Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייטסהו שרייד סדאן 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מעוניין לרכוש רכב אמין וחסכוני ( דלק , וחלקי חילוף ) ובעל שוק.

רציתי לדעת איך הדייטסהו שרייד סדאן שנת 2000 מבחינת הדברים הללו ?

מצד שני חשבתי אולי בכוון של מאזדה לנטיס 323 שנת 2001-2002

התקציב הוא בסביבות ה 35K-40K.

תודה רבה.

פורסם

הרכב הראשון שלי היה שרייד סדאן 97 רכב מצויין אמין וזריז ,החסרונות שלו

הם מושבים לא נוחים ופשטות הסלון אבל ברכב כזה אתה לא מצפה ליותר בגדול הרכב מומלץ.

את הדייהטסו החלפתי ב206 1.6 גיר רגיל הרכב היה נוח זול לאחזקה ומהנה לנהיגה, את שניהם

קניתי בתור רכבים חדשים והם טופלו כראוי ובמוסכי החברה כך שלדעתי שני הרכבים מצויינים כל עוד

תוחזקו כהלכה. חלקי החילוף לשני הדגמים קיימים בשפע ולא נרשמה צריכת דלק חריגה.

Peugeot 208GTI

פורסם

למה לעזאזל להתעקש על רכב שיש לו "שוק"?

כל ההתעקשות הזו על רכבים ספציפיים, רק בשביל יום המכירה - כי הרי ביום הקניה זה משחק נטו לרעתך.

רכב שיש לו שוק - לא תוכל להוריד מהמחירון, גם אם תמצא ליקויים. תמיד יהיה פראייר שישלם מחירון או יותר על מכונית פגומה.

בעוד מספר שנים כשתבוא למכור - הרכב יהיה זקן יותר ולא בטוח אפילו שתמצא קונה במחיר המחירון. תחפש מה כותב כאן בעל שרייד 92 שקנה במחירון ועכשיו לא מקבל אפילו 2000 שקלים.

פורסם
למה לעזאזל להתעקש על רכב שיש לו "שוק"?

כל ההתעקשות הזו על רכבים ספציפיים, רק בשביל יום המכירה - כי הרי ביום הקניה זה משחק נטו לרעתך.

רכב שיש לו שוק - לא תוכל להוריד מהמחירון, גם אם תמצא ליקויים. תמיד יהיה פראייר שישלם מחירון או יותר על מכונית פגומה.

בעוד מספר שנים כשתבוא למכור - הרכב יהיה זקן יותר ולא בטוח אפילו שתמצא קונה במחיר המחירון. תחפש מה כותב כאן בעל שרייד 92 שקנה במחירון ועכשיו לא מקבל אפילו 2000 שקלים.

במחיר שאתה רוצה לקנות מכונית שנת 2000, אפשר להביא סיטרואן קסארה (אם אתה אוהב נוחות) שנת 2005, או קיה ריו (אם אתה אוהב פשטות) משנת 2004.

פורסם

אני רוצה רכב שאני לא אצטרך להכנס למוסך כל שני וחמישי , ועוד יותר מזה שאני לא אצטרך להכנס למוסך כמעט בכלל , רק

בשביל טיפולים תקופתיים , לכן אני מחפש רכב שהוא אמין , קודם כל זה , יחד עם זאת אני רוצה רכב שלא זולל דלק.

לא התעקשתי על כלום , סה"כ שאלתי על דייטסהו שרייד סדאן אם הוא עונה על 2 הדרישות הללו.

אגב קאיה ריו , לפי מה שאני יודע.. לא רכב מי יודע כמה , הוא דורג ראשון בחוסר בטיחות.

• תוכן חדש...