Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20,000 ש"ח

alonu1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני בקרוב סטודנט מחפש רכב בסכום בסביבות ה- 20000 שקל ...

אאני מחפש רכב שיהיה קודם כל כמה שיותר אמין וידרוש כמה שפחות טיפולים

דבר שני חשוב שיהיה חסכוני - מנוע 1400-1600

אבל לא על חשבון נוחות ולא קטן מידי - לא רכב מיני - אני בחור די גדול ממדים

הנסיעה ברכב תכלול גם נסיעות ארוכות (ב"ש - מרכז ) וגם יותר וגם קצרות ליוםיום בתוך העיר

אני אישית חשבתי על האופציות הבאות :

1. מיצובישי כריזמה 98 - הרכב המועדף עליי

2. סוזוקי בלנו 97-98

3. יונדאי אקסנט

לא נהגתי בחיים על אף אחד מהרכבים האלו - אבל ממה שקראתי בפורום, הדעות די חלוקות אבל יותר בכיוון החיובי

אודה לכם אם תוכלו לייעץ איזה רכב כדאי מהרשימה וגם אשמח להצעות נוספות

תודה :-)

פורסם

שתי עצות:

1-תחפש גיר ידני, זה יחסוך לך טיפולים ודלק.

2-אל תבסס את הדעה שלך על מה שנאמר בפורומים בלבד, אתה גם צריך לנהוג בכל אחד מהרכבים ולהחליט. יכול להיות שתמצא רכב מצויין אבל לא מתאים לך מבחינת נהיגה ונוחות.

פורסם

פונטו ספייס נחשב בשבילך רכב קטן?...

אני הייתי מציע לך את הפונטו ספייס,שנתון די גבוה לתקציב (2001) מנוע חסכוני ביותר 1300 סמ"ק,טיפולים וחלפים בזיל הזול,והכי חשוב שלא משנה איזה רכב תבחר החשיבות לידני גבוהה.

תוכל להשיג גם סיטרואן סקסו בקלות,1100 עד 1500.

המחירון שלו נמוך מ20k תוכל להשיג בלי בעיה ב15k וגם יישאר לך ליישור קו במידת הצורך.

הרכב מגיע עם כריות אויר בנוסף.

תוכל לקנות לך סקסו 2001 מנוע 1500 דיזל (חסכוני יותר)רכב בטיחותי וחסכוני,גם בטיפולים,תוכל להשיג אחד כזה בסביבות ה18k לא תצטער.

פורסם
פונטו ספייס נחשב בשבילך רכב קטן?...

אני הייתי מציע לך את הפונטו ספייס,שנתון די גבוה לתקציב (2001) מנוע חסכוני ביותר 1300 סמ"ק,טיפולים וחלפים בזיל הזול,והכי חשוב שלא משנה איזה רכב תבחר החשיבות לידני גבוהה.

תוכל להשיג גם סיטרואן סקסו בקלות,1100 עד 1500.

המחירון שלו נמוך מ20k תוכל להשיג בלי בעיה ב15k וגם יישאר לך ליישור קו במידת הצורך.

הרכב מגיע עם כריות אויר בנוסף.

תוכל לקנות לך סקסו 2001 מנוע 1500 דיזל (חסכוני יותר)רכב בטיחותי וחסכוני,גם בטיפולים,תוכל להשיג אחד כזה בסביבות ה18k לא תצטער.

פונטו ספייס זו גם אפשרות ... אבל הייתי מעדיף רכב מעט גדול יותר

מישהו יכול לפרט אולי יותר על המיצובישי כריזמה

פורסם

תבדוק גם את האופציה של קליאו B מהשנים 99-00 (אלו השנים עם מנוע אנרג'י 1400).

אני מחזיק רכב כזה כחמש שנים.

מרווח, נעים לנהיגה, בטיחותי, גיר ידני, ומגלה אמינות מרשימה.

תוכל לקבל עודף מ 20 אלף ש"ח (קח בחשבון שתצטרך לחפש קצת עד שתמצא אחד במצב טוב שלא בא מהשכרה).

לטעמי-התמורה הטובה ביותר לכסף ברמת מחירים זו.

בנסיעה בין עירונית הוא שותה 1 ל 14

פורסם

דייהטסו גרנד מוב מנוע 1500 עד 1600 בין השנים 97-98 תיכנס לתקציב,רכב מאוד מרווח עם זה מה שאתה מחפש.

האמת שהפונטו תהיה בחירה יותר חכמה כי כמה שהרכב נראה קומפקטי הוא די מרווח,חסכוני בדלק והכי אמין וזול בתיקונים.

• תוכן חדש...