Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאילו זאת הבעיה שלי...

זאת הייתה תוספת של 5000 דולר על ה GT....

השווי של הרכיבים כחדשים הוא +- 2500 דולר בארה"ב ולו בגלל שהשם MCINTOSH מעטר אותם

...CASKA for life

פורסם

הכוונה היא שמי שרכש את הGT קיבל אופציה לשלם 5000 דולר נוספים בשביל לקבל אותה עם חבילת סאונד.

אותו רוכש החליט להסיר אותה בסופו של דבר והוא רכש מערכת סאונד ב15000 דולר - כסף לא חסר שם.

לא נורא, הלאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הייתי משלם על זה גם חצי ממה שזה עולה.

מדובר על מערכת בילט אין שהגיעה עם הפורד GT, זה שהHU הוא של מקינטוש לא חייב להפוך אותו להיות יוצא מן הכלל.

כולל הצ'יקמוק הזה שהם קראו לו סאב, וכנ"ל גם ה"קומפוננט" .

מגניב בתור מערכת מקורית אבל לא ממש רכישה כדאית לחובבי אודיו כמונו.

under construction..

פורסם

רק ה HU - מדגם 406 - שווה את סכום המכירה - הוא נחשב לאחד המכשירים האיכותיים בעולם

הקומפוננט - אל תשאל...

המגבר והסאב אכן לא מעוררים תיאבון כי הם אמורים להיות מוסווים ברכב אבל תסמוך על מקינטוש שמדובר במוצרים מאוד איכותיים.

...CASKA for life

פורסם

מזל שהפסדת נראה ממש בזבוז של כסף...... כדיי להבין ... תשמע את הקיט של בוז בפורשה יש אחת שחורה בסרויס בפ"ת עולה 100K

נשמע כמו סט שלוש חלקים פשוט ... בלי סאב

פורסם

מממממ.... :?

הסאב הוא ה NSF8 של AuraSound וגם הקומפוננט נראים שייכים לסדרת ה RPA של Aurasound. אני בכלל לא אתפלא אם Aurasound הייתה יצרן OEM של מקינטוש בפרוייקט הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...