Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף סוציומט מאחד שמשתמש בשמות גנאי כדי להביא אנשים לדרך החשיבה שלו.

תפסיק לבלבל במוח על הדלק. אני לא רואה אותך מחבק עץ כשאתה ערום תוך כדי קילול קודחי נפט בים התיכון.

אתה קונה נייר ממוחזר? אתה ממחזר בקבוקים? אתה טורח ללכת ברגל עד לפח המיחזור בכלל?

ומה עם השקית ניילון שבה אתה מביא את הבקבוקים למיחזור?

אתה רוצה לפעול למען הפלאנטה? בבקשה. אל תברווז לאחרים במוח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מצטער אבל הרבה אנשים פה מתנהגים כמו סוציומטים

.

וחלק מהאנשים פה מיתנהגים כמו היפים (ילדיי פרחים למיניהם ) שחושבים רק אל כמה שאנחנו מזהמים את האוויר והעולם בימקום לחשוב איך לשנות את התרבות המוטורית הטיפשית שיש לנו פה בארץ , אז סבבה אני יסע על רכב לא מזהם אבל אני עדיין יהיה נהג כושל שתמיד צועק ברמזורים ומנסה לעקוף כל דבר אפשרי בזמן שהוא מסכן את עצמו ואחרים .

תאמין לי שהייתי רוצה שרכבים לא יזהמו ולא יהרסו את כדור הארץ אבל אין בידיוק מה לעשות (בימיוחד לא בתקציב של המדינה שלנו )

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

א. לא אשלם יותר על דלק ירוק.

ב. במידה והוא יעלה כמו הדלק הרגיל, אך ייתן תפוקה יותר נמוכה/יגרום בלאי מואץ יותר למנוע או יוביל לכל הוצאה עקיפה או ישירה מעבר לעלויות של דלק רגיל לא אשתמש בו.

ג. זהו האינטרס והאחריות של הממשל לדאול לכך שיהיה לנו כדאי כצרכנים להשתמש בדלק ירוק מבחינה כלכלית.

פורסם
א. לא אשלם יותר על דלק ירוק.

ב. במידה והוא יעלה כמו הדלק הרגיל, אך ייתן תפוקה יותר נמוכה/יגרום בלאי מואץ יותר למנוע או יוביל לכל הוצאה עקיפה או ישירה מעבר לעלויות של דלק רגיל לא אשתמש בו.

ג. זהו האינטרס והאחריות של הממשל לדאול לכך שיהיה לנו כדאי כצרכנים להשתמש בדלק ירוק מבחינה כלכלית.

מחזק כל מילה ומוסיף

נכון שבמציאות דלק ירוק לרוב רק מעלה את ההספק עדיין לא יוצר מצב שבו הוא יעלה כמו דלק רגיל (אלה אם כן כל אחד יגדל על הגג חיטה וכל שאר הצמחים למניהם שאפשר לייצר מהם דלק ).

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

א' - לא מוכן לשלם אגורה נוספת על דלק "ירוק".

כמו שכבר נכתב, ההנהגה של המדינה צריכה להיות זו שתיזום ותעודד יוזמות שמפחיתות את הזיהום, ואם היא רוצה שהאוכלוסייה תשתף פעולה, היא צריכה לספק לאוכלוסיה סיבה לעשות כן, ובדר"כ זה מתבטא בכסף, הקלות מיסוי, סבסוד וכו'.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני אולי ההיתי משלם עד שקל אחד בתמורה לדלק הזה וגם בתנאי שהמדינה תעשה הנחנות ותעודד אנשים להשתמש בדלק הזה והם גם יסבסדו את העלות שלו

פורסם
וחלק מהאנשים פה מיתנהגים כמו היפים (ילדיי פרחים למיניהם )מה הקשר? שחושבים רק אל כמה שאנחנו מזהמים את האוויר והעולם בימקום לחשוב איך לשנות את התרבות המוטורית הטיפשית שיש לנו פה בארץ , אלא שתי בעיות שונות לגמרי. אז סבבה אני יסע על רכב לא מזהם אבל אני עדיין יהיה נהג כושל שתמיד צועק ברמזורים ומנסה לעקוף כל דבר אפשרי בזמן שהוא מסכן את עצמו ואחרים .

תאמין לי שהייתי רוצה שרכבים לא יזהמו ולא יהרסו את כדור הארץ אבל אין בידיוק מה לעשות (בימיוחד לא בתקציב של המדינה שלנו ) בטח שיש.

אני לא רואה קשר בין הבעיה שאתה הצגת לבין בעית הזיהום.

חוץ מזה, אני בטוח שכל אותם "ילדי הפרחים" עוזרים לך בצורה עקיפה כלשהי.

מה רע לדאוג לסביבה בה אתה חי? אני בטוח שזה לא מזיק.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם
אני אולי ההיתי משלם עד שקל אחד בתמורה לדלק הזה וגם בתנאי שהמדינה תעשה הנחות

? אני היחיד שיצא מבולבל ?

:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
א' - לא אגורה יותר.

אם רוצים לעודד שימוש בדלק נקי אז למה שיהיה יקר יותר מדלק רגיל?

צודק ב 100%

ו גם המכוניות זה לא הגורם לזהום הגדול

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

א - לא מוכן לשלם יותר על דלק ירוק יותר. גם ככה הוצאות הדלק שלי גבוהות מספיק.

ואני מגיע למצבים שבכלל אין לי כסף לדלק, אז לשלם יותר? לא נראה לי.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

הלו?!

השרשור הוקפץ 4 וחצי שנים לאחר תרדמה... צריך ועדה מיוחדת של זקני ומייסדי הפורום בשביל לעשות דבר כזה...

הסטודנט הזה כבר מזמן גמר לקבל אבטלה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אומנם שרשור ישן, אבל אין דבר כזה דלק לא מזהם למנועים שיש לנו במרבית הרכבים. האני מוכן לשלם על דלק ירוק פי 3 פחות מהדלק הרגיל. הפרש יילך לתקלות שנובעות משימוש בדלק הזה. אין דבר כזה דלק לא מזהם: זה פולט לפחות CO2 בתוצאה משריפה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

א - לא מוכן לשלם יותר על דלק ירוק יותר. גם ככה הוצאות הדלק שלי גבוהות מספיק.

העידוד לשימוש באנרגיה ירוקה צריך לבוא ע"י סיבסוד מצד המדינה ולא מצד האזרח.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...