Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב911 2.7 ליטר 1976

יש באפשרותי להוסיף טורבו במחיר של כמה אלפים בודדים , כמה (ולא האם...) זה פוגע באמינות המנוע?

איך אני לומד על זה יותר?

האם בנסיעות רגילות בלי לחיצות על הדוושה הטורבו לא נכנס לפעולה?

נניח שאני מוותר או מאוכזב - האם יש דרך חזרה?

פורסם

תראה , אין שחור או לבן .

כמה זה פוגע ?

אני אענה לאחר שתשיב לי על שאלות כדי שנוכל להבין טוב יותר .

כמה יחס דחיסה המנוע ?

איזה טורבו ?

איזו ספיקה מתוכננת ובאיזה לחץ ?

איזו תוכנת ניהול אתה מתכוון להרכיב או שפשוט צ'יפ קסטום ?

האם אתה מתכוון להשאר עם היחס דחיסה של האטמוספרי או שאתה מתכוון להוריד יחס דחיסה עם עוד אטם ? ( אני מבין שאתה לא פותח בלוק מנוע )

ולשאלות האחרות ,

הטורבו מסתובב תמיד , פשוט לא תמיד הוא מספק גדישה בלחץ גבוה . ככה שבנסיעה רגועה אם הטורבו שהבאת לא קטן מדי הוא לא יכנס כמעט .

במידה לא פתחת מנוע , הורדת הקיט והחזרת הסעפת האטמוספרית ואתה יכול להגיד בוקר טוב לעולם שכל כולו איטיות . סליחה , שכל כולו אטמוספריות .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ולשאלות שלי:

1. איך מתקינים בפורשה 911 מגדש טורבו בכמה אלפים (אלא אם 12-15 אלפים זה אצלך כמה אלפים).

2. האוטו בן 32 שנים, מה רמת התחזוקה שלו ומה מצב המנוע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לכזה רכב, בן 32, שמוגדר כבר רכב אספנים, או לפחות רכב SHOW, לא הייתי מעז להתקין מגדש, אפילו לא בצחוק, גם אם זה היה בחינם, כזה רכב צריך לשמור במצבו המקורי, ולדאוג לאמינות מקסימלית לצורך אריכות חיים.

אם התשובה שלי לא בכיוון, אשמח לקנות את הרכב שלך בכמה אלפים :wink:, אפילו יותר, לא בצחוק.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני רוצה לראות את הנהג לוחץ ולראות את הטורבו נכנס.... ולחכות לספין של ה911 :wink:

אני לא בטוח שזה רכב שיהיה קל לנהוג בו עם טורבו,אגב אוטוטו חורף :)

פורסם
אני לכזה רכב, בן 32, שמוגדר כבר רכב אספנים, או לפחות רכב SHOW, לא הייתי מעז להתקין מגדש, אפילו לא בצחוק, גם אם זה היה בחינם, כזה רכב צריך לשמור במצבו המקורי, ולדאוג לאמינות מקסימלית לצורך אריכות חיים.

אם התשובה שלי לא בכיוון, אשמח לקנות את הרכב שלך בכמה אלפים :wink:, אפילו יותר, לא בצחוק.

ליאור

צודק צודק צודק!!

חבל על הרכב אל תחפש לענות את המנוע הוא מספיק זקן!

שמישהו יתקשר לעמותת תנו למנועים לחיות!!!

הערה מיותרת נמחקה כאן כי היא היתה... מיותרת. בגירה

פורסם

החלתי לשמוע לרבנים , המנוע ישאר ללא שינוי מלבד כמה קשקושים חיצוניים שכבר הוזמנו.

דרך אגב , המנוע בן 32 שנים אך עשה רק 180000 קילומטרים בלבד , הרבה פחות ממכוניות בנות 5-7 שנים רגילות, זה רכב לWEEKENDS

הוחלט לאחר דין ודברים עם חברים להזמין מנוע 3.2 ליטר ולפני הרכבתו להכניס בו כמה שיפורים (ישאר אטמוספרי)

ה-2.7 יגנז עד למכירת הרכב אם בכלל...

ולמי ששאל, היא תימכר רק כשהמחיר שלה יגיע למחיר של 996

פורסם

סתם כדי לא לאכזב אותך, יקח הרבה זמן עד שהמכונית תגיע למחיר של 996 אם בכלל היא תגיע אי פעם.:roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

ועוד סתם בכדי לא לאכזב אותך, אין שום סיכוי לאישור הגדלת הנפח למנוע החדש.

פורסם

שמע,זה שאתה לא מבין התחום השיפורים זה בסדר גמור והרי בשביל זה באת לכאן להתיעץ.

אבל אתה משחרר הודעות חסרות הגיון או שחר בבטחון כזה מוחלט, כאילו כבר ביצעת את זה 17 פעמים בעבר.

אי אפשר לאשר מנוע 3.2 ברכב 2.7.

אי אפשר לגדוש פורשה בכמה אלפים.

אז בא נעשה ככה, את השרשור הזה ברשותך אני נועל.

אם אתה מעוניין, אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש שבו תן את התסמינים ולא את הדיאגנוזה (כשאתה בא לרופא אתה לא אומר לו "יש לי גריפה ואני צריך סינטומיצין פורטה בקפליות של 250 מ"ג" אלא אתה מספר לו מה התסמינים והוא מנסיונו אומר לך מה לעשות)

אל תספר לנו על החלפת מנוע והוספת טורבו אלא תסביר מה בדיוק חסר לך הרכב שלך ואנחנו ננסה למצוא לך שיפור שיתאים לך, לרכב ולתקציב שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...