Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב בB4

--Guy--
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה עכשיו אוטו חדש, B4 כמו שרואים בכותרת.

קראתי שצריך לשים סאב חזק כי אחרת לא מרגישים אותו בבגא'ג של הB4.

היו לי שתי אופציות או ה AA או IDQ הם ישתלבו טוב בבגא'ג של B4 או שצריך משהו אחר נגיד כמו L7.?

תודה

פורסם

כמה חזק אתה רוצה זה כבר עניין סובייקטיבי .

אני הייתי בוחר בארסנל על פני ה IDQ , אבל שניהם בחירה טובה . תנסה לשמוע את הסאבים אם אתה יכול.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא IDQ ולא ארסנל ישתלבו לך בבאגז טוב.. אתה צריך שם זוג או סאב אחד מאוד חזק . השאלה היא התקציב?

ברכב יש בעיה חמורה של באס גם בגלל החלל הגדול וגם בגלל המושבים האחוריים שבולמים הכול.

אני פתרתי את הבעיה אצל חבר בכך שתקנתי זוג עשיריות עם מונו ורק אז הגענו לרמה שרצינו(שירגישו את באס קדימה).

להתקין L7 זו אופצית הסאב הבודד הגדול אבל הוא פחות איכותי מ2 הסאבים המדוברים פה..אם יש תקציב אז עדיף זוג.

פורסם

אם יש אפשרות הייתי מותח קצת את התקציב ורוכש סאנדאון 1000 (1800ש"ח) אחרי שהיה לך את המונו תוכל לבקר אצל כל מתקין ולשמוע את כל הסאבים שנכנסים לך בתקציב אצלך ברכב על המגבר הנ"ל. אני לא חושב שיש מונו בתקציב שלך שיתן תמורה כל כך גדולה כמו הסאנדאון.

IBIZA 20vt

פורסם

מה אתם אומרים על השליוב של סאונדסטרים 1000D יחד עם IDAMX.?

איך האקוסטיקה של ה B4 טובה או שחייבים איטום.!?

תודה!

פורסם

איטום תמיד רצוי ומומלץ, אך לא על חשבון סאב ומונו טובים. אם התקציב כרגע 3K לסאב ומונו, תמתין עם האיטום, משום שאם תנסה לדחוף בתקציב גם איטום, בהכרח תתפשר על משהו אחד - או על השלושה.

פורסם

אוקי.

אני קודם יקנה את הסאב והמונו ואם אני ירגיש שחסר משהו נעשה גם איטום.

יש לי עוד שאלה- יש לי סק קומפוננט מורל דוטק אובשיין שמחובר למגבר של סאונדסטרים 520.4 אם אני יחבר סאב חזק כמו ה IDMAX הוא לא יהיה דומיננטי מידי.?

תודה

פורסם

מה שיפה בIDMAX, זה שבכוונים נכונים, הוא משתלב היטב ונהפך לחלק אחיד מהמערכת. השאלה מה אתה מחפש, לאיכות נטו [sQ], זה סאב מעולה שישתלב לך מצוין. אם אתה מחפש SPL [עוצמה], אך במקביל שהסאונד לא ייעלם לך והוא לא יהיה דומיננטי מדי על פני הסט, אתה תצטרך סאב וסט קדמי חזקים יותר. מאידך, SPL וסאב דומיננטי מדי - זה מילים נרדפות..

אגב, בתכנון נכון של תיבה פתוחה [ported], הIDMAX אמור להיות סאב עוצמתי. לא שמעתי אותו בתיבה כזו ולכן אני לא יכול לחוות את דעתי על כך, אך לפי מה שראיתי בפורומים בחו"ל, זה אמור להיות כך. מצד שני - כמו שlanosforce אומר - אמור זה שם של דג..

ד"א, ב3K אני לא חושב שתוכל להביא IDMAX ומונו. מחיר הסאב הוא כ2.5K, לא?

• תוכן חדש...