in 500 and 1000 foot lengths, Belden RG6 cables also have additional Duobond Plus/Duofoil features that make them the industry leaders.

For video distribution in homes, offices and restaurants we recommend the Belden 7915A and 7916A coaxial cables. Sweep tested to 3.0 GHz, these cables have the UL fire rating and are designed for DBS(DirectTV/Dish etc.), Broadband CATV(digital cable), Cable Modem and HDTV.

For broadcast studio quality DBS/CATV/HDTV distribution in your home/office, we recommend the 4.5 GHz copper braided Belden 1694A. With a 95% Copper braid, double sided, overlapped foil, the shield effectiveness of 1694A exceeds that of quad-shield cable.

פורסם

אתה מדבר על חיבור BASEBAND, לא BROADBAND, לכן כל כבל נורמלי (לא ג'ינג'י) שהוא DOUBLE SHEILDED ומעלה ייתן לך חיבור מצויין, בטח במרחקים קצרים.

כמובן שמכיוון שהכסף הוא שלך, תעשה מה בראש שלך, אבל לדעתי אתה סתם רץ לשפוך כסף על כלום (כן, כן, אני יודע שתיכף כל האודיופילים יקומו עליי. נראה אותם במבחן שמיעה).

פורסם

1.4$ לפוט בחו"ל , לא יודע כמה זה יצא בארץ אבל לא נראה שצריך דליים של כסף.

הבעיה הכספית היחידה תהיה להשיג לוחץ מיוחד למחבר F (אא"לט) היקר מידי לרכישה חד-פעמית, או למצוא מחבר מסוג אחר.

פורסם

יש לי לוחץ למחבר SNS6 של LRC (יש להם ייבוא לארץ, קצת גיגול יעזור). לדעתי הוא המחבר הכי טוב (וגם יקר) שיש בשוק.

אם תשיג מחברים, שלח לי ה"פ ותוכל לשאול אותו לכמה ימים.

פורסם

תנסה לבדוק בפיוז, פעם אחרונה שהייתי אצלהם היו להם כמויות עצומות של כבלים לפי מטר רץ. כולל חברות ומותגים באיכות הגבוהה ביותר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פיוז מתעסקים בציוד אודיו.

אין שימוש לקואקסיאלי (RG6/RG59)באודיו.

ואני לא מספיק עשיר/מוטרף לקנות כבל ואן דה הול או קימבר וכל החוטים האלו שמגיעים בקופסאות עץ מרופדות .

פורסם

יפה מאוד. אם אתה לא מספיק עשיר או מוטרף, קנה סיכוך כפול.

כל הוואן-דה-לא-שמאטע האלה הם בסך הכול חברות למכירת

שמן נחשים בגרסאות שונות, שבכלל משיגים תוצאות גרועות במדידה.

אם אתה ממש, אבל ממש מתעקש, נסה לחפש חברות המתעסקות

באנטנות ל-RF ושידורים בתדרים גבוהים. יש מיליוני כבלים בסגנון RG-6

עם כל סוגי שכבות הבידוד שתוכל להעלות על הדעת, במחיר שתמיד יהיה נמוך יותר

מזה של כבל אודיופילי/וידיאופילי של חבורת רמאים כל שהיא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תאחלס מה שאתה רוצה זה כבל קומפוננט ? חפש לך כבל קואקסיאל לקולנוע ביתי, לרוב מדובר בכבל RF כזה לבן כמו של YES עם יציאות זכר של RCA בקצה,

תרכוש 3 כבלים כאלו וזהו יש לך סט קומפוננט לפרצוף

• תוכן חדש...