Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצעריינו הארופאיים שרויים באווירה של "אחרי שואה" כבר 50 שנה. כל אקט גיזעני ניקלט אצלם כעברה חמורה. אדם שיעז להגיד בפומבי משפט גזעני יוקע מן החברה.

יש עם זה בעיה לא פשוטה. הבעיה פעם היתה היהודים, אילו שכיום אנחנו קוראים עליהם בפורום, אילו שמוצאים דרכים לרמות את המערכת ושהמערכת רודפת אחרים - ראו ערך משפרי המכוניות. פעם, וזה לא היה כל כך מזמן כי אני זוכר שהיה מותר להחליף מנוע לרכב כל עוד הוא מאותה תוצרת ואותה תצורה, זו היתה הבעיה הפחותה של הארופיים. היהודים הללו ניטמעו בתוך האוכלוסיה של אירופה. יתרה מזו, הם תרמו לכלכלה ולא היו כנטל על החברה מקומית.

כיום יש באירופה לא מעט "אירופיים" ממוצא מוסמלי. חלקם הגדול לא עובד והמקומות שהם גרים בהם ניראים כמו עזה (ולמי שלא ביקר בעזה זה ניראה זוועה, ממש כמו רובעים מסויימים בפריז :roll:).

את האמת "מגיע" לארופאיים, ככה הרבה אנשים אומרים. מגיע להם... הם סילקו ציבור שהיה תומך בשילטון המקומי ומעורה בו, ציבור מלומד שתרם את חלקו בכלכלה, באומנות, במדע, בחברה ובכלכלה ובמקום זה הם קיבלו סרטן.

אומה שתכרסם בהם עד שתכלה אותם.

הרי "שואה" שניה לא תהיה שם. אף ארופאי לא יסכים שיהיה כזה דבר שוב. אז ברור שלנו שאם הארופאי שדעתו וותרנית ממילא, ידו לא תהיה על העליונה, מראש הוא יהיה במקום שני, וכידוע, מקום שני הוא המפסיד הראשון. בחירות דמוקרטויות יהיו הצעד הבא והאחרון לקרא מיסוד תרבות הטאליבן בצורה חוקית באירופה.

להזכירכם כיום מעל 20% מאוכלוסיית פריז היא מוסלמית מובהקת. למי שהיה בפריז בשנים האחרונות יכול לעקוב אחרי התופעה של התרבות השכונות המוסלמיות, והתרבות תופעת ה"עזה" בפריז בשכונות שעל לפני כמה שנים היו מדהימות ביופיין, אולי טיפה ענייות אבל יפות ועם ניחוח ארופאי, כיום הן ניראות כמו השוק בעזה.

האירופאי הממוצע הוא "כנוע" ולא מתנגד, ככה חינכו אותו. מאז השואה.

כיום מה שקורה זה שיש שכונות שלמות של אנשים שניראות כמו מחנה פליטים אחד גדול. מסוכן להסתובב שם. ויותר מזה, מגעיל.

והכל צבוע מנוף פסטוראלי של בניינים עתיקים וניחוח צרפתי עמוק ועתיק (ולא, הצרפתים התחילו להתקלח ולשים דאודורנט זה כבר כמה שנים טובות... באמת...) בעבר למדרכות מלוכלכות, אין פחי אשפה בכל מקום, ליכלוך ברחובות, שאריות של דוכנים ועוד הרבה זבל.

איך זה קשור לענייניו אתם שואלים? יפה... דיברו כאן על אירופה של המאה הנוכחית.

מי שלא ביקר בארופה רצוי שיעשה את זה לפני שיהיו התרעות לפיגועים נגד ישראלים. זה לפני שיעלה ראש ממשלה שתומך באיזה אייטולה באחת ממדינות האיחוד.

ראו את אירופה כיום, כל עוד היא מקבלת את פניינו.

דיברו כאן רבות על זה שהבחור שנהרג היה גזעני. אני חושב שעצם היותינו בני אדם - אנו גזענים.

ראו את המדינה שאמורה להיות הכי מעורבת, חסרת דעות קדומות וכו'. ארץ האפשרויות הבילתי מוגבלות. אמריקה....

הם הוציאו חוק שניקרא "חוק פשע בעל ציויון גיזעני"

זה אומר שאם תפסת את אשתך שוכבת עם מישהו ובמהלך הריב הוא ניפצע, כדאי מאוש שהוא לא יהיה שחור. אחרת זה ניקרא "פשע שינאה". וזו עברה פדראלית.

החוק, בכלליות רבה אומר שאם ביצאת עברה כלפי מישהו שהוא "שונה" ממך, קרי שחור, אתה יכול למצא את עצמך עומד מול משפט פדראלי.

ז"א, שאם אתה אדם "לבן", מותר לך להרביץ למישהו שהוא לא שחור, היספאני, ערבי וכו' ולצאת מזה באשמת "תקיפה" בלבד...

שאלה, לא ניראה לכם טיפה גיזעני החוק הזה?

בקיצור, יהיה טוב. בסוף יתברר שיש משיח וכולם צדיקים והכל טוב.

הכי חשוב זה לא להזריק אטרופין... ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראו את המדינה שאמורה להיות הכי מעורבת, חסרת דעות קדומות וכו'. ארץ האפשרויות הבילתי מוגבלות. אמריקה....

הם הוציאו חוק שניקרא "חוק פשע בעל ציויון גיזעני"

זה אומר שאם תפסת את אשתך שוכבת עם מישהו ובמהלך הריב הוא ניפצע, כדאי מאוש שהוא לא יהיה שחור. אחרת זה ניקרא "פשע שינאה". וזו עברה פדראלית.

החוק, בכלליות רבה אומר שאם ביצאת עברה כלפי מישהו שהוא "שונה" ממך, קרי שחור, אתה יכול למצא את עצמך עומד מול משפט פדראלי.

ז"א, שאם אתה אדם "לבן", מותר לך להרביץ למישהו שהוא לא שחור, היספאני, ערבי וכו' ולצאת מזה באשמת "תקיפה" בלבד...

שאלה, לא ניראה לכם טיפה גיזעני החוק הזה?

גילי

גילי ידידי,

עשית סמטוחה שלמה מהחוק הזה וזאת מכיוון שככל הנראה לא הבנת את רוח החוק.

לא רק שמה שכתבת לא תופס בכלל בדוגמא שנתת אלא שהכוונה היא הפוכה.

בא נגיד שרצחת מישהוא ובהתאם לעובדות אתה תקבל 20 שנים בפנים.

בא החוק הזה ואומר, אותו מקרה, אותן עובדות בדיוק אבל אם אני מצליח להוכיח שאתה התבטאת בעבר כנגד שחורים והבחור הנרצח הוא שחור, כאן אתה תישפט בדיוק אותו דבר אבל לשופט שקובע את העונש יש "גרף" שונה של עונשי מקסימום מינימום כי הפשע שלך פתאום נהפך ל"פשע שנאה".

אם אתה ראש הליגה לביאור הנגע האוסטרו הונגרי בארץ הקודש ונתת סטירה לאוסטו-הונגרי אתה בצרות וטוב שכך!

מצד שני, אם אי אפשר להוכיח שאתה שונא אוסטרו-הונגרים(פשוט כי אתה לא כזה), אין חשיבות ללאום בזה שתפסת את אשתך עם 3 אוסטרו-הונגרים במיטה וברגע של אובדן עשתונות שחטת את שלושתם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפחות היידר , עשה קצת חיים באותו ערב לפני שנהרג כמו שמתאר הקישור הבא

http://www.bild.de/BILD/news/politik/2008/10/12/joerg-haider-letzte-nacht/von-der-party-in-den-tod.html

ויש פה גם פירוט על התאונה ועל העקיפה המסוכנת שגרמה למותו .

קצת מוזר לי שהעבירו לפה את השירשור היות ומדובר בתאונת דרכים , אומנם יש גם דיעות אבל בגלל שמדובר בתאונות דרכים היה יותר טוב אם היו מעבירים לפורום רכב.

ביקרתי במחוז הזה של קרתיניה שהיידר עומד בראשו , היה שם גיבור אמיתי שם בתחנה רדיו של אוסטריה שאני שומע משמיעים שירים שקטים ועצובים .

אני בטוח שהוא היה יותר מועיל לישראל מאשר מזיק .

ויש גם תמונה של אשתי על פוסטר של היידר

כתוב שם בגרמנית אחרים מדברים , היידר מבצע.

אין ספר שזה מבהיל היום להיות בגרמניה מכמות המוסלמים והכושים שיש שם שלא לדבר על בני הכילאיים שהופכת את אירופה ליבשת שצביונה הולך ופוחת.

i00131.jpg

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
לצעריינו הארופאיים שרויים באווירה של "אחרי שואה" כבר 50 שנה. כל אקט גיזעני ניקלט אצלם כעברה חמורה. אדם שיעז להגיד בפומבי משפט גזעני יוקע מן החברה.

אל תאמין לזה.

החבר'ה האלה עברו חינוך אירופאי 'מעודן' ולכן על פני השטח אתה רואה אדם מתורבת, סובלני, נעים מזג.

גרד את השיכבה החיצונית ותבין מהיכן צצה המפלצת לפני 70 שנה.

התרבות האירופאית הייתה אלימה וספוגת דם במשך מאות שנים, שום חינוך לא ימחק כ"כ מהר היסטוריה כזו.

אין חשיבות ללאום בזה שתפסת את אשתך עם 3 אוסטרו-הונגרים במיטה וברגע של אובדן עשתונות שחטת את שלושתם.

שובבים מאוד האוסטרו-הונגרים האלה... זה מהפפריקה שהם שמים באוכל? :lol:

פורסם

עזבו אותכם היידר שמיידר...מה אומרים ב-VW על הפאטון המשוריינת שנראית כאילו פגשה רכבת?

כמה כוכבי בטיחות נותנים NCAP על התמונות החדשות?

:lol:

(כמובן שדברי נאמרו בהומור, איני בא לציין את עמידות הרכב בתאונה הנ"ל)

פורסם

אוסטריה: היידר נהרג לאחר שנסע במהירות כפולה מהמותר

מנהיג הימין הקיצוני האוסטרי, יורג היידר, שנהרג אתמול בתאונת דרכים במדינה, נהג במהירות כפולה מהמותר בזמן התאונה.

התובע המקומי, גוטפריד קרנץ, אמר כי היידר נהג במהירות של 142 קמ"ש במקום 70 קמ"ש כפי שמוכתב בחוק.

פורסם

אולי צריך לקנות לנסראלה איזה אימפרזה טורבו.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שוללים התנקשות...

אבל התאונה הזו גרמה לי לחשוב...

האם ניתן להשתמש במערכת ה ESP שברכב ככלי נשק- הרי מערכות ה ESP מיוצרות רובן על ידי אותו יצרן.

ניתן לתכנת אותן להשתגע מעל מהירות מסויימת למשל- 140 וממש להפוך את הרכב ללא אפשרות שליטה.

זה לא נשמע לי דמיוני כ"כ.

פורסם

שאלה מעניינת. ההגיון אומר שאפשר לייצר מוח מיוחד שיורה, לדוגמא, לבלם האחורי ימני להינעל במהירות 100 קמ"ש, ולהתקין אותו ברכב של מטרת התנקשות (נראה לי פשוט יותר מלהתחיל לשנות את התוכנה במקום).

בתכלס לא צריך להרחיק עד לרמה של ESP- אני מניח שאפשר לתכנן מוח גם למערכת ABS שפשוט יתנהג כאילו הגלגלים נעולים כל הזמן- זה פשוט ינטרל את הבלמים. היתרון היחיד של זה על פשוט לחתוך את הבלמים הוא שקשה יותר לגלות שמדובר בהתנקשות.

בכל מקרה, הצליחו להתנקש באנשים בלי עקבות עד היום, ה ESP לא נחוץ בשביל זה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני משוכנע שבסך הכל התפוצץ לו צמיג, בשעה שחטף התקף לב, כי ירו לו בראש. זה הכל.

אין תגובה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני בטוח שהוא היה יותר מועיל לישראל מאשר מזיק .

ויש גם תמונה של אשתי על פוסטר של היידר

כתוב שם בגרמנית אחרים מדברים , היידר מבצע.

אין ספר שזה מבהיל היום להיות בגרמניה מכמות המוסלמים והכושים שיש שם שלא לדבר על בני הכילאיים שהופכת את אירופה ליבשת שצביונה הולך ופוחת.

תגיד לי, אתה יהודי?

היידר מועיל?

אישתך מצתלמת ליד פוסטר של ניאו נאצי פעיל וגאה?

אתה מחכה שהיידר יבצע?

בני כלאיים?

מי אתה?

טום מצגר?

אני לא מאמין שהשתמשת בביטוי בני כלאיים :shock: האחרון שהשתמש בו לתיאור נישואי תערובת בבני אדם היה מנגלה :shock:

אולי גם אם הבת שלך תביא הביתה מרוקאי אז תקרא לנכד שלך בן כלאיים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תגיד לי, אתה יהודי?

היידר מועיל?

אישתך מצתלמת ליד פוסטר של ניאו נאצי פעיל וגאה?

אתה מחכה שהיידר יבצע?

בני כלאיים?

מי אתה?

טום מצגר?

אני לא מאמין שהשתמשת בביטוי בני כלאיים :shock: האחרון שהשתמש בו לתיאור נישואי תערובת בבני אדם היה מנגלה :shock:

אולי גם אם הבת שלך תביא הביתה מרוקאי אז תקרא לנכד שלך בן כלאיים?

+1

בן כלאיים? למה מה הם ממין אחר?

למרות שאני מסכים שההגירה הזאת הורסת את אירופה.

פורסם
יורג היידר ראש מפלגת החרות נהרג בתאונת דרכים בעיר קלאגנפורט באוסטריה .

http://www.bild.de/BILD/news/politik/2008/10/11/rechtspopulist-joerg-haider/aus-oesterreich-bei-verkehrsununfall-getoetet.html

למרות שחושבים שהאיש שנא יהודים זה לא נכון זה כן נכון אנטשמי אם תעודות!!!, הוא צירף יהודי למפלגה שלו , הכלב הזה היה טוב בפוליטיקה ויחצנות והכניס את היהודי לא מאהבתו לעם היהודי אלה לקדם את האנטרס שלו הוא היה נגד ההגירה המסבית של מוסלמים ואפריקנים לאוסטריה וגרמניה.

נהגתי בכביש הזה באוסטריה , יש שם נוף מהמם ומקסים .

שלום.

תגיד לי אתה יהודי?

הכלב הזה הלך וטוב שהלך נאצי אמיתי בכול רמח אברו!!!

אל תישכך הוא גדל בבית נאצי וקיבל חינוך לפי המורשת הנאצית

אני לא מכיר מיקרא אחד שרוטוילר שמיזדיין אם רוטווילר תמליט פודל ננסי נחמד זה רק באגדות!

הוא דגל בתורה הנאצית אם יכל למחוק אותנו היה מוחק אותנו מבלי לחשוב אפילו פעם אחת.

בדרך כלל פליטות פה נישלפות מהלב ולא מהשכל.

ראה את דעתו לגבי מחנות ההשמדה. ובנוסף את התכחשותו לשואה על מה אתה מדבר?

עוד מעט היה עושה סקס אם סאדם חוסין.

אני לא דתי אבל אם יש אלוהים בשמים אז מבחינתי אלוהים לקח אותו לעבודות כפיה בגהנום.

בחור בישראל אין כמעט מישפחה אחת שלא ניפגע באיזה שהוא אופן מהנאצים אתה צריך לחשוב לפני שאתה יורה כי אמרתי מה דעתי לפליטות פה.

מאחל שירקב באש הגהנום אם כול הנאצים והילדים שלהם!!!

בלי סיפורים התפוח נופל לא רחוק מהעץ אבא נאצי מביא ילד נאצי לא יעזור כלום!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...