Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקים לטיפול 10K רובר 200 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה לקניית חלקים לטיפול 10K ברובר 214 .

על השמן אני דיי סגור 10W40 של SHELL, אלה אם יש הצעות לשמן באיכות דומה וזול יותר.

אני לא מתכוון לחסוכך בחלקים כי אני מכיר את הרגישות של הרובר לכן אני משתמש במים אדומים

שעולים 95ש"ח לגלון.

אשמח להמלצות לפלאגים טובים שיתאימו, פילטרים למינהם

וכבלי הצתה שבהזדמנות זו נחליף אותם.:-)

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

פלאגים NGK ממולץ היצרן או מקוריים מהחברה.

מים אדומים של לנד רובר מהחברה. 25 ש"ח לליטר.

חוטי הצתה אך ורק מקוריים עולים בערך בחברה כ 350 ש"ח.

פילטר שמן רק מקורי כ 66 ש"ח בחברה.

פילטר אויר לא חייב מקורי ( עדיפות להזמנה מהאינטרנט פילטר אינבוקס של ITG או KN) עדיף מהנייר.

פילטר למזגן לא חובה אבל תמצא שיש רק חליפי בארץ המקורי עולה מאוד יקר.

שמן השבוע הייתי בחברה לפי המלצת לנד רובר החברה עברה לשימוש מלא בכל רכבי רובר בשמן MOBIL

5W40 סינטטי מלא. השסטומים עובדים חלק ושקט יותר.

החברה באנגליה משתמשים ב CASTROL 10W40 .

לפי דעתי לכל רכב לא רק רובר תמיד מומלץ לנשתמש בחלקים אך ורק מקוריים כי החליפיים לא מחזיקים מעמד או עומדים באיכותם כמו מקוריי מקווה שעזרתי.

גילוי נאות יש לי רובר 216 99 ידנית אשמח לעזור בכל שאלה שלך.

פורסם

בקשר לפילטר למזגן מאיפה אני קונה את התחליפי

איפה הוא נמצא ואיך אני מחליף אותו?

אני עושה את הטיפול לבד בבית כל 10K אז אשמח לעצות

פורסם

פלאגים מקוריים מק"ט GSP6662

תחליפיים מומלצים יצרן :

בוש: FR7DC

ציאמפיון: RC9YCC

שנהם 0.9 מ"מ

פילטר מזגן יושב מתחת לתא כפפות. הורד אותו ע"י פירוק 2 ברגים בצדדים (בוקסה 8 או 10)

ולאחר הסרת כיסוי אתה שולף את הפילטר. (ניתן לנקות ע"י לחץ אוויר אם מצבו סביר)

סים לב, שגלון אחד של שמן מנוע לא יספיק לך, אתה צריך 4.5 ליטר.

שמן גיר ידני בצמיגות 75W80

בהצלחה

פורסם
פלאגים NGK ממולץ היצרן או מקוריים מהחברה.

מים אדומים של לנד רובר מהחברה. 25 ש"ח לליטר.

חוטי הצתה אך ורק מקוריים עולים בערך בחברה כ 350 ש"ח.

פילטר שמן רק מקורי כ 66 ש"ח בחברה.

פילטר אויר לא חייב מקורי ( עדיפות להזמנה מהאינטרנט פילטר אינבוקס של ITG או KN) עדיף מהנייר.

פילטר למזגן לא חובה אבל תמצא שיש רק חליפי בארץ המקורי עולה מאוד יקר.

שמן השבוע הייתי בחברה לפי המלצת לנד רובר החברה עברה לשימוש מלא בכל רכבי רובר בשמן MOBIL

5W40 סינטטי מלא. השסטומים עובדים חלק ושקט יותר.

החברה באנגליה משתמשים ב CASTROL 10W40 .

לפי דעתי לכל רכב לא רק רובר תמיד מומלץ לנשתמש בחלקים אך ורק מקוריים כי החליפיים לא מחזיקים מעמד או עומדים באיכותם כמו מקוריי מקווה שעזרתי.

גילוי נאות יש לי רובר 216 99 ידנית אשמח לעזור בכל שאלה שלך.

הפלאגים של DENSO לא פחות טובים אם לא יותר טובים מה NGK והונדה משתמשים בהם.

מים אדומים מתאימים לא רק של החברה, הם בסך הכל משתמשים במים אדומים של פז עם הדפס של רובר וזה מים שהתמצית שלהם היא של קסטרול.

חוטי הצתה כדאי לעבור לסט של BOSCH מסיליקון ולא להשאר עם המקוריים באיביי יש אחלה חוטי הצתה במחיר מצחיק.

שמן סינטטי לא מתאים כל כך למנוע הזה הוא קצת ישן מדי והחברה באנגליה משתמשת ב SHELL 10W40 וזה מבחור שעבד בשירות טכני של רובר.

גילוי נאות - יש לי כבר שנה וחצי רובר 216 אוטומטית ועברתי איתה הרבה, מקורי זה טוב השאלה מה מקורי ? לחלקים כמו פלאגים אין משמעות גדולה לרוטור יש משמעות, חוטי הצתה גם לא מקוריים טובים במיוחד אם סיליקון איכותי, פילטר אוויר דווקא מומלץ בכל הפורומים על הברזל ויש כאלו שממליצים על פילטר פתוח של VIPER.

בסך הכללי זה הכל שאלה של כמה אתה אוהב את האוטו שלך וכמה בא לך להשקיע עליו.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
הפלאגים של DENSO לא פחות טובים אם לא יותר טובים מה NGK והונדה משתמשים בהם.

מים אדומים מתאימים לא רק של החברה, הם בסך הכל משתמשים במים אדומים של פז עם הדפס של רובר וזה מים שהתמצית שלהם היא של קסטרול.

חוטי הצתה כדאי לעבור לסט של BOSCH מסיליקון ולא להשאר עם המקוריים באיביי יש אחלה חוטי הצתה במחיר מצחיק.

שמן סינטטי לא מתאים כל כך למנוע הזה הוא קצת ישן מדי והחברה באנגליה משתמשת ב SHELL 10W40 וזה מבחור שעבד בשירות טכני של רובר.

גילוי נאות - יש לי כבר שנה וחצי רובר 216 אוטומטית ועברתי איתה הרבה, מקורי זה טוב השאלה מה מקורי ? לחלקים כמו פלאגים אין משמעות גדולה לרוטור יש משמעות, חוטי הצתה גם לא מקוריים טובים במיוחד אם סיליקון איכותי, פילטר אוויר דווקא מומלץ בכל הפורומים על הברזל ויש כאלו שממליצים על פילטר פתוח של VIPER.

בסך הכללי זה הכל שאלה של כמה אתה אוהב את האוטו שלך וכמה בא לך להשקיע עליו.

החברה באנגליה אך ורק NGK וזה מומלץ אפילו.

אין כמו מקורי חוטי הצתה רק מקוריים החברה ידעה בדיוק מה צריך.

מים האדומים של חברת רובר הם מים בתמצית OAT מים שנמצאו מתאימים בדיוק למערכת קירור המים הזאת.

השמן שכולם משתמשים באנגליה ברוברים הוא CASTROL בארץ MOBIL.

פורסם
פילטר אוויר דווקא מומלץ בכל הפורומים על הברזל ויש כאלו שממליצים על פילטר פתוח של VIPER.

אני מאוד מעונין לעבור לפילטר אוויר פתוח, הדבר שאני מפחד ממנו הוא שהמנוע אצלי פולט הרבה חום

וגם הוא מגיע לטמפרטורת עבודה מהר מאוד, משהו כמו פחות מ-4-5 דקות {גפ בחורף בימים קרים}.

אז לא נראה לי שפילטר אוויר פתוח יואיל במיוחד.

• תוכן חדש...