Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת הרכב 97, 1,600 סמ"ק .

מתכוון לעשות מחר טיפול 10,000 הרכב חייב טיפול בדחיפות ואיתו החלפת שמן למשהו איכותי יותר.

נידמה שהשמן לא יורד מ"ל מאותו יום שמלאתי (בערך 3-4 חודש אחורה)

הסיפור העצוב הוא שאני לא מבין בשמנים ועד היום הייתי משתמש בזולים, ולמדתי על בשרי מה שזול עולה יקר.

הגב אם מישהו יודע היכן ניתן לקנות שמנים איכותיים באיזור כרמיאל (צפון) זה יקל עלי מאוד 8) .

אבי

פורסם

אני משתמש בשמן ELF 10W40עולה לי 90 ש"ח ל 4 ליטר בין טיפול לטיפול לא נעלם שמן כלל כלומר כל ה 10K ק"מ אין צורך להוסיף אפילו טיפת שמן.

פזיו 205 1.4 אני מאוד ממליץ אליו.

תרכיב גם פילטר מקורי .

פורסם

אני ממליץ לך על דלקול 20:50 של דלק מינרלי רגיל שמן מעולה

בין טיפול לטיפול לא חסר שמן

סיטרואן zx 2000 שנת 94

בהצלחה 8)

פורסם

גם אני מצטרף לדעתו של קודמי אחלה שמן טוב וזול גם לגבי פילטר שמן אל תחפש מציאות השתמש רק במקורי 56 ש"ח

שמן נוסף באותו צמיגות ניתן להשתמש בESSO

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...