Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לגבי אוזניות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם לא אוזניות כפתור, אבל אוזניות קטנות עם קשת גמישה (שממש לא נשברת בקלות) שרדו איתי כול הטירונות בשטח ועברו התעללות רצינית. ובכול זאת לא רוצות למות

ממליץ ביותר

http://start.zap.co.il/model.aspx?modelid=32162

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
מניסיון שלי ושל כמה חברים (מוסיקאים מקצועיים) אני ממליץ לך מאוד על האוזניות KOSS PORTA PRO.

http://www.geekbro.com/index.cfm/hurl/page=product/itemid=707722/

תחפש בחו"ל כי בארץ הם עולים לפחות כפול מהתקציב שלך. אל תתקמצן, כבר זרקת כספים על אוזניות זולות.

לא תמצא באס טוב יותר בשום אוזניות במחיר שלהן.

באמת יש המון המלצות על האוזניות האלה, זה אחד הדגמים המוצלחים והפופולריים בעולם האוזניות. הידעתם שהן מיוצרות מאז שנת 1984 כמעט ללא שינוי? :shock:

הייתי מזמין אותם, אבל כבר הזמנתי את המנומרות המגניבות שלי :twisted:

פורסם
באמת יש המון המלצות על האוזניות האלה, זה אחד הדגמים המוצלחים והפופולריים בעולם האוזניות. הידעתם שהן מיוצרות מאז שנת 1984 כמעט ללא שינוי? :shock:

הייתי מזמין אותם, אבל כבר הזמנתי את המנומרות המגניבות שלי :twisted:

אלו אוזניות מצויינות, אבל לא ממש בתקציב ולא בדיוק אוזניות "כפתור" (שיש להן יתרון שהן לא נשמעות ע"י הסובבים ואוטמות אותך טוב יותר מהסביבה).

לגבי זה שלא היה בהם שינוי, גם בטכנולוגיה הבסיסית של אוזניות לא היה מאז שינוי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שלום!

לאחרונה(שבוע-שבועיים?)החלטתי לקנות אוזניות חדשות..

התקמצנתי,קניתי אוזניות ב30 שקל של לוג'יק.אמנם הן של לוג'יק אבל התקבלה לי תמורה מוצדדקת מאוד ל30 שקל שלי ולא רק שהן נשמעו כמו אוזניות ב30 שקל הן התקלקלו אחרי שבועייחם בערך(אזניה אחת לא פועלת).

לכן,אני מחפש אזניות קצת(קצת.) יותר יקרות

התקציב: 100 שקל(ומטה האמת,חייל קמצן.)

הציפיות:

לא בשמיים,באסים טובים..צלילים גבוהים גם..אבל הכי חשוב-שיהיו אמינות ושל חברה מוכרת.

הסוג של האוזניות שאני מחפש הן אוזניות כפתור עם עדיפות לסיליקון בקצה.

אני נוסע הרבה בדרכים ככה שאני לא רוצה שהן יהיו עדינות(חייל,בכל זאת)

אני יודע שאוזניות זה עניין של טעם וכל אוזן היא שונה..אבל בכל זאת,מה המלצותיכם לגבי אוזניות?

תודה!

נ.ב

יש לי אפשרות לקנות בחו"ל\דיוטי פרי

אוזניות ב 100 ש"ח ובאסים טובים - שני הדברים שלא הולכים ביחד, חיפוש אחרי אוזניות טובות הרבה פעמים זה חיפוש אחרי באס אמיתי, עמוק, ללא עיוותים.

יש אומרים " אני לא מספיק עשיר כדי לקנות דברים זולים" - מתאים בול למיקרה עם האוזניות ב 30 ש"ח.

חבלן כבר לא ייצא ממך - אתה עולה על אותו המוקש בפעם השניה.

אתה יכול לקנות אוזניות טובות ולהנות (עד 50 $ בחו"ל) או לקנות עוד זבל זול ולסבול מאיכות ירודה.

מה שתחליט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה קולע בול לתקציב שלך. לחבר היה אותן והוא היה מבסוט עד השמיים מהן (רק שהוא קנה אותן בארץ במעל 200 שקל):

http://cgi.ebay.com/Sony-MDR-EX51LP-MDREX51LP-IN-EAR-Earphones-Black-Gold_W0QQitemZ120310490746QQcmdZViewItem?hash=item120310490746&_trkparms=72%3A1205%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

כולל משלוח זה יוצא בסביבות 80 שקל. תבדוק רק שיש פידבקים טובים ושהמוצר נראה לך אותנטי, ותזמין.

פורסם

אם כבר שיילך על ה MDR-EX71 שנתתי מקודם נשמעות טוב יותר ועדיין בתקציב

מסכים עם הערכה של ה PORTA PRO אבל הבאסים לא יהיו עמוקים

כמו באוזניות אטומות וסינון רעשי סביבה גם הוא יהיה נמוך מאוזניות סגורות

פורסם

אתה יכול ללכת גם על ה K412 של AKG.

אני חושב שאלה בין האוזניות הטובות יותר שאתה יכול למצוא בתקציב הזה בארץ.

לדעתי הן לא מדהימות אבל בשביל כזה תקציב אתה תהנה.

• תוכן חדש...