Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר.

ממש אבל ממש לא כואב לאף אחד שיקנה מצידי ב20 ש"ח IDMAX+מונובלוק+עץ ריח מתנה.

אבל שאני מדבר עם 3 אנשים שונים במפגש האחרון וכל אחד אומר מחיר אחר + כל אחד גם מסתיר ממי הוא קנה.

ושבוע לאחר המפגש אני שומע על מחיר עוד יותר נמוך(1800 ש"ח).

זה כבר מתחיל להיות מוזר.

אם מישהו יודע על מחיר זול מאוד של מוצר שהוא טוב , להיפך יש הרבה חברי פורום שהיו מעונינים בסאב כמו IDMAס אצלהם ברכב, הבעיה הייתה תמיד המחיר.

יש פה חברי פורום שמכרו יד שניה סאבים כאלו ב1700-1600 ש"ח , ואם אפשר במחיר הזה לקנות חדש אז יש פה מחיר ממש אטרקטיבי.

מה שלי אישית מפריע בכל הסיפור הזה, זה אותם אנשים שקנו את הסאבים הללו ב2400 ש"ח.

אני יכול להגיד לך, שאני אישית אם הייתי משלם עליו 2400 ש"ח וזמן קצר אח"כ הייתי מגלה שאותו חנות/אדם/יבואן מכר למישהו שאני מכיר את אותו מוצר ב1800 ש"ח אני הייתי שובר לו אותו על הראש.:idea:.

בכל אופן, תעשה לי טובה אמיר מה הקשר עכשיו FI וAA ??! ,זה שאתה עכשיו מכניס דברים שלא קשורים בכלל וסתם מנסה לעורר איזשהיא פרובוקציה זולה ולא מוסברת בעוד שאין לה בכלל מקום בדיון הזה - זה מכוער.

under construction..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמיר, למה לקרוא לנו הומואים ?:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...