Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חודש ארוך בו אני מנסה לדוג לעצמי מכונית במצב טוב, לא נמצאה מכונית טובה (גם לאחר 4 בדיקות יקרות במיוחד)

הייתי מעוניין לדעת האם מישהו מכיר מוסך טוב בהרצליה, מכיוון שזה המוצא האחרון לרכישת פורד פיאסטה, כמו שאני מחפש(ק"מ נמוך שנת 97 עד יד 3 במצב טוב). :lol:

תודה מראש,

פורסם

בשנתון הנ"ל כל מכון בדיקה יפסול לך את הרכב מכף רגל ועד ראש.. לא להתרגש תחפש איזה מכונאי שפיץ שיבדוק לך את הרכב.

אם המכונאי מספיק חכם הוא גם לא יקח לך על זה כסף (ככה הוא יקנה את החיבה שלך).

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יש אפשרות לעשות רק בדיקת שילדה במכון, זה עולה חצי מבדיקה רגילה.

אבל מכאנית אין שום טעם לבדוק במכון, הם פשוט יפסלו לך את הרכב במקום.

לך למוסכניך שיבדוק וגם ייצן הצאות מחיר.

פורסם

אוקיי אז מוסך כלשהו בהרצליה שניתן לסמוך עליו? אני פשוט מחיפה ובאיזור שלי יש לי מוסך שאני סומך עליו אבל אני בספק אם המוכר יגיע עד חיפה לבדיקה של הרכב

פורסם

במידה ולא תקבל תשובה על מוסך טוב בהרצליה בזמן הקרוב, אני מציע לך לפתוח נושא חדש או לעשות חיפוש בפורום על בקשה למוסך שמתמחה בפיאסטות באזור הרצליה.

פורסם

עדכון קטן (אם מישהו מעוניין):

מצאתי שיש את מוסך מבדק בהרצליה, בדק לי את הרכב אדם בשם איתמר, אדם מקצועי, שנראה לאדם כמוני שדי בור בתחום המכונאי , כמבין מה הוא עושה. הבדיקה היתה כשעה, שלמעשה הוא נשאר שם אפילו אחרי הסגירה רק כדי לסיים את הבדיקה כמו שצריך, לבסוף בסיכום הוא ענה בצורה מלאה ומשכנעת על כל השאלות שהיו לי. אמנם את המכונית לא לקחתי אבל זה טוב לדעת שישנם אנשי מקצוע שגם טובים בזה וגם הגונים. .

• תוכן חדש...