Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב110-125K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלנסר 1.8 החדש , עליו עשיתי נסיעת נסיון בשבוע שעבר הוא תמורה טובה ל 122K. (אע"פ שהחלטתי על מליבו שהוא לדעתי תמורה עוד יותר טובה אבל לא בתקציב של עד 125 )

פורסם

אני מחפש עוד תגובות לגבי האוקטביה בבקשה. הייתי רוצה לדעת מה חסרונותיה, ואף מה יתרונותיה.

האם פורום "ייעוץ ברכישת רכב" הוא המתאים לכך? או שעדיף לפרסם את השאלה בתת פורום אחר?

פורסם

מיכאל - אתה מחפש ייעוץ ברכישת רכב לא?

אז איזה פורום מתאים יותר מ"פורום ייעוץ ברכישת רכב"?

אולי אודיו? או שיפורים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אלון, אני לא יודעה בן כמה אתה, אבל פעם כל המוניות בארץ היו מרצדס. לא זכור לי שלמישהו היתה בעיה עם זה. לפי דעתי יותר חשוב שהרכב יהיה טוב ומתאים לצרכים של בן אדם.

הזכרתי פעם את המילה "דעתי" ?

תתחשב בה, היא תעזור לך להבין.

וכן, בעבר הלא רחוק, בה מצדס שלטה בשוק המוניות, הרגשתי שאני יושב במונית, ולא מכונית טופ יוקרה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מיכאל - אתה מחפש ייעוץ ברכישת רכב לא?

אז איזה פורום מתאים יותר מ"פורום ייעוץ ברכישת רכב"?

אולי אודיו? או שיפורים?

חבר, אתה צודק לגמרי, פשוט מלבד אלון - אף אחד לא ענה עוד על האוקטביה - ואני רואה אותה בתור עיקר הדיון. במקום זה החל כאן ויכוח בנוגע למוניות מרצדס ומוניות אוקטביה.

אל תחשבו שאני מציג בפניכם טענות או קרוב לכך, ההפך - אני מודה לכם מאוד על שאתם מקדישים מזמנכם לנסות לסייע לי.

פורסם

בדוק את נושא עלות הביטוח לאוקטביה, עקב כך שהיא משמשת כמונית יש לחברנו מעבר לקו חיבה רבה לגנוב אותה.

אני לא יודע אם מדובר רק על דגמי הדיזל, מה שאני כן יכול לומר זה שחבר שלי שהינו שוטר כבר כמה פעמים ניסו לגנוב לו את

הניידת, כן כן אין להם אלוהים.

לגבי שאר הרכבים -

מאזדה 3 - היתה לי, בעיה מרכזית - צפיפות ובעית מגע של הברך עם הקונסולה המרכזית, מה גם שהיא כבר נחשבת מיושנת ועומד לצאת דגם חדש.

רנו מגאן - דובר על הרבה בעיות עם המפתח\כרטיס , כאשר חלק מהאנשים טוענים שהבעיה נפתרה בדגמים החדשים. בעיה נוספת איתה זה שהיא עגלה. מצד שני היא מאוד מרווחת ויפה לטעמי (וגם לדעת אישתי).

סוזוקי - לא מכיר אבל לדעתי מכוערת (גבוהה מדי וקצרה מדי - בקיצור חסרת פרופורציות).

מיצובישי - דגם חדש כך שאין מספיק מידע.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אני לא יודע על אילו בעיות אתה מדבר בנוגע לכרטיס, אנחנו בחברה עם לא מעט מאגאנים לא נתקלנו בשום בעיה עם הרכבים.

אולי כיוון שביצענו התקנות מסודרות אצל בעלי מקצוע ולא חאפרים ?.

דעתי היא שהמאגאן הינה הרכב המשפחתי הטוב ביותר כיום בקבוצה, הוא אינו עגלה,ואינו מטוס מהצד השני.

בנהיגה נינוחה במסלול משולב לא תתקשה לראות צריכת דלק של 7.5 ליטר ל 100 ק"מ.

החיסרון לישראלי המצוי - שמירת ערך, לוי יצחק וצרפתיות זה לא שילוב מנצח..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מאזדה 3 - היתה לי, בעיה מרכזית - צפיפות ובעית מגע של הברך עם הקונסולה המרכזית, מה גם שהיא כבר נחשבת מיושנת ועומד לצאת דגם חדש.

רנו מגאן - דובר על הרבה בעיות עם המפתח\כרטיס , כאשר חלק מהאנשים טוענים שהבעיה נפתרה בדגמים החדשים. בעיה נוספת איתה זה שהיא עגלה. מצד שני היא מאוד מרווחת ויפה לטעמי (וגם לדעת אישתי).

מבין המאזדה והמגאן, אין לי ספק שאני בוחר במגאן בכל יום נתון. המושבים בה טובים יותר, הנוחות טובה יותר, ובכלל הרגשה טובה יותר ברכב. וכמובן - המגאן גם מצוידת ב-ESP בכל הגרסאות (המאזדה רק ב-2.0L).

המאזדה בעיקר צפופה ולא נוחה, ולטעמי גם לא יפה (אבל זה לא באמת שיקול).

מנהיגה באופן קבוע על הרנו והמאזדה לסירוגין - לא מצאתי את המגאן "עגלה" ביחס למאזדה. מעבר לזה, המאזדה עושה חשק ליסוע במהירויות נמוכות יותר פשוט כי היא יותר רועשת.

פורסם

מה עם הקאיה סיד? אפשר לצרף אותה למשוואה הזאת? והB3?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מבין המאזדה והמגאן, אין לי ספק שאני בוחר במגאן בכל יום נתון. המושבים בה טובים יותר, הנוחות טובה יותר, ובכלל הרגשה טובה יותר ברכב. וכמובן - המגאן גם מצוידת ב-ESP בכל הגרסאות (המאזדה רק ב-2.0L).

המאזדה בעיקר צפופה ולא נוחה, ולטעמי גם לא יפה (אבל זה לא באמת שיקול).

מנהיגה באופן קבוע על הרנו והמאזדה לסירוגין - לא מצאתי את המגאן "עגלה" ביחס למאזדה. מעבר לזה, המאזדה עושה חשק ליסוע במהירויות נמוכות יותר פשוט כי היא יותר רועשת.

בהחלט מגאן. פשוט יותר "אוטו" מכל בחינה שהיא יחסית לאחרות. דגם חדש שיוצא אוטוטו מעכיר קצת.

פורסם

תעשה לעצמך טובה ותעשה נסיעת מבחן בג'טה החדשה 1.6 6 הילוכים ויש לך כוח זמין בכל רגע נתון.

מהודרת כמו הפסאט ולגבי הבטיחות אין צורך להרחיב.

אגב כרגע לדעתי במבצע של חבר .

פורסם
תעשה לעצמך טובה ותעשה נסיעת מבחן בג'טה החדשה 1.6 6 הילוכים ויש לך כוח זמין בכל רגע נתון.

מהודרת כמו הפסאט ולגבי הבטיחות אין צורך להרחיב.

אגב כרגע לדעתי במבצע של חבר .

כבר התעניינתי לגביה. אכן אוטו איכותי, אבל אני לא שלם עם החיצוניות שלה, למען האמת אני רואה אותה הרבה פחות יפה ויזואלית מאוקטביה וממועמדות אחרות בכלל.

דיברתי עם כל מיני אנשים, והבנתי שהאוקטביה תעלה ב8,000 ש"ח פחות בינואר, לכן אני שוקל לחכות עד ינואר וללכת על אוקטביה 1.6. מישהו יכול לפרט יותר על ענין הביטוח? לא הבנתי - האם האוקטביה היא אוטו שקל לפרוץ\לגנוב?

בנוסף לכך - האם היא שומרת על ערך? או שיש ירידה חדה עם השנים?

• תוכן חדש...