Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 המכוניות הם בגירסת ליסינג מודל 2008 חדשות מהחברה.

ההתיצות לגביי טויוטה קורולה ומאזדה 3

2 המעוניות הן בגירסת ליסינג מודל 2008 חדשות מהחברה.

1.חשובה לי הנוחות נסיעה איכות המרכב כמו פלסטיקה (שלא יהיו חירקושים לאחר זמן מה) חוץ מיזה שיש לי מערכת שמע מקצועית!!ברכב אז חשוב לי שהפלסטיקה תהיה עמידה ביותר.

2.הבנתי שהטויוטה בגירסת הליסינג מגיע רק עם 2 חלונות חשמל לאומת המאזדה 3 שמגיע עם 4 האם זה נכון ?

3. בטיחות

תודה לכל העוזרים

גל

פורסם

באיזו גירסה של מאזדה מדובר?

1.6 קומפורט? 1.6 אקטיב?

אם כן, אני חושב שיש לה מינוס רציני בזה שאין לה מערכת בקרת יציבות.

אישית לא הייתי שוקל לקנות רכב חדש ללא מערכת בקרת יציבות.

אם מדובר באחת מגירסאות ה SPIRIT ( היקרות יותר ), לדעתי הרכב משגע :D :D :D

שבוע שעבר קיבלתי אחת ( 2.0 SPIRIT ), ולדעתי הרכב מדהים.

מבחינת דלק אני חושב שהוא לא הכי חסכוני, נתוני יצרן זה בערך 1:8 \ 1:8.5 שזה לא הכי חסכוני.

אני חושב שהקורולה חסכונית יותר בדלק, אבל לא ממש בטוח שגם לה יש ESP ( או כל מערכת בקרת יציבות אחרת ).

פורסם

תבדוק שברכב שתקנה המערכת אינה build in וניתן לפרקה מהרכב ולהרכיב את שלך כי יש מכוניות שזסה לא ניתן ואתה נשאר עם מערכת זוועתית וזה בלשון המעטה ועדינה ביותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן לטויוטה בגירסת הליסינג ,שזה גירסת "סאן" יש רק שתי חלונות חשמל מקדימה,ואין לה בקרת יציבות,לדעתי היא נוחה לנסיעה.לגבי המאזדה אני לא יודע.

פורסם

2 הרכבים הם רכבים שיהיה קשה לי להמליץ עליהם היום.

אני חושב שבסיכומו של יום, אולי עדיף את המאזדה 3.

יש בה אבזור יותר גדול, רמת הבטיחות דומה (למרות שעדיין זה בושה לשני הרכבים), הגיר במאזדה נעים בהרבה, האיכות בה דומה, ואף מתעלה על האיכות בקורולה.

לזכות הקורולה : מרווחת יותר, דיי משמעותית, מנוע חזק יותר, צריכת דלק טובה יותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לגבי מאזדה 3 היא בדירסת הליסינג זה אומר שזה דגם אקטיב הכי פחות מאובזר אבל עדיין יותר מאובזרת מהטויוטה.

מבחינת צריכת דלק אין הרבה הבדל בין המאזדה לטויוטה הדבר היחיד שמציק לי בטויוטה זה הגיר הרובוטי והחלונות חשמל למה רכב ב 11 אלף צריך להגיע בלי 4 חלונות חשמל לעזאזל??...

לעניין המערכת היום יש מתאמים שבעזרתם מוציאים את המערכת "הבילד אין" ושמים כל מערכת שרק תירצה.

לגבי הפלסטיקה במאזדה 3 איך איכות הפלסטיקים ואיכות ההרכבה?

פורסם

לגבי החלונות חשמל, גם אצלנו בפג'ו 207, שרכשנו גם באותו סכום בערך ( 112K ), לא היו חלונות חשמל מאחורה.

ללא ספק ביזיון ענק.

לגבי עניין הפלסטיקה, אני חושב ששל המאזדה סביר, אם כי לא מרגישים באיזה רכב יוקרה.

אני אישית הייתי הולך גם לעשות נסיעות מבחן ורואה את הרכבים באולמות התצוגה.

פורסם

איכות הרכבה במאזדה 3 בהחלט טובה, והמערכת המקורית קוראת MP3 והיא סבירה בהחלט לאנשים שאינם נמנים על הגולשים האדוקים של פורום האודיו כאן.

מבין השתיים הייתי בוחר במאזדה 3 למרות היעדר בקרת היציבות, החסרון הגדול של הוא שלכום יש כזאת...:lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בגירסאות ליסינג בקרת יציבות יש ברנו מגאן, סוזוקי SX4, יונדאי I30, קיה סיד, פיג'ו 307.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לסיטרואן С4 יש בקרת יציבות בגרסת ליסינג.

איכות ההרכבה של מאזדה די בסדר. רכב הקודם שהיה אצלי שלוש שנים היה מאזדה 3 ורק בסוף השנה השלישית התחילו רישרושים מהדלת, אבל בדיוק הייתי צריך להחליף את הרכב אז לא דיווחתי על זה לחברת הליסינג.

לאחר מכן לקחתי טויוטה קורולה 2008, אותה החזרתי אחרי חודש בגלל הגיר, אבל מהיום הראשון שמעתי רשרושים בשלושה מוקדים - באיזור תא כפפות (כשהוא ריק כמובן), בצד שמאל של ההגה מלמטה ומאחורה באיזור שמשה האחורית.

הכי מעצבן הוא שהרשרורים לא היו קבועים וכל פעם אחד מהן בא ואלך, תלוי בכביש, מהירות ולא יודע מה עוד.

עד שהצלחתי לשחזר את רשרושים לנציג של חברת ליסינג לקח שבוע, אבל הוא כנראה לא הצליח להעביר את זה הלאה למוסך היבואן ואחרי כמה פעמים במוסך לא עשו כלום וכמובן שהרשרושים המשיכו... עד שהחזרתי את הרכב :lol: (כעבור חודש).

היה פעם אחת שביום שישי הלכתי למוסך בעצמי אבל משום מה הבוחן של טויוטה לא שמע את הרשרושים אני שמעתי (היה חירש כנראה), אבל אמר שאני הראשון שמגיע אליו עם טענות כאלה ואמר שכנראה חברת הליסינג אשמה בגלל שהתקינה לא נכון הזעקה וכו'.

בקיצור, מבחינת איכות הרכבה עדיף מאזדה 3.

פורסם

שלום לך......

ובכן לגבי הנוחות הטויוטה עדיפה, אך השילדה עצמה(מבחינת התנהגות) עדיפה במאזדה שזה לטעמי יותר חשוב.

איכות הרכבה במאזדה טובה(ברכב שנת 05 אין רעשים כלל וגם בשלי שנת 06 אין רעשים) לגבי הטויוטה אין לי מושג.

צריכת דלק במאזדה 1.6 זוועתית אך ב2.0 סבירה. ושוב בטויוטה אין לי שמץ.

הגיר במאזדה עדיף בהרבה והאיבזור גם(ואם אני לא טועה האיבזור הבטיחותי גם עדיף אך אפשר לבדוק זאת בקלות באתרים של היבואנים.)

המערכת במאזדה ניתנת לפירוק ,אך שתדע שהיא סבירה מאוד ואם לא שינו את זה בשנת דגם זו היא אינה מנגנת אמפי3(ושוב ניתן לבדוק זאת בקלות באתר היבואן).

המנוע 1.6 של מאזדה לא ממש סוחב את האוטו ולטעמי המנוע בטויוטה עדיף.

ובכן נתתי לך פרטים מסויימים,וכמו כן גם אחרים, לכל אוטו יש את היתרונות ותפקידך הוא לבחור את היתרונות העדיפים עליך לפי טעמך.

לילה טוב ותתחדש,

אורן

• תוכן חדש...