Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא יכול לדעת בודאות שאתה לא מבלף,כל בדיקה שקונה יעשה לא תכסה את כל המכלולים ברכב.

דבר שני אם אני קונה ממך את הרכב מחר יכול ללכת לי חלק ברכב,אתה יודע,בלאי זה טבעי. אז כמו שאבותינו לימדו אותנו,תמיד טוב להתמקח.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה זן מיוחד של ישראלים ,

אנשי "השמש העולה" ,

חסרי התקציב בינהם, קונים גרוטאות נוטות להתפורר, בתקווה שסטיגמת האמינות תנצח את עייפות החומר ,

בעלי האמצעים מבינהם , קונים יאריס במחיר מופרך ,

ומבלי להתייחס למחירון .

מצידם ,

לנסוע על קרש גיהוץ-העיקר ה"אמינות".

אתה צודק בהנחה הראשונה שלך. במחינת הישראלי הממוצא ה"אמינות היפנית" הולכת עם הרכב עד למגרש הגרוטאות.

לגבי היאריס - בזמנה הייתה המובילה בקטגוריה שלה. אז לא ניתן לטעון שהיא בחירה גרועה, אולם יכול להיות שניתן במחיר דומה לרכוש סופר-מיני משומשת אחרת משנתון חדש יותר.

פורסם

בלי שום קשר לכל מה שנאמר כאן - לא רבים הקונים שיודעים להעריך את ההשקעה שבוצעה בתחזוקת הרכב.

הם לא מבינים שעדיף לרכוש רכב מתוחזק היטב במקום איזו מציאה שאחר כך יבזבזו אלפים רבים על תיקונים ויישורי קו.

מצד שני חייבים להודות שקצת קשה לוודא שהרכב אכן מתוחזק היטב - לרוב יש הרבה סיפורים ואפס הוכחות......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גם אם יש הוכחות בדמות קבלות מוסך מורשה, אין סיבה לשלם על אוטו ישן וקטן יותר מ-3-4 אלף ש"ח. פשוט אין.

היום, כשאפשר לרכוש פיג'ו 205 משנת 94 בסביבות 5000 ש"ח או פחות, אני לא רואה סיבה לשלם על מכונית באותה הרמה (קטנה, בלי אביזרי בטיחות או נוחות) יותר כסף.

לא נראה לי שיש הבדל באמינות בין ZX משנת 96 לבין דייהטסו עתיקה משנת 92.

העניין הוא שהZX נמכרת ב-6-7 אלף ש"ח במקרה הטוב, והבחור כאן רוצה 10 אלף שקל על הגרוטאה שלו.

זה עוד בלי להזכיר שלZX יש הגה כוח וחלונות חשמל קדמיים, שזה לא רע לקבל אותם תמורת 4000 ש"ח פחות ממה שהבחור דורש על השרייד.

לגבי המחירון - הוא כנראה נדיב במיוחד עם הרכב הזה. בנקודה מסויימת המחירון פשוט מעלים את המכונית מעל פני האדמה, ואז היא שווה בערך 2000 ש"ח. פתאום הבנאדם שקנה אוטו שמור במיוחד ב-10 אלף ש"ח (4 מתחת למחירון, שיחק אותה) ימצא את עצמו עם רכב שלא קיים אפילו במחירון לוי יצחק. כמובן שהמכירה תהייה בהתאם, בהנחה והיא תהייה לבנאדם ולא למגרש ברזל.

פורסם
כי בעצם אין תרבות במדינה הזו. אנשים מתייחסים לרכב כאל אמצעי שאיתו הם מגיעים מנקודה א' ל-ב'

נחש מה, ככה זה בכל המדינות המפותחות. עכשיו אם זה חוסר תרבות - אני שמח שזה כך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו שכתבו פה, הרכב שלך גם אם הוא שמור במיוחד עדיין הוא רכב קטן, לא בטיחותי, לא נוח, ללא הגה כוח, ללא תוספות כל שהן חוץ ממזגן.

זה שהמחירון הוא 14 עדיין לא אומר שמישהו מוכן לשלם מחיר כזה על רכב כזה, כמו שנאמר: "אז שלוי יצחק יקנה ממך ב 14".

במחיר של המחירון שלך אני רכשתי את הוולוו שלי: מנוע 2000, חלונות חשמל, נעילה מרכזית, הגה כוח, חימום בכסאות, גלגלי מגנזיום, מזגן (כמובן), שנת 91, רכב מרווח , נוח ו "יוקרתי".

עכשיו נניח ואתה נותן למישהו לבחור בין שני הרכבים את מי הוא יעדיף? אפילו אם תגיד לו :"וואלה על הדייטסו תקבל הנחה של 4000".

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
לוי יצחק בעצמו הוא בדיחה (או שבעצם לא כי הוא מלא בכסף)

בעוד שנתיים שלוש השרייד הזאת בחודש אחד תמחק מהמחירון

ומבחינת לוי יצחק תיפול ברגע אחד מ9000 שקל לרצפה

זה כבר קרה לי עם סוויפט פעם ובסוף מכרתי ב2500 שקל!!! רכב מטופל ושמור כמו חדש עם מנוע מייבוא

קרה לי אותו דבר עם הג'אסטי.

האוטו היה במצב ממש טוב אבל אי אפשר היה למכור אותו במחיר נורמאלי.

• תוכן חדש...