Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים נהרס לי הראש מנוע , הכנסתי את הרכב לטיפול במוסך מורשה של פיאט {הרכב הוא פיאט בראבו 1.6}

המוסכניק הביא לי הצעת מחיר של 5k לאחר שבוע התקשרתי המחיר ירד ל4k , היום התקשרתי לברר כמה יצא הנזק

והמוסכניק אמר לי שאני צריך לשלם לו 7k כי הוא החליף גם בוכנות , עכשיו אני לא יודע מה לעשות =0

מחיר מופצץ לגמרי או שזה הגיוני , אם הייתי יודע שהמחיר ייצא כזה גבוה לא הייתי מכניס את הרכב לטיפול במוסך הנ"ל...

ואם אני אומר לו שבגלל ההעלאה במחיר שיחזיר את החלקים הלא תקינים כמה צריך לשלם לו על העבודה בערך ?

תודה .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

המחיר הזה הוא מחיר של החלפת מנוע ומעלה ואם הוחלף /תוקן /שופץ רק הראש המחיר הזה הוא מחיר שחיטה עד גזילה.

הסתייגות- אם הוחלפו אכן הבוכנות אז הרכב עבר למעשה תהליך של חצי אוברול (רינגים)ויחד עם כל מה שמסביב כולל משאבת מיים,צינורות פירוק וניקוי רדיאטור,משאבת מיים וטיימינג-זה סביר בהחלט.

אבל מי שאשם כאן זה אתה ולא המוסך - היית צריך לבקש הצעת מחיר לאחר שהרימו את הראש ולקחת בחשבון סטייה של אלפייה אחת לכאן או לכאן ולא יותר מכך.

המחיר יקר אבל סביר למוסך מורשה.

שוב,במוסך כללי,בהחלפת מנוע לרכב הזה היית יוצא כבר יותר זול כולל כל מה שמסביב באלפייה -אלפייה וחצי אבל לך תדע איזה מנוע היית מקבל ולטיב העבודה כאן יש משמעות.

אבל השאלה המרכזית היא האם באמת היה שווה להשקיע במנוע הזה או שהיה צריך לזרוק לפח ולשים אחר ?

זו שאלה שצריך לשאול במוסך כדי שחלילה בעוד 3-6 חודשים לא תגלה שנשארת עם מנוע גמור וגם ללא הכסף ביד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם הבנתי נכון, הרי שממחיר 4K לטפס ל 7K מבלי לקבל אישורך לנ,ל, הינו בניגוד לכל הגיון, על פניו, ממש אינו תקין לדעתי.

מה לעשות? להבהיר שדובר על 4K , וסטייה של 10 אחוזים לכאן או לכאן , היא הגיונית, אבל לא מחיר שנושק לכפול, ולבחון את המצב שנית לאחר תגובתו ו/או הצעתו לדבריך אלה.

ציין שלא פנה אליך לאישור חריג שכזה. יתכן וכדאי לתעד את השיחות.

בנוסף, אנא קרא את הכללים לכתיבה בפורום הטכני על ידי לחיצה על הלינק בחתימתי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...