Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי 307 שנת 2003 עם 100,000 ק'.

צריך לעשות טיפול.

מס' שאלות:

1.האם זה טיפול גדול או קטן?

2.המליצו לי על מוסך ליטל בת"א.המלצות/השמצאות התקבלו בברכה.

תודה.

פורסם
שלום רב,

ברשותי 307 שנת 2003 עם 100,000 ק'.

צריך לעשות טיפול.

מס' שאלות:

1.האם זה טיפול גדול או קטן?

2.המליצו לי על מוסך ליטל בת"א.המלצות/השמצאות התקבלו בברכה.

תודה.

תריץ חיפוש, יש מלא התייחסויות.

ממליץ על "שאפט".

פורסם

אחרי 5 שנים עם ראלי בעברי אני מצאתי לנכון את ליטל כהטוב ביותר..

אבל וזה אבל רציני - ישנו מנהל חדש שלצערי מניסיוני רחוק מיוסי(המנהל הקודם-דיאגנוסט מעולה ואמין מאוד) שהוא היה הסיבה העיקרית להיותי שם..

כך שלדעתי את כל האדרות שהיו על ליטל יש לקחת בחשבון (לפחות את הפירגונים מהעבר שלי..).

אולי מישהו במקרה יודע לאן יוסי המשיך?? ותחסכו את הסיפורים שהוא עדין שם...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

קראתי ובאמת התרשמתי....

אבל קיימת בעיה אחת לטעמי.

הם לא יוכלו לדעת את ההיסטוריה של הרכב, חושב אני שזה דבר חשוב.

האם קיים פיתרון לזה?

פורסם

שלום

אם טיפלת במוסך מורשה כל הזמן ואתה בעל הרכב הרשום אתה יכול לגשת לכל מוסך מורשה של פיזו

ולאחר זיהוי אתה יכול לקבל תדפיס של כל מה שעבר על הרכב מהיום שאתה בעליו ולהביאו למוסך שבו

אתה בוחר לטפל וכך יש לך רצף טיפולים והיסטוריה של הרכב, גם אני בעל פיזו ומטפל במוסך לא מורשה לאחר גמר האחריות,אבל שמתמחה ברכבים צרפתים ומרוצה.

פורסם
שלום

אם טיפלת במוסך מורשה כל הזמן ואתה בעל הרכב הרשום אתה יכול לגשת לכל מוסך מורשה של פיזו

ולאחר זיהוי אתה יכול לקבל תדפיס של כל מה שעבר על הרכב מהיום שאתה בעליו ולהביאו למוסך שבו

אתה בוחר לטפל וכך יש לך רצף טיפולים והיסטוריה של הרכב, גם אני בעל פיזו ומטפל במוסך לא מורשה לאחר גמר האחריות,אבל שמתמחה ברכבים צרפתים ומרוצה.

ראשית , תודה...

יש לי את כל הטיפולים שהרכב עבר בקבלות של בעל הרכב הקודם....חשבתי על להיכנס למוסך ליטל מחר אך הבנתי כי לא תמיד ממולץ להיכנס למוסך מורשה.

לפיכך,החלטתי על מוסך שאפט...מכיר יכול לתת פרטים אליו (למרות שקראתי הרבה מאוד בפורום הזה ).

פורסם

אם החלטת לך על זה,הבנתי שקיבלת המלצות אני לא מכיר את המוסך הזה,אך שים לב שים לעצמך

גבולות לדוגמא חלקים בטיחותיים כמו בלמים וצלחות דיסק קדמי והכלולי הגה לא ללכת על סיני וזה מנסיון

איכות החומר לא מי יודע מה הורדתי מהרכב אחרי 300 ק"מ ללא הגזמה עקב רעידות בזמן בלימה,

שים לב 307 הינו רכב חזק ומהיר.

בטיפול 100.000 אתה מתקרב למכלולים האלה תלוי בצורת הנהיגה שלך, למנוע זה עדין כלום בעידן

של היוים ואיכות המנועים אם אתה לא "קורע" אותו.

בהצלחה בטיפול,מה שבטוח יעלה לך זול יותר מאשר במורשה,גם אם ישתמשו בחלקים מקוריים.

פורסם

אז ברצוני לעדכן....

לבסוף הלכתי למוסך הוד (מורשה פיז'ו).

הוחלפו החלקים הבאים:

סרן אחורי

אטם שמן

ידית האיתות

כמובן טיפול 100K.

סה"כ לאחר הנחה יצא 1700 ש"ח.

• תוכן חדש...