Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל RCA של Stinger

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את האמת הם הגיעו אליי אם קרוב משפחה ביחד אם המגבר החדש שלי, חשבתי שאני ישתמש בהם אבל אחד מהם היה קצר מדיי בשבילי.

אתה צוחק זה קטו עליו.

IBIZA 20vt

פורסם
מבחינת הרכיבים כמובן שלדניאל יש מערכת ברמות הגבוהות ביותר ,אבל זה על הנייר. בעניין שמיעה המערכת של אייל (הייתה) טובה בהרבה משל דניאל. לא נתקלתי במערכת ברמה של אייל בארץ עדיין ואף לא משהו שמספיק קרוב לזה . לצערי כמובן.

אולי נאדר יפתיע , אם כי אני בספק. אני בהחלט מקווה ומאחל לו מכל הלב שיגיע לרמות האלו.

לגבי הכבלים - אני לא הייתי שובר את הראש יותר מידי בעניין . כל כבל ממותג ברמה הזו יהיה טוב באותה המידה.

למה רק נאדר?

בפורום יש כרגע לא מעט מערכות עם פוטנציאל מאוד גבוה.

בין אם זה אצל יוסי(רוקו),נאדר,דניאל מיכאלי,ליאון,צביקה(עם השדרוגים החדשים שיהיו), רועי (עם סיום השדרוג הנוכחי)אצל איציק,יאריק וכמובן גם אצלך עופר.

אני מצטער עם זנחתי מישהו:).

בכל אופן, שימוש ברכיבים יוקרתיים לא אומר דבר.

יש פה בפורום גם מערכות מאוד פשוטות שהוציאו תוצאות מעולות יותר מאשר מערכות יקרות יותר.

בכל אופן לגבי כיוונים, אז הנושא הזה הוא תיאוריה בפני עצמה.

הסיבה שאצל אייל שמעו מצויין ויהיה מאוד קשה לאחרים להגיע לתוצאה הזאת היא מהסיבה הפשוטה שאייל תיכנן את המערכת,התקין את המערכת וגם כיוון אותה לבד.

וזו הסיבה היחידית, זה לא שאייל הוא איזה קוסם.

הרי גם אם יבוא אייל או כל אדם אחר שיש לו את הידע, הוא יוכל לטפל בדברים כמו כיוון פאזות,השוואת עוצמות,כיוון איקולציה,כיוון נקודות חיתוך וכו' וכו' וכו', אבל אם יש בעיית זויות ברכב, או אם יש בעיה בגובה הבמה בגלל מיקום לא מתאים של האלמנטים את זה הוא לא יוכל לתקן.

אבל, עם ההתקנה נעשית כמו שצריך, אין שום בעיה לכוון מערכת בכמה מפגשים עם מי שיודע לעשות זאת.

מכוונים, נוסעים שבוע-שבועיים ורושמים את הריג'טים.

נפגשים שוב וכן הלאה וכן הלאה.

בכיוון חד פעמי של שעתיים שלוש ניתן להגיע לכיוון פאזות,נקודות חיתוך,השוואת עוצמות וכמובן כיוון ותיקוני במה גם בשימושים של מנגנוני טיים קורקשיין/אליימנט וגם ע"י פאזות.

זה הבסיס ומכאן אפשר רק לתקן לאחר כמה זמן של שמיעה ע"י בעל המערכת.

אם המערכת היא שלך, ואתה מתכנן ומתקין אותה וגם מכוון אותה זה האידיאל.

עד אז, אם כל הכבוד גם לאייל(ויש הרבה)- יש לא מעט אנשים שיודעים את רזי מלאכת הכיוון בנושא אודיו לרכב.

under construction..

פורסם

הכל טוב ויפה ונכון. ויש פה הרבה אנשים עם מערכות משובחות וציוד מפתה , אבל אני לא מכיר ועדיין לא ניתקלתי במישהו ברמה המקצועית של אייל וזה ניכר במבחן השמיעה אצלו.

ושוב אני אומר , אני מאוד מאוד מקווה להיתקל ברכבים עם סאונד טוב משלו . אבל עדיין הרכב שלו by far הטוב ששמעתי .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מיהו אייל המדובר ?

איזו מערכת הייתה או שעדיין יש לו ?

יש תארדים שהוא פתח פה בפורום ?

ולשאלת רועי, מה הפך את המערכת של אייל לקיצונית באיכות השמיעה, מלבד ומעבר לרכיבים ברמה גבוהה, זה התכנון המוקדם והפדנטי. אחרי הלינק שעופר נתן למערכת שלו באוטו, שים לב בלינק הבא למערכת הקולנוע הביתי שהוא בנה בבית. ואני לא מדבר רק על הסכום האסטרונומי, אני מדבר כמובן על ההשקעה בפרטים הקטנים ובתכנון. זה באמת מה שהופך מערכות טובות למערכות מעולות.

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32735&postdays=0&postorder=asc&start=0

לנגב מקלדות..:wink:

פורסם

ומה שיפה זה ששמעתי כמה וכמה מערכות ביתיות עם ציוד יקר בהרבה מהציוד הנ"ל של אייל והם לא הגיעו לרמה הזו. אין ספק שידע , ניסיון , נכונות להתייעץ וסבלנות הם מפתח לאיכות שמע גבוהה ביותר. תענוג עצום לשבת בחדר הנ"ל (ולא רק בגלל הספות) :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...