Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל RCA של Stinger

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאתה בונה מערכת טובה, אתה צריך שיהיה RCA טוב. אם ההבדל במחיר זניח, והוא זניח, ולא מחליפים כל יום RCA, עדיף. כן. זה לא ענין של שומעים הבדל או לא, זה ענין שככל שכבל איכותי יותר - מסוכך ומבודד יותר, זה טוב יותר. לא צריך להשתגע על RCA מטורפים, ויש, אבל בהחלט צריך כבלים טובים.

אני התלבטתי בין הבולט לאקספרט, בסופו של דבר החלטתי ללכת על בולט.

פורסם

אין שום הבדל שמיע בכבלים במערכות ברמה שאתם מדברים עליה. אולי במערכת של EYALR (מערכת מדהימה !!) היה אפשר לשמוע הבדל וגם זה אני בספק.

לך על כבל מסוכך כמו שצריך (שילד , טוויסט וכו ) מחברה מוכרת וזהו. ההבדלים מעבר לזה הם בצבעים :wink:

פורסם

ההבדל בין ההליקס של סטינגר לבין הבולט הוא לא 300 ש"ח אלא רק 50-60 ש"ח וכן זה שווה מהרבה סיבות.

1. עמידות.

2.נוחות בעבודה.

3.שזירה וסיכוך טובים יותר שימנעו רעשים.

גם לאודיסון יש כמה רמות שאין בכלל מה להשוות בינהם.

הסונוס למשל של אודיסון הוא אחד הכבלי RCA לרכב הטובים בעולם, אבל הוא גם עולה בהתאם.

אני לא אומר שאם זה יקר זה בטוח טוב.

אלא כבל רמת גימור גבוהה עם ראש מתכת ולא פלסטיק עם סיכוך לפחות כפול ומעלה, וכבלים שזורים יעשו את העבודה.

הסטינגר של בולט הוא כבל מעולה למחיר שלו (בסביבות ה200 ש,ח לRCA של 5 מטר).

ליואב,

יש היום מערכות בפורום באותה רמה אם לא יותר גבוהה מהמערכת שהייתה אצל אייל.

לכן, הקביעה הזאת היא מיותר, בנוסף על זה שיש הבדלים בין כבלים, היום ה"חברות מוכרות" מייצרות את כל הכבלים שלהם בסין, ואם פעם היית לוקח כבל מתח של רוקפורד והוא היה 0G אמיתי עשוי 100 אחוז נחושת מוגנת חימצון, היום מדובר על אולי 2G, שעשוי מCCA, שזה בעצם אלומיניום מצופה נחושת.

מספיק לחמם אותו עם מצית ויש הנחושת נעלמת ומופיע רק האלומיניום.

מכיוון שלציפוי יש קטגוריות מסויימות שממנו ניתן לקבוע "COPER PLATED" הם בד"כ מעל 20מיקרון.

בכבלים של היום פשוט אין את זה, לכן שווה להשקיע בכבל איכותי.

הוא גם יעבור איתך מרכב לרכב בלי כל קושי, מה שרוב הכבלים פשוט לא יחזיקו את המעבר הזה.

בנוסף, אם השקעת על HU מעל 3000 ש"ח, ועל מגבר סכום דומה ועל רמקולים סכום דומה, לא תשקיע 1000 ש"ח על חיווט ראוי?(כבל מתח נחושת, כבל רמקול נחושת בעובי נורמלי{1.5-2.5מ"מ} וכבלי RCA סבירים).

ומערכת ב9000 ש"ח לפני התקנה היא מערכת בינונית ואפילו רחוקה מלהיות יוקרתית.

under construction..

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה, רציתי לשאול האם כבל RCA של AUDISON - הסדרה הכי נמוכה שלהם שנקראת FIRST, שווה משהו, לא קשור למחיר,

פשוט האם זה כבל טוב?

פורסם
יש היום מערכות בפורום באותה רמה אם לא יותר גבוהה מהמערכת שהייתה אצל אייל..

אצל מי שמעת מערכת ברמה הזו ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

גם אותי מעניין למי יש היום(לפחות בפורום) מערכת טובה יותר\שווה, למה שהייה אצל אייל.

ברור שאני רוצה לשמוע מערכת ברמה כזו.

אני לא שמעתי אותה אבל לפי הרכיבים\ידע, שהייה לו זה הייה צריך להיות משהו ממש ממש מיוחד:shock:.

אני שואף למערכת כמו שיהיה לאייל רוזן.

אני מדבר על רכיבים בלבד כי לא שמעתי אצלו.

אבל אני בטוח ששמעו לא פחות ממעולה+.

• תוכן חדש...