Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במיציבושי רחובות מציעים אסטרה 1600 אוטמט עם פרסום גדול שהרכב חסכוני - היש אמת בטענה?

מה לבדוק במקרה של רכישת אסטרה?

תודה מראש

(אגב, צביקה , הוספתי את הרנו הידני לרשימת המבוקשים )

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

אתה נעול דווקא על אסטרה?

מה דרישות שלך מרכב? עדיף לקחת רכב עם גיר ידני. מגאן ידנית למצוא קל יותר.

בחתימה כתוב שאתה מחפש רכבים כמו פונטו. מה תקציב שלך? פונטו זה רכב מומלץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה נעול דווקא על אסטרה?

מה דרישות שלך מרכב? עדיף לקחת רכב עם גיר ידני. מגאן ידנית למצוא קל יותר.

בחתימה כתוב שאתה מחפש רכבים כמו פונטו. מה תקציב שלך? פונטו זה רכב מומלץ.

אני ממש לא נעול על אסטרה

בהחלט מחפש פונטו ועדיף מה80 כ"ס (אפילו מופיע בחתימה שלי) וגם פאביה

מסיבות שונות (שזה לא המקום לפרטן) נושא מציאת הרכב הוא די דחוף עבורי, ואפשרויוןת החיפוש שלי מאד מוגבלות בזמן, לאחר סוף שבוע זה לא ברור כלל מתי אוכל לראות מכוניות ): ולכן מוכן להתפשט עוד כל עוד נכנס לתקציב והרכב שמור (לך תמצא פיאט שמורה עם קילומטרז סביר ולא שחוטה, ומהדגם החזק נראה שכל הקודם זוכה אפילו מבלי לבדוק רכב , סקודה פאביה כנ"ל) כאשר מה שחשוב לי במיוחד הוא היות הרכב אקזמפלר שמור ומטופל (ולכן מותר על ELX שראיתי היום שבטח מחר יגיע מי שיחטוף אותה(: )

פורסם

האסטרה אמור להיות רכב נוח , אם הרכב מטופל ואחזקתו איננה בשמיים הינני יכול לשקול זאת (כמובן עלי לנסות תחילה אסטרה ולבטח לא אוהב שהגיר איננו טיפרוניק, אם היה ידני היה טוב)

• תוכן חדש...