Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאלעד , לצערי כבר כמעט אין יהודים באוסטריה , כך שלהיידר לא היה כל אינטרס לדבר נגד היהודים , ועובדה ש היה במפלגתו חבר יהודי .

חוץ מזה כמעט כל הדור הזה ב 1933 בגרמניה ואוסטריה היו חברים במפלגה הנאצית כך יוצא שכמעט לכל הגרמנים והאוסטרים היה סבא נאצי.

אני לא אומר שהוא חסיד אומות העולם .

אבל שנוסעים באירופה זאת כבר לא הרגשה נעימה , מרגישים כמו באפגינסטן.

אפילו בכביש מרגישים את זה , דוד שלי שגר בגרמניה אומר שהטורקים נוסעים לא כמו הגרמנים אלא אגרסיבים וחוצפנים .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז הגבלת הגירה זה בהחלט מבורך, אבל שאף אחד לא ימכור לנו לוקשים שהבנאדם היה חובב ציון.

חובב ציון הוא לא היה, אבל להערכתי הוא היה פחות גרוע מהתדמית שנוצרה לו אצלנו. טיילתי בווינה לפני מספר שנים והעיר "נכבשה" בידי מהגרים, כבר אז היה ברור לי שפיצוץ הוא שאלה של זמן.

מפלגות כאלה צומחות על רקע של הגירה מוגברת ומשבר כלכלי. נראה לי שהצונאמי הכלכלי העולמי עומד לחזק מאוד את ה"חבר'ה" האלה.

פורסם
אני הייתי שוקל במקומך להצמד לתכנים לשמם נוצר הפורום הזה.

להבדיל ,אני הייתי שוקל דווקא להגביר מוּדעוּת, חינוך לערכים וקצת ידע עם ועולם, אף אם הפורום נוצר לצרכים שלשמם נוצר. אין סתירה ויש מקום לשלב גם דיונים(מזדמנים) בעניינים בעלי גוון קצת שונה(מעת לעת ובצורה מינורית כמובן!). זאת ההזדמנות לכ"א מאתנו לספק ולפמפם קצת ערך מוסף שאף שאין בו "הזרקה", "הגדשה" ושאר מונחים עתירי מומנט/הספק וכו', עדיין יש בו כדי להעצים טיפה מעבר לבנאלי ואולי לתרום לדור הצעיר(מאוד) קצת "נשמה". זה רע?

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
לאלעד , לצערי כבר כמעט אין יהודים באוסטריה , כך שלהיידר לא היה כל אינטרס לדבר נגד היהודים , ועובדה ש היה במפלגתו חבר יהודי .

חוץ מזה כמעט כל הדור הזה ב 1933 בגרמניה ואוסטריה היו חברים במפלגה הנאצית כך יוצא שכמעט לכל הגרמנים והאוסטרים היה סבא נאצי.

אני לא אומר שהוא חסיד אומות העולם .

אפילו בכביש מרגישים את זה , דוד שלי שגר בגרמניה אומר שהטורקים נוסעים לא כמו הגרמנים אלא אגרסיבים וחוצפנים .

ברור שהטורקים לא נוסעים כמו הגרמנים. הם גם מתרחצים פחות, לא מתגלחים, קולניים ואגרסיביים. הגרמנים והאוסטרים מאידך מנומסים מאוד, נקיים מאוד, אדיבים מאוד, אוהבים מוסיקה קלאסית ומאוד תרבותיים. אז היה להם פיספוס קטן עם היטלר בעברם הרחוק, נו אז מה ? במאמר מוסגר אני מבקש לציין בשל הערכה שלא כולם כאן יבינו, שדבריי למעלה הם סרקזם צח ותו לא.

לכן אני שוב מפציר בכולם לחזור לתכנים לשמם נוצר הפורום הזה. אם אתם מתעקשים לחשוף גזענות בוטה, אנא בפורום אחר.

פורסם
להבדיל ,אני הייתי שוקל דווקא להגביר מוּדעוּת, חינוך לערכים וקצת ידע עם ועולם, אף אם הפורום נוצר לצרכים שלשמם נוצר. אין סתירה ויש מקום לשלב גם דיונים(מזדמנים) בעניינים בעלי גוון קצת שונה(מעת לעת ובצורה מינורית כמובן!). זאת ההזדמנות לכ"א מאתנו לספק ולפמפם קצת ערך מוסף שאף שאין בו "הזרקה", "הגדשה" ושאר מונחים עתירי מומנט/הספק וכו', עדיין יש בו כדי להעצים טיפה מעבר לבנאלי ואולי לתרום לדור הצעיר(מאוד) קצת "נשמה". זה רע?

קריאה במצוטט שבהודעתי, לה אתה מתייחס, תבהיר בקלות שאין לי בעיה עם גלישה לכל נושא בו תחפוץ, חוץ מגזענות, שמעוררת, בי לפחות, בחילה.

פורסם

הייתה פעם בגרמניה קבוצה אחת, ומה שאתה אומר זה בדיוק מה שהם אמרו על היהודים...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קריאה במצוטט שבהודעתי, לה אתה מתייחס, תבהיר בקלות שאין לי בעיה עם גלישה לכל נושא בו תחפוץ, חוץ מגזענות, שמעוררת, בי לפחות, בחילה.

אתה בשם הפלורליזם שלך קצת מיתמם. ברור שהגירה מאסיבית ממדינה זרה משנה את צביון המדינה והחברה. כאשר באים המונים מהגרים משכבות חלשות ונמוכות (מה לעשות רוב המהגרים לאירופה הם כאלו) אז פועל יוצא לזה זו פשיעה. להגיד שאין בעייה של פשע ואלימות בארצות אירופה שנובעת מאוכלוסיית המהגרים זו היתממות. עצם העבודה שברובעי מהגרים מסויימים בפריז המשטרה נמנעת מלהיכנס זה אומר דרשני. אף אחד לא אמר - כל המהגרים עבריינים אבל סטטיסטית בחברות מהגרים אלו קיימות תופעות עבריינות יותר משיעורה בשאר האוכלוסייה.

ונלך לרגע למדינת ישראל - אף אחד לא אמר שכל הבדויים עבריינים, אולם לומר "עיסוק בזה לא ראוי כי זו גזענות" זו היתממות וטימנת הראש בחול. כאמור יש תופעות עבריינות בקרב הבדויים בישראל שככל הנראה (לא בדקתי אני מתייחס כרגע לדיווחים בתקשרות) גבוהה יותר בשיעורה משאר האוכלוסיה.

פורסם

וואלה, אני הצטערתי לשמוע שהבן אדם נהרג בתאונת דרכים.

בעינינו, או בעיני התקשורת הישראלית הוא אנטישמי, אבל בגדול הוא היה נגד הנהירה הענקית של המוסלמים לאירופה.

ואני חושב שזה דבר שיש לטפל בו...ולא לטמון את הראש בחול.

בדיוק כמו המהומות שהיו בצרפת בזמנו, ושם המוסלמים הציתו מכוניות וכאלה... אז אני רוצה לראות את כל יפי הנפש האלה שמדברים גבוהה גבוהה. הרי הם יטענו שאין להם בעיה עם שכנים ערבים/אתיופים וכו'...בבניין שלהם.

אבל בתכלס, ערך הבתים שלהם יירד ישר, ברגע שיהיו להם שכנים כאלה..

בין הדיבורים לבין המעשים, יש הבדל. כמו שאומרים, אדם נמדד במעשיו.

ואם התגובה שלי אינה ראויה, אז למחוק אותה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני חושב שההודעה שלך מוצדקת במיוחד על הצער על לכתו של היידר , גם אני חושב שהתקשורת הישראלית עשתה ממנו מפלצת אנטישמית .

גם לגביי ירידת הערך של בתים שמאוכלסים באוכלוסיה מן הסוג שציינת .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

הנהלת הפורום, ואני בתוכה, תשמח אם תשאיר לנו את ההחלטה על התכנים הרצויים ואלו שלא (וזאת בלי שום התייחסות להודעה הספציפית).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

באירופה יש בעיה, הריבוי הטיבעי של האירופאים הוא שלילי והאוכלוסיה המקומית מצטמצמת.

רמת החיים הגבוהה ביבשת מושכת מהגרים, בנוסף לכך ישנם הפועלים הטורקיים שהגרמנים הביאו למפעלי הרכב שלהם (ושכחו שיש להם משפחה שעומדת להצטרף אליהם) ותקבלו קהילות מהגרים ענקיות שחיות במקום.

הקהילות הללו בדלניות, מסתגרות ומשמרות את המנהגים הישנים שלהם. רמת החיים שלהן נמוכה ביחס למקומיים - דבר שמעודד פשע - שקללו את כל הנתונים האלה ותקבלו תמונה מבהילה.

המהומות בפריז, למרסי המשטרה כבר מזמן איננה נכנסת (גם שם השוטרים מפחדים...) ועוד היד נטויה.

צר לי, אבל קשה לי להאמין שגם הליברלי ביותר מבין חברי הפורום היה שמח לשכנים כאלה.

לעניין הזה קצת יותר יושר אינטלקטואלי וקצת פחות צביעות לא יזיקו.

לדעתי אירופה עומדת בפני התחזקות של מפלגות לאומניות, זה הסיכוי האחרון שלהם להציל את היבשת.

פורסם
לאלעד , לצערי כבר כמעט אין יהודים באוסטריה ...

כי הם טיפלו בבעיה...

אני טס הרבה ללונדון.

אין שם הרבה אנגלים.

ככה זה בעולם,כל העולם מתערבב.

אבל לאוסטרים יש עבר מפואר ב"טיפול" בנושא.

ה"תאונה" הזאת מזכירה את ה"תאונה" של דיאנה שכמעט התחתנה עם מוסלמי.

אייל

פורסם

אני טס הרבה ללונדון.

אין שם הרבה אנגלים.

ואיך לדעתך מרגיש האנגלי המצוי כלפי העניין הזה?

אגב, רק למען הצדק ההסטורי, אין כמעט מדינה באירופה שלא "טיפלה" ב"בעיה" הזו במהלך מלחמת העולם השנייה.

נוח לצרפתים להשכיח את משטר ווישי ששיתף פעולה בצורה מלאה עם הנאצים, הם גם מעדיפים לטשטש את העובדה שעל כל צרפת שלטה דוויזיה גרמנית אחת (כדי לקבל מושג - שימו לב לסד"כ של צה"ל ביו"ש) לא מהמובחרות, כשהסתיימה המלחמה הלכו הצבועים האלה ורחצו בנקיון כפיהם בזכות ה"רזיסטנס" ועוד חטיבה בפקודו של דה-גול שהצטרפה לבעלות הברית כצבא צרפת החופשית, בזכות הבודדים האלה יכלה אומה שלמה למרק את עברה ההסטורי.

שנזכיר את ההולנדים "ידידינו" שגם בינהם היו לא מעט משת"פים ומתנדבים לצבא הגרמני? להזכירכם את סיפורה של אנה פרנק שהתרחש בהולנד?

בכל אירופה הייתה רק מדינה אחת שבסיום המלחמה היו בה יותר יהודים מאשר בתחילתה - וזו איטליה של בניטו מוסוליני. זו גם ההוכחה לכך שמי שלא רצה שיפגעו ביהודים, יכל גם לשמור עליהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...