Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם, אני חדש בפורום הנ"ל. את הפדיחה שלי כבר עשיתי (פירסמתי את השאלה הזאת בפורום לא שייך ו"ננזפתי" על הרלוונטיות... הכל ברוח טובה:-))

רציתי בבקשה עצה:

אני מעוניין לברר לגבי החלפת מנוע וגיר בשברולט לומינה. האם כדאי לרכוש מנוע חדש? משופץ? עלויות משוערות... (כנ"ל לגבי הגיר). דבר נוסף, האם יש מישהו שביצע פרוייקט דומה ויכול להמליץ על בעל מקצוע טוב (אפילו מבין המוסכים המורשים של UMI ) ודבר אחרון, אני יודע שחלק מכם יצביע על זה שהפרוייקט לא כדאי כלכלית, אבל זו שריטת נעורים ואני כנראה אלך קצת עם הראש בקיר :screwy:. עמכם הסליחה.

תודה רבה מראש,

דורון.

נ.ב- אחלה של פורום ואינפורמציה, חבל שלא גיליתי קודם.

• תוכן חדש...