Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. כל הכבוד ליחסים שיש כיום בין ישראל לגרמניה. מה בדיוק הקשר להיידר ואיזה סוג של בעיה משותפת אתה מוצא לנו ולו, למעט שנאת זרים שעושה רושם שהמנוח ואתה חולקים.

2. אני מניח שסרקוזי לא קורא את הפורום הזה, אחרת אני מניח שהיה לו מה להגיד על נסיונך הנואל לשים אותו יחד עם לה פאן והיידר בחבילה אחת. כדאי היה שתבין שסרקוזי הנ"ל התייחס בקשיחות למפגינים בצרפת בהיותו שר הפנים, לא בשל היותם בנים למשפחות של מהגרים איסלאמיים, אלא בשל הסכנה שהם היוו בהפגנותיהם האלימות לסדר ומהלך החיים בצרפת של אותה תקופה.

3. עושה רושם שיש צדק בטענה שגזענות היא תוצר בלתי נמנע של בערות.

1. שינאת זרים - ממש לא.

שינאת זרים בעלי מאפיני התנהגות בדלניים תוך שהם מערערים את יציבות המדינה שאליה הם היגרו - ממש כן.

2. תקרא את ספרו של ניקולא מקיאוולי 'הנסיך', זה אולי יעזור לך להבין טוב יותר את אמנות השילטון.

3. גיזענות ובערות הן עדיין תכונות פחות בזויות מצדקנות, צביעות והתחסדות.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. הנסיון להקנות מימד אינטלקטואלי לדעות חשוכות ונבערות, ע"י שימוש בשמות וספרים, נפוץ למדי וזה נורמלי. מכל מקום הקשר בין "הנסיך" לשאלה אם סרקוזי מחזיק בדעות של היידר, לא ממש מובן.

2. הנסיון לשים על כף המאזניים, מצד אחד "גזענות" שהיא אחת הרעות החולות המובהקות בהיסטוריה האנושית שהביאה על המין האנושי את האיומות שבטרגדיות שחווה ומהצד השני תכונות אנושיות שליליות שאתה מייחס למי שאינו חושב כמוך, כמו "צדקנות" ו"צביעות" ולייחס להן משנה חומרה, כל כך מופרך שאני רואה את עצמי פטור מלהתייחס אליו. אין בנסיון כזה אגב שום דבר שהוא מעבר לדמגוגיה לא מתוחכמת במיוחד.

3. בדבר אחד בהחלט הצלחת לשכנע אותי והוא מידת השכנוע העצמי שלך בצדקת עמדתך ותפישת עולמך. אין לי צל של מושג אם תראה בכך מחמאה, אבל זו בהחלט תכונה משותפת לכל המחזיקים בדעות כאלו.

4. נראה לי שנוכל להסכים שמכאן עולה שהמשך ההתברברות בענין מיותרת מעט.

5. סיימתי.

פורסם

1. מכל מקום הקשר בין "הנסיך" לשאלה אם סרקוזי מחזיק בדעות של היידר, לא ממש מובן.

2. הנסיון לשים על כף המאזניים, מצד אחד "גזענות" שהיא אחת הרעות החולות המובהקות בהיסטוריה האנושית שהביאה על המין האנושי את האיומות שבטרגדיות שחווה ומהצד השני תכונות אנושיות שליליות שאתה מייחס למי שאינו חושב כמוך, כמו "צדקנות" ו"צביעות" ולייחס להן משנה חומרה, כל כך מופרך שאני רואה את עצמי פטור מלהתייחס אליו. אין בנסיון כזה אגב שום דבר שהוא מעבר לדמגוגיה לא מתוחכמת במיוחד.

3. בדבר אחד בהחלט הצלחת לשכנע אותי והוא מידת השכנוע העצמי שלך בצדקת עמדתך ותפישת עולמך. אין לי צל של מושג אם תראה בכך מחמאה, אבל זו בהחלט תכונה משותפת לכל המחזיקים בדעות כאלו.

5. סיימתי.

1. תקרא את ה'נסיך', אם כבר קראת אז שאלתך מלמדת שככול הנראה לא הבנת מהספר דבר.

2. תכונות של צדקנות, צביעות והתחסדות אני ממש לא מייחס לכל מי שלא חושב כמוני, אני מייחס אותן לסוג מאוד מסויים של אנשים.

3. מחמאות/עלבונות אינני מחפש בתגובות שלך, שלמען האמת אני אדיש אליהן כמעט לחלוטין. זו גם הסיבה שכמעט אינני טורח להשיב לך גם על תגובות שמופנות אלי ישירות.

4-5. בשעה טובה ומוצלחת.

פורסם
1. הנסיון להקנות מימד אינטלקטואלי לדעות חשוכות ונבערות, ע"י שימוש בשמות וספרים, נפוץ למדי וזה נורמלי.

כן, זה באמת נפוץ - זה נקרא "יהדות".

או "דת" באופן כללי יותר, ולא ממש משנה איזו דת זו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
1. הנסיון להקנות מימד אינטלקטואלי לדעות חשוכות ונבערות, ע"י שימוש בשמות וספרים, נפוץ למדי וזה נורמלי. מכל מקום הקשר בין "הנסיך" לשאלה אם סרקוזי מחזיק בדעות של היידר, לא ממש מובן.

5. סיימתי.

רועי היקר ויפה הנפש , לא יודע אם יש לך ילדים או לא , אבל איך היית מגיב אם הבת שלך היית יוצאת עם אתיופי או ערבי ? או איך היית מגיב אם אחותך הייתה מביאה אתיופי הביתה איך ההורים שלך היו מגיבים ? זאת שאלה רטורית והתשובה ידועה מראש .

דרך אגב נזכרתי בבדיחה ... איך נוצר הקנגרו ? אוסטרלי אחד שכב עם אבורגינית .

ועוד אחת ... כושית אחת עולה לאוטובוס עם תינוק , אז איפה שהיא לא יושבת כולם הולכים לא לפני שהם אומרים לה איזה תינוק מכוער יש לה , הנהג ראה שהיא בוכה אז הוא אומר לה , מה קרה למה את בוכה , הינה קחי בננה לקוף :-)

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

רוטנברג , הייתה לי חברה אתיופית , שהתקבלה יפה מאוד אצל הורי , שאי אפשר לחשוד בהם שהם יפי נפש שמאלנים ( יותר בכיוון של מפד"ל/איחוד לאומי).

לא הייתי שמח שאחותי תצא עם ערבי , כי חלק נכבד מהם הם אוייבי , לא הייתי לי בעיה עם שום עם אחר ( רק ששלושתן דתיות טילים ושתיים כבר נשואות ככה שזה לא על הפרק ).

ומה שעצוב זה שאתה משווה אדם שהוא חלק מהעם שלך וכל אשמתו היא שיש לו צבע אחר מול אדם שהוא אויב עמך.

רועי , שמתי דלי ליד המחשב כדי לא להקיא על מקלדת.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...