Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ו' בשעות הערב גיליתי שאזעקה נידרכת אך ללא כל סאונד.

הבוקר ניגשתי למתקין והתברר שבסה"כ קולו של הצופר "נדם" וכי יש להחליפו בחדש.

מיד נאמר שעלות צופר 250 ש"ח,אין ברירה אז מחליפים.

כאן מתחילה השאלה,הצופר הוחלף בחדש ונבדק כאשר מיכסה המנוע פתוח וקולו הרקיע לשחקים.

שולום מלוא הסכום הנדרש, ללא כול מחאה בידיעה שלדעתי יש להחליף את כל מכלול האזעקה ולהיפרד

מ-1000 ש"ח או יותר. אך כאשר הגעתי לביתי מאושר דרכתי את האזעקה וקולו של הצופר "החדש"בקושי

היתגבר על הנעילה המרכזית. כאשר לחצתי על לחצן הפניק הבנתי שהאזעקה עובדת לא בגלל הקול הנמוך אלא

בזכותם של הוינקרים. מה עליי לעשות ?,איזה סוג של צופר יש שקולו יוכל לנפץ עדשה במשקפי עם כל הפעלה ושחרור?

מדובר במיצובישי כריזמה אייר 03.

פורסם

משוטט לי בבית בין החלקים צופר סירנה של אזעקה - חדש, שיכול לערפל חושים גם לעטלפים.

12V לרכב עם בסיס להרכבה, אני בחיפה אם אתה מעוניין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ראשית,תודה על התגובה המהירה ועל הרצון הטוב.

אני מאוד מעוניין אך כיצד נוכל לשוחח באופן חופשי?,ישנם מס' שאלות עבור הצופר.

מאחר ואיני מתמצא הייטב בפורום הייתי שמח אם תישלח פרטים למייל שלי.

ושוב תודה רבה.

פורסם

תודה רבה על הרצון הטוב.

פניתי לחבר והוא כבר דאג להחלפת הצופר ובנוסף,ללא ידעתי ישנם שני צופרים ומנוי להחלפת המשקפיים...(סתם בצחוק).

תודה רבה רבה.:lol:

• תוכן חדש...